Announcement

Collapse
No announcement yet.

Seeing the following warn in the log

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Seeing the following warn in the log

    Dec-02 6:10:38 PM Warning No response/improper response from Elk M1 to command 'ps100'

    Running the latest FW in the M1.

    M1 Firmware: 5.3.10
    M1XEP Firmware: 2.0.42

  • #2
    Originally posted by philipi View Post
    Dec-02 6:10:38 PM Warning No response/improper response from Elk M1 to command 'ps100'

    Running the latest FW in the M1.

    M1 Firmware: 5.3.10
    M1XEP Firmware: 2.0.42
    Hi,

    The ps command is a query to the Elk M1 to get the Power Line Carrier (PLC) light status. How often are you seeing that warning in the logs?

    Regards,
    Ultrajones
    Plug-ins: UltraMon, UltraM1G, UltraCID, Ultra1Wire, UltraLog, UltraWeatherBug, UltraPioneerAVR, UltraGCIR

    Comment


    • #3
      Hi,

      Every couple of minutes - I'm also moving Homeseer from Linux to a windows box so this may help?

      I will let you know if things change.

      -Philip

      Comment


      • #4
        Update from Windows 7 Box

        Hi,

        I'm seeing the following once an hour or so on the windows box:


        Dec-06 6:08:58 p.m. 1 Error System.FormatException: Additional non-parsable characters are at the end of the string. at System.ParseNumbers.StringToInt(String s, Int32 radix, Int32 flags, Int32* currPos) at System.Convert.ToInt32(String value, Int32 fromBase) at HSPI_ULTRAM1G3.hspi_plugin.ProcessReceived(String strDataRec)

        Dec-06 6:08:58 p.m. 1 Error System.FormatException

        My system does not have a power line device.

        -Philip

        Comment

        Working...
        X