Announcement

Collapse
No announcement yet.

Error installing on Linux (Homeseer SEL)

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Error installing on Linux (Homeseer SEL)

    Hi Spud -
    Thanks for writing this plugin for Ecobee. I'm excited to get it set up. I tried installing from the HS Installer and get the following error:

    Nov-10 11:07:23 AM Error Error, Creating plugin instance: HSPI_Ecobee.exe->Exception has been thrown by the target of an invocation.->HSPI_Ecobee.EcobeeApp
    Nov-10 11:07:22 AM Updater Install/Update of package Ecobee was successful.
    Nov-10 11:07:22 AM Updater Warning File exists, not overwriting: \usr\local\HomeSeer\Config\\Ecobee.ini

    I've read through the forums and found your note about needing to move a couple of files, but that likely that was fixed in newer systems. Mine is a brand new HS SEL and I can confirm that the files are already located in the directory that you specified.

    Any other ideas on what I might do to get this working?

    Thanks,

    Pat

  • #2
    what version of mono your SEL is running?

    from the command line try the following to get more information on the problem:

    Code:
    sudo mono HSPI_Ecobee.exe

    Comment


    • #3
      It also throws an error when I try to run that command:
      Attached Files

      Comment


      • #4
        what's the mono version:

        Code:
        mono --version

        Comment


        • #5
          homeseer@hometrollerSEL:/usr/local/HomeSeer$ mono --version
          Mono JIT compiler version 5.0.1.1 (2017-02/5077205 Thu May 25 09:18:45 UTC 2017)
          Copyright (C) 2002-2014 Novell, Inc, Xamarin Inc and Contributors. www.mono-project.com
          TLS: __thread
          SIGSEGV: altstack
          Notifications: epoll
          Architecture: x86
          Disabled: none
          Misc: softdebug
          LLVM: supported, not enabled.
          GC: sgen (concurrent by default)
          homeseer@hometrollerSEL:/usr/local/HomeSeer$ Mono JIT compiler version 5.0.1.1 (2017-02/5077205 Thu May 25 09:18:45 UTC 2017)

          Comment


          • #6
            I installed mono 5. on a Ubuntu machine, but I'm still unable to reproduce this problem.

            Could you run the following command and post the output here

            Code:
            sudo MONO_LOG_LEVEL=debug mono HSPI_Ecobee.exe

            Comment


            • #7
              Thanks again for all of your help with this. Sorry for the hassle. Here is the output from the operation:


              Welcome to Ubuntu 14.04.1 LTS (GNU/Linux 3.16.0-031600-generic i686)

              * Documentation: https://help.ubuntu.com/

              homeseer@hometrollerSEL:/$ cd usr/local/HomeSeer
              homeseer@hometrollerSEL:/usr/local/HomeSeer$ sudo Mono_Log_Level=debug mono HSPI_Ecobee.exe
              [sudo] password for homeseer:

              Unhandled Exception:
              System.TypeLoadException: Could not load type of field 'HSPI_Ecobee.EcobeeApp:m_ ecobeeApi' (20) due to: Could not load file or assembly 'System.Runtime, Version =4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b03f5f7f11d50a3a' or one of its depend encies. assembly:System.Runtime, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToke n=b03f5f7f11d50a3a type:<unknown type> member:<none>
              [ERROR] FATAL UNHANDLED EXCEPTION: System.TypeLoadException: Could not load type of field 'HSPI_Ecobee.EcobeeApp:m_ecobeeApi' (20) due to: Could not load file o r assembly 'System.Runtime, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b03 f5f7f11d50a3a' or one of its dependencies. assembly:System.Runtime, Version=4.0. 0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b03f5f7f11d50a3a type:<unknown type> member :<none>
              homeseer@hometrollerSEL:/usr/local/HomeSeer$

              Comment


              • #8
                thanks, but Mono_Log_Level needs to be upper case MONO_LOG_LEVEL, please run it again

                Comment


                • #9
                  Sorry about that. Here it is. Some of the spacing got screwy on the copy/paste from putty but on the screen it looks correct without some of the big gaps that are shown below:

                  login as: homeseer
                  homeseer@10.0.1.147's password:
                  Welcome to Ubuntu 14.04.1 LTS (GNU/Linux 3.16.0-031600-generic i686)

