Announcement

Collapse
No announcement yet.

ecobee plug-in failure - Fixed!

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • SJ Miller
    replied
    Thanks for the question. I am sorry i don't know what mono is or how to determine what version I am running. I thought all the systems detail was included in the data I copied and pasted in my original posting. Could you tell me where to locate the mono version? Additionally, if that is something I need to update where is it located and how would I update it anyway? Sorry, I'm clueless...

    Leave a comment:


  • spud
    replied
    What version of mono are you running?
    Code:
     
     mono --version
    Ecobee server now requires TLS 1.2, and it's only supported in mono version 4.8 or later.

    Leave a comment:


  • SJ Miller
    replied
    Thank you for the reply, as you recommended I have installed the plug-in version 3.0.0.29. Exact same issues - I assume due to your note about my HomeTrollerZeeS2V2 which is designed to run Linux.

    Leave a comment:


  • spud
    replied
    Update to version 3.0.0.29 available in beta section of the updater. If you are on Linux this may still not work depending on the version of mono:

    related threads:
    https://forums.homeseer.com/forum/th...-with-ecobee-3
    https://forums.homeseer.com/forum/th...-was-cancelled

    Leave a comment:


  • SJ Miller
    started a topic ecobee plug-in failure - Fixed!

    ecobee plug-in failure - Fixed!

    Hi,
    I see various posts in the Forum about others having problems lately with the ecobee plug-in, but being a newbie I don't see anything I recognize as a solution I can apply. The plug in appears to indicate I've not authorized it, but it was authorized and when I attempt to authorize it again I recieve no code. The ecobee website indicates I have authorized the plug-in. This plug-in always worked before, but suddenly, with no changes on my part, it is not working. How do I restore the lost function?

    MESSAGE BOARD (copy/paste section below to message board posts)

    Current Date/Time: 10/30/2018 6:10:57 PM
    HomeSeer Version: HS3 ZEE S2 Edition 3.0.0.475
    Linux version: Linux HomeTrollerZeeS2V2 4.1.19-v7+ #858 SMP Tue Mar 15 15:56:00 GMT 2016 armv7l GNU/Linux System Uptime: 0 Days 0 Hours 45 Minutes 36 Seconds
    IP Address: 192.168.1.26
    Number of Devices: 112
    Number of Events: 31
    Available Threads: 395
    HSTouch Enabled: True
    Event Threads: 2
    Event Trigger Eval Queue: 0
    Event Trigger Priority Eval Queue: 0
    Device Exec Queue: 0
    HSTouch Event Queue: 0
    Email Send Queue: 0
    Anti Virus Installed:

    Enabled Plug-Ins
    3.0.0.26: Ecobee
    1.2018.717.1011: MyQ
    3.0.6702.34494: UltraWeatherWU3
    3.0.1.243: Z-Wave


    Thanks, in advance, for your help!
    Attached Files
Working...
X