Announcement

Collapse
No announcement yet.

ERROR The call failed for an unknown reason

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Gearhead
    replied
    Originally posted by spud View Post
    install version 3.0.0.24, and if it still complains about an authorization error, try to do the authorization process again.

    If that's not the problem please provide some debug logs
    All good now! Thanks for the quick response.

    I installed 24, reauthorized the unit and no more errors.

    Leave a comment:


  • spud
    replied
    Originally posted by Gearhead View Post
    Getting this now too.

    Apr-09 8:34:39 PM Ecobee ERROR The call failed for an unknown reason.
    Apr-09 8:34:39 PM Ecobee DEBUG at Ecobee.Net.ApiResult.ThrowException() at Ecobee.Net.Access.d__26.MoveNext() --- End of stack trace from previous location where exception was thrown --- at System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.ThrowForNonSucce ss(Task task) at System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.HandleNonSuccess AndDebuggerNotification(Task task) at HSPI_Ecobee.EcobeeApp.d__85.MoveNext()
    Apr-09 8:34:39 PM Ecobee DEBUG Response= Bad Request
    Apr-09 8:34:39 PM Ecobee DEBUG Response= Bad Request
    Apr-09 8:34:39 PM Ecobee ERROR The call failed for an unknown reason.
    install version 3.0.0.24, and if it still complains about an authorization error, try to do the authorization process again.

    If that's not the problem please provide some debug logs

    Leave a comment:


  • Gearhead
    replied
    Getting this now too.

    [QUOTE]Apr-09 8:34:39 PM Ecobee ERROR The call failed for an unknown reason.
    Apr-09 8:34:39 PM Ecobee DEBUG at Ecobee.Net.ApiResult.ThrowException() at Ecobee.Net.Access.d__26.MoveNext() --- End of stack trace from previous location where exception was thrown --- at System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.ThrowForNonSucce ss(Task task) at System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.HandleNonSuccess AndDebuggerNotification(Task task) at HSPI_Ecobee.EcobeeApp.d__85.MoveNext()
    Apr-09 8:34:39 PM Ecobee DEBUG Response= Bad Request
    Apr-09 8:34:39 PM Ecobee DEBUG Response= Bad Request
    Apr-09 8:34:39 PM Ecobee ERROR The call failed for an unknown reason./QUOTE]

    Leave a comment:


  • spud
    replied
    Originally posted by gwichman View Post
    I just noticed this one too..

    If this happen very frequently, please turn on "Log To File" and set the file log level to Debug, then send me the Logs/Ecobee.txt as soon as you get this error.
    Thanks

    Leave a comment:


  • gwichman
    replied
    I just noticed this one too..

    Leave a comment:


  • gwichman
    replied
    Originally posted by spud View Post
    it has happened before for other users, but I'm still not sure what can cause this.

    When was the last time you did the authorization process?
    Well I had a few days left on my ecobee trial registration when i first noticed it showing up. So lets call it whatever the trial period is minus 3 days roughly?

    I noticed when on ecobee's website the app still appeared to be setup as before so no indication over there that there was a problem that i saw.

    Leave a comment:


  • spud
    replied
    it has happened before for other users, but I'm still not sure what can cause this.

    When was the last time you did the authorization process?

    Leave a comment:


  • gwichman
    replied
    I reauthorized the app on ecobee and so far haven't seen the error. I guess that for some reason my token expired?

    Leave a comment:


  • gwichman
    replied
    Originally posted by spud View Post
    Could you try to install version 3.0.0.24 available here, it should give more descriptive error messages than just "The call failed for an unknown reason"

    Also please post the full debug logs, from the time your enable the plugin.

    Thanks!
    This what you're looking for (i'm drawing a blank on what "debug" logs are)..

    Leave a comment:


  • spud
    replied
    Could you try to install version 3.0.0.24 available here, it should give more descriptive error messages than just "The call failed for an unknown reason"

    Also please post the full debug logs, from the time your enable the plugin.

    Thanks!

    Leave a comment:


  • gwichman
    replied
    wondering if it has something to do with my upgrading HS3 to the latest beta recently?

    Current Date/Time: 07/04/2018 10:39:45
    HomeSeer Version: HS3 Standard Edition 3.0.0.423
    Linux version: ApplicationName='./run_command_raw.sh', CommandLine=''uname -a'', CurrentDirectory='', Native error= Cannot find the specified fileSystem Uptime: 0 Days 11 Hours 32 Minutes 59 Seconds
    IP Address: 192.168.1.210
    Number of Devices: 149
    Number of Events: 32
    Available Threads: 399
    HSTouch Enabled: True
    Event Threads: 0
    Event Trigger Eval Queue: 0
    Event Trigger Priority Eval Queue: 0
    Device Exec Queue: 0
    HSTouch Event Queue: 0
    Email Send Queue: 0
    Anti Virus Installed:

    Enabled Plug-Ins
    3.0.0.22: Ecobee
    3.0.0.25: ImperiHome
    3.0.1.109: PHLocation
    0.0.0.38: Pushover 3P
    3.0.6413.20219: UltraNetCam3
    3.0.0.83: weatherXML
    3.0.1.190: Z-Wave

    Leave a comment:


  • gwichman
    started a topic ERROR The call failed for an unknown reason

    ERROR The call failed for an unknown reason

    I'm seeing this 3 times in my HS3 log every few minutes. I don't recall seeing this before.

    Looking for help on how to troubleshoot why this is occuring
Working...
X