                  * Documentation: https://help.ubuntu.com/

                  Last login: Sun Nov 12 14:10:15 2017 from 192.168.3.30

                  homeseer@hometrollerSEL:/usr/local/HomeSeer$ sudo MONO_LOG_LEVEL=debug mono HSPI_Ecobee.exe
                  [sudo] password for homeseer:
                  Mono: Config attempting to parse: '/etc/mono/config'.
                  Mono: Config attempting to parse: '/home/homeseer/.mono/config'.
                  Mono: process_set_name: using [HSPI_Ecobee.exe] as prog name
                  Mono: mono_w32handle_new: create Process handle 0x400
                  Mono: Assembly Loader probing location: '/usr/lib/mono/4.5/mscorlib.dll'.
                  Mono: Image addref mscorlib[0x976a9d8] -> /usr/lib/mono/4.5/mscorlib.dll[0x976a0 30]: 2
                  Mono: Prepared to set up assembly 'mscorlib' (/usr/lib/mono/4.5/mscorlib.dll)
                  Mono: AOT: image '/usr/lib/mono/4.5/mscorlib.dll.so' not found: /usr/lib/mono/4. 5/mscorlib.dll.so: cannot open shared object file: No such file or directory
                  Mono: Assembly Loader probing location: '/usr/lib/mono/4.5/mscorlib.dll'.
                  Mono: AOT: image '(null)' found.
                  Mono: Assembly Loader loaded assembly from location: '/usr/lib/mono/4.5/mscorlib .dll'.
                  Mono: Config attempting to parse: '/usr/lib/mono/4.5/mscorlib.dll.config'.
                  Mono: Config attempting to parse: '/etc/mono/assemblies/mscorlib/mscorlib.config '.
                  Mono: AOT: FOUND method System.OutOfMemoryException:.ctor (string) [0xb538f740 - 0xb538f778 0xb574c42f]
                  Mono: AOT NOT FOUND: (wrapper runtime-invoke) <Module>:runtime_invoke_void__this ___object (object,intptr,intptr,intptr).
                  Mono: AOT: FOUND method System.Exception:.cctor () [0xb5383ba0 - 0xb5383be0 0xb5 74be7d]
                  Mono: AOT NOT FOUND: (wrapper runtime-invoke) object:runtime_invoke_void (object ,intptr,intptr,intptr).
                  Mono: AOT NOT FOUND: (wrapper alloc) object:AllocSmall (intptr,intptr).
                  Mono: AOT: FOUND method System.Exception:Init () [0xb5382200 - 0xb5382267 0xb574 bcf8]
                  Mono: AOT NOT FOUND: (wrapper write-barrier) object:wbarrier_conc (intptr).
                  Mono: AOT: FOUND method System.NullReferenceException:.ctor (string) [0xb538b690 - 0xb538b6c8 0xb574c365]
                  Mono: AOT: FOUND method System.StackOverflowException:.ctor (string) [0xb5391ca0 - 0xb5391cd8 0xb574c572]
                  Mono: Assembly mscorlib[0x976a9d8] added to domain HSPI_Ecobee.exe, ref_count=1
                  Mono: Assembly Loader probing location: 'HSPI_Ecobee.exe'.
                  Mono: Image addref HSPI_Ecobee[0x97d8a30] -> /usr/local/HomeSeer/HSPI_Ecobee.exe [0x97d7c98]: 2
                  Mono: Prepared to set up assembly 'HSPI_Ecobee' (/usr/local/HomeSeer/HSPI_Ecobee .exe)
                  Mono: Assembly HSPI_Ecobee[0x97d8a30] added to domain HSPI_Ecobee.exe, ref_count =1
                  Mono: AOT: image '/usr/local/HomeSeer/HSPI_Ecobee.exe.so' not found: /usr/local/ HomeSeer/HSPI_Ecobee.exe.so: cannot open shared object file: No such file or dir ectory
                  Mono: AOT: image '/usr/lib/mono/aot-cache/x86/HSPI_Ecobee.exe.so' not found: /us r/lib/mono/aot-cache/x86/HSPI_Ecobee.exe.so: cannot open shared object file: No such file or directory
                  Mono: Assembly Loader loaded assembly from location: 'HSPI_Ecobee.exe'.
                  Mono: Config attempting to parse: '/usr/local/HomeSeer/HSPI_Ecobee.exe.config'.
                  Mono: Config attempting to parse: '/etc/mono/assemblies/HSPI_Ecobee/HSPI_Ecobee. config'.
                  Mono: Assembly Loader probing location: 'HSPI_Ecobee.exe'.
                  Mono: AOT: image '/usr/local/HomeSeer/HSPI_Ecobee.exe.so' not found: /usr/local/ HomeSeer/HSPI_Ecobee.exe.so: cannot open shared object file: No such file or dir ectory
                  Mono: AOT: image '/usr/lib/mono/aot-cache/x86/HSPI_Ecobee.exe.so' not found: /us r/lib/mono/aot-cache/x86/HSPI_Ecobee.exe.so: cannot open shared object file: No such file or directory
                  Mono: Assembly Ref addref HSPI_Ecobee[0x97d8a30] -> mscorlib[0x976a9d8]: 2
                  Mono: Assembly Loader probing location: '/usr/local/HomeSeer/HSCF.dll'.
                  Mono: Image addref HSCF[0x97e09f0] -> /usr/local/HomeSeer/HSCF.dll[0x97dfe98]: 2
                  Mono: Prepared to set up assembly 'HSCF' (/usr/local/HomeSeer/HSCF.dll)
                  Mono: Assembly HSCF[0x97e09f0] added to domain HSPI_Ecobee.exe, ref_count=1
                  Mono: AOT: image '/usr/local/HomeSeer/HSCF.dll.so' not found: /usr/local/HomeSee r/HSCF.dll.so: cannot open shared object file: No such file or directory
                  Mono: AOT: image '/usr/lib/mono/aot-cache/x86/HSCF.dll.so' not found: /usr/lib/m ono/aot-cache/x86/HSCF.dll.so: cannot open shared object file: No such file or d irectory
                  Mono: Assembly Loader loaded assembly from location: '/usr/local/HomeSeer/HSCF.d ll'.
                  Mono: Config attempting to parse: '/usr/local/HomeSeer/HSCF.dll.config'.
                  Mono: Config attempting to parse: '/etc/mono/assemblies/HSCF/HSCF.config'.
                  Mono: Assembly Ref addref HSPI_Ecobee[0x97d8a30] -> HSCF[0x97e09f0]: 2
                  Mono: Assembly Ref addref HSCF[0x97e09f0] -> mscorlib[0x976a9d8]: 3
                  Mono: Assembly Loader probing location: '/usr/local/HomeSeer/HomeSeerAPI.dll'.
                  Mono: Image addref HomeSeerAPI[0x97e29c8] -> /usr/local/HomeSeer/HomeSeerAPI.dll [0x97e1e18]: 2
                  Mono: Prepared to set up assembly 'HomeSeerAPI' (/usr/local/HomeSeer/HomeSeerAPI .dll)
                  Mono: Assembly HomeSeerAPI[0x97e29c8] added to domain HSPI_Ecobee.exe, ref_count =1
                  Mono: AOT: image '/usr/local/HomeSeer/HomeSeerAPI.dll.so' not found: /usr/local/ HomeSeer/HomeSeerAPI.dll.so: cannot open shared object file: No such file or dir ectory
                  Mono: AOT: image '/usr/lib/mono/aot-cache/x86/HomeSeerAPI.dll.so' not found: /us r/lib/mono/aot-cache/x86/HomeSeerAPI.dll.so: cannot open shared object file: No such file or directory
                  Mono: Assembly Loader loaded assembly from location: '/usr/local/HomeSeer/HomeSe erAPI.dll'.
                  Mono: Config attempting to parse: '/usr/local/HomeSeer/HomeSeerAPI.dll.config'.
                  Mono: Config attempting to parse: '/etc/mono/assemblies/HomeSeerAPI/HomeSeerAPI. config'.
                  Mono: Assembly Ref addref HSPI_Ecobee[0x97d8a30] -> HomeSeerAPI[0x97e29c8]: 2
                  Mono: Assembly Ref addref HomeSeerAPI[0x97e29c8] -> mscorlib[0x976a9d8]: 4
                  Mono: Found assembly remapping for System and was for the same version 4.0.0.0
                  Mono: Config attempting to parse: '/usr/local/HomeSeer/HSPI_Ecobee.exe.config'.
                  Mono: Found assembly remapping for System and was for the same version 4.0.0.0
                  Mono: Assembly Loader probing location: '/usr/lib/mono/gac/System/4.0.0.0__b77a5 c561934e089/System.dll'.
                  Mono: Image addref System[0x97ecb78] -> /usr/lib/mono/gac/System/4.0.0.0__b77a5c 561934e089/System.dll[0x97ec130]: 2
                  Mono: Prepared to set up assembly 'System' (/usr/lib/mono/gac/System/4.0.0.0__b7 7a5c561934e089/System.dll)
                  Mono: Assembly System[0x97ecb78] added to domain HSPI_Ecobee.exe, ref_count=1
                  Mono: AOT: image '/usr/lib/mono/gac/System/4.0.0.0__b77a5c561934e089/System.dll. so' not found: /usr/lib/mono/gac/System/4.0.0.0__b77a5c561934e089/System.dll.so: cannot open shared object file: No such file or directory
                  Mono: AOT: image '/usr/lib/mono/aot-cache/x86/System.dll.so' not found: /usr/lib /mono/aot-cache/x86/System.dll.so: cannot open shared object file: No such file or directory
                  Mono: Assembly Loader loaded assembly from location: '/usr/lib/mono/gac/System/4 .0.0.0__b77a5c561934e089/System.dll'.
                  Mono: Config attempting to parse: '/usr/lib/mono/gac/System/4.0.0.0__b77a5c56193 4e089/System.dll.config'.
                  Mono: Config attempting to parse: '/etc/mono/assemblies/System/System.config'.
                  Mono: Assembly Ref addref HSPI_Ecobee[0x97d8a30] -> System[0x97ecb78]: 2
                  Mono: Assembly Ref addref System[0x97ecb78] -> mscorlib[0x976a9d8]: 5
                  Mono: Found assembly remapping for System and was for the same version 4.0.0.0
                  Mono: Found assembly remapping for System and was for the same version 4.0.0.0
                  Mono: Assembly Ref addref HomeSeerAPI[0x97e29c8] -> System[0x97ecb78]: 3
                  Mono: Assembly Loader probing location: '/usr/local/HomeSeer/Scheduler.dll'.
                  Mono: Image addref Scheduler[0x97f6dc8] -> /usr/local/HomeSeer/Scheduler.dll[0x9 7f6268]: 2
                  Mono: Prepared to set up assembly 'Scheduler' (/usr/local/HomeSeer/Scheduler.dll )
                  Mono: Assembly Scheduler[0x97f6dc8] added to domain HSPI_Ecobee.exe, ref_count=1
                  Mono: AOT: image '/usr/local/HomeSeer/Scheduler.dll.so' not found: /usr/local/Ho meSeer/Scheduler.dll.so: cannot open shared object file: No such file or directo ry
                  Mono: AOT: image '/usr/lib/mono/aot-cache/x86/Scheduler.dll.so' not found: /usr/ lib/mono/aot-cache/x86/Scheduler.dll.so: cannot open shared object file: No such file or directory
                  Mono: Assembly Loader loaded assembly from location: '/usr/local/HomeSeer/Schedu ler.dll'.
                  Mono: Config attempting to parse: '/usr/local/HomeSeer/Scheduler.dll.config'.
                  Mono: Config attempting to parse: '/etc/mono/assemblies/Scheduler/Scheduler.conf ig'.
                  Mono: Assembly Ref addref HSPI_Ecobee[0x97d8a30] -> Scheduler[0x97f6dc8]: 2
                  Mono: Assembly Ref addref Scheduler[0x97f6dc8] -> mscorlib[0x976a9d8]: 6
                  Mono: Assembly Loader probing location: '/usr/local/HomeSeer/bin/Ecobee/Ecobee.N et.dll'.
                  Mono: Image addref Ecobee.Net[0x97f96b0] -> /usr/local/HomeSeer/bin/Ecobee/Ecobe e.Net.dll[0x97f8ad8]: 2
                  Mono: Prepared to set up assembly 'Ecobee.Net' (/usr/local/HomeSeer/bin/Ecobee/E cobee.Net.dll)
                  Mono: Assembly Ecobee.Net[0x97f96b0] added to domain HSPI_Ecobee.exe, ref_count= 1
                  Mono: AOT: image '/usr/local/HomeSeer/bin/Ecobee/Ecobee.Net.dll.so' not found: / usr/local/HomeSeer/bin/Ecobee/Ecobee.Net.dll.so: cannot open shared object file: No such file or directory
                  Mono: AOT: image '/usr/lib/mono/aot-cache/x86/Ecobee.Net.dll.so' not found: /usr /lib/mono/aot-cache/x86/Ecobee.Net.dll.so: cannot open shared object file: No su ch file or directory
                  Mono: Assembly Loader loaded assembly from location: '/usr/local/HomeSeer/bin/Ec obee/Ecobee.Net.dll'.
                  Mono: Config attempting to parse: '/usr/local/HomeSeer/bin/Ecobee/Ecobee.Net.dll .config'.
                  Mono: Config attempting to parse: '/etc/mono/assemblies/Ecobee.Net/Ecobee.Net.co nfig'.
                  Mono: Assembly Ref addref HSPI_Ecobee[0x97d8a30] -> Ecobee.Net[0x97f96b0]: 2
                  Mono: Assembly Loader probing location: '/usr/lib/mono/gac/System.Runtime/4.0.0. 0__b03f5f7f11d50a3a/System.Runtime.dll'.
                  Mono: Assembly Loader probing location: '/usr/lib/System.Runtime.dll'.
                  Mono: Assembly Loader probing location: '/usr/lib/mono/4.5//Facades/System.Runti me.dll'.
                  Mono: Assembly Loader probing location: '/usr/lib/mono/gac/System.Runtime/4.0.0. 0__b03f5f7f11d50a3a/System.Runtime.exe'.
                  Mono: Assembly Loader probing location: '/usr/lib/System.Runtime.exe'.
                  Mono: Assembly Loader probing location: '/usr/lib/mono/4.5//Facades/System.Runti me.exe'.
                  Mono: AOT: FOUND method System.AppDomainoAssemblyResolve (string,System.Reflec tion.Assembly,bool) [0xb52df240 - 0xb52df529 0xb57478cc]
                  Mono: AOT NOT FOUND: (wrapper runtime-invoke) <Module>:runtime_invoke_object__th is___object_object_byte (object,intptr,intptr,intptr).
                  Mono: Assembly Loader probing location: '/usr/lib/mono/gac/System.Runtime/4.0.0. 0__b03f5f7f11d50a3a/System.Runtime.dll'.
                  Mono: Assembly Loader probing location: '/usr/local/HomeSeer/bin/Ecobee/System.R untime.dll'.
                  Mono: Assembly Loader probing location: '/usr/lib/System.Runtime.dll'.
                  Mono: Assembly Loader probing location: '/usr/lib/mono/4.5//Facades/System.Runti me.dll'.
                  Mono: Assembly Loader probing location: '/usr/lib/mono/gac/System.Runtime/4.0.0. 0__b03f5f7f11d50a3a/System.Runtime.exe'.
                  Mono: Assembly Loader probing location: '/usr/local/HomeSeer/bin/Ecobee/System.R untime.exe'.
                  Mono: Assembly Loader probing location: '/usr/lib/System.Runtime.exe'.
                  Mono: Assembly Loader probing location: '/usr/lib/mono/4.5//Facades/System.Runti me.exe'.
                  Mono: The following assembly referenced from /usr/local/HomeSeer/bin/Ecobee/Ecob ee.Net.dll could not be loaded:
                  Assembly: System.Runtime (assemblyref_index=0)
                  Version: 4.0.0.0
                  Public Key: b03f5f7f11d50a3a
                  The assembly was not found in the Global Assembly Cache, a path listed in the MO NO_PATH environment variable, or in the location of the executing assembly (/usr /local/HomeSeer/bin/Ecobee/).

                  Mono: Failed to load assembly Ecobee.Net[0x97f96b0].
                  Mono: AOT: FOUND method System.TypeLoadException:.ctor (string) [0xb5397620 - 0x b5397658 0xb574c8dc]
                  Mono: AOT: FOUND method System.Exception:ToString () [0xb5382e40 - 0xb5382e77 0x b574bdbd]
                  Mono: AOT NOT FOUND: (wrapper runtime-invoke) <Module>:runtime_invoke_object__th is__ (object,intptr,intptr,intptr).
                  Mono: AOT: FOUND method System.Exception:ToString (bool,bool) [0xb5382e80 - 0xb5 38306b 0xb574bdc2]
                  Mono: AOT: FOUND method System.TypeLoadException:get_Message () [0xb53976a0 - 0x b53976cd 0xb574c8e0]
                  Mono: AOT: FOUND method System.TypeLoadException:SetMessageField () [0xb53976d0 - 0xb53977bd 0xb574c8e2]
                  Mono: AOT: FOUND method System.RuntimeType:.cctor () [0xb5341150 - 0xb53412c0 0x b5749b1d]
                  Mono: AOT: FOUND method System.RuntimeType:ToString () [0xb5339b00 - 0xb5339b37 0xb574978b]
                  Mono: AOT: NOT FOUND: System.RuntimeType:getFullName (bool,bool).
                  Mono: AOT NOT FOUND: (wrapper managed-to-native) System.RuntimeType:getFullName (System.RuntimeType,bool,bool).
                  Mono: AOT: FOUND method string:memset (byte*,int,int) [0xb5343e00 - 0xb5343f40 0 xb5749ba1]
                  Mono: AOT: FOUND method string:Concat (string,string,string) [0xb534ba40 - 0xb53 4bb2a 0xb5749d7b]
                  Mono: AOT: NOT FOUND: string:FastAllocateString (int).
                  Mono: AOT NOT FOUND: (wrapper managed-to-native) string:FastAllocateString (int) .

                  Unhandled Exception:
                  System.TypeLoadException: Could not load type of field 'HSPI_Ecobee.EcobeeApp:m_ ecobeeApi' (20) due to: Could not load file or assembly 'System.Runtime, Version =4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b03f5f7f11d50a3a' or one of its depend encies. assembly:System.Runtime, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToke n=b03f5f7f11d50a3a type:<unknown type> member:<none>
                  [ERROR] FATAL UNHANDLED EXCEPTION: System.TypeLoadException: Could not load type of field 'HSPI_Ecobee.EcobeeApp:m_ecobeeApi' (20) due to: Could not load file o r assembly 'System.Runtime, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b03 f5f7f11d50a3a' or one of its dependencies. assembly:System.Runtime, Version=4.0. 0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b03f5f7f11d50a3a type:<unknown type> member :<none>
                  homeseer@hometrollerSEL:/usr/local/HomeSeer$

                  Comment


                  • #10
                    please try to install the mono-devel package

                    Code:
                    sudo apt-get install mono-devel

                    Comment


                    • #11
                      Hi spud -
                      I tried to install per your instructions and got the following:

                      homeseer@hometrollerSEL:~$ sudo apt-get install mono-devel
                      [sudo] password for homeseer:
                      Reading package lists... Done
                      Building dependency tree
                      Reading state information... Done
                      Some packages could not be installed. This may mean that you have
                      requested an impossible situation or if you are using the unstable
                      distribution that some required packages have not yet been created
                      or been moved out of Incoming.
                      The following information may help to resolve the situation:

                      The following packages have unmet dependencies:
                      mono-devel : Depends: libglib2.0-0 (>= 2.40.2) but 2.40.0-2 is to be installed
                      Recommends: referenceassemblies-pcl but it is not going to be installed
                      Recommends: msbuild but it is not going to be installed
                      E: Unable to correct problems, you have held broken packages.
                      homeseer@hometrollerSEL:~$


                      I should mention that this is a completely "stock" Homeseer SEL so it seems odd that we'd have to go to this much work to make this plug-in work. Are other people with an SEL having these kinds of problems?

                      Thanks again for your help.

                      Pat

                      Comment


                      • #12
                        It used to work out of the box on older SEL, but the newest ones don't have the package mono-devel preinstalled by default which is needed for the Ecobee plugin (as well as several other of my plugins)

                        Unfortunately the manual installation of the package seem to fail as per the error you got. So I asked HST how to fix that and they should get back to me soon. I will let you know as soon as I have a solution.

                        FYI you are the second user to report this problem with the SEL.

                        Thanks for your patience.

                        Comment


                        • #13
                          Hi Spud -
                          Just checking in to see if there's been any resolution to this issue.

                          Thanks again for the help.

                          Pat

                          Comment


                          • #14
                            Originally posted by beerguy View Post
                            Hi Spud -
                            Just checking in to see if there's been any resolution to this issue.

                            Thanks again for the help.

                            Pat
                            I've just asked again the HS dev responsible for this, he said he's hoping to get to it next week...

                            sorry that it takes so long.

                            Comment


                            • #15
                              +1

                              I am experiencing this issue on my new HomeTroller-SEL as well.

                              Comment

                              Working...
                              X