Announcement

Collapse
No announcement yet.

Fan Error

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • mdavison
    replied
    That fixed it. Thanks for your help!

    Leave a comment:


  • spud
    replied
    Originally posted by mdavison View Post
    Plugin is 3.0.0.2; Hold action is set for 2 hours in Config. I have two Events: one at 10:30pm to set the Ecobee Fan Mode to On, and one at 7:30am to set the Ecobee Fan Mode to Auto.
    Did you mean 3.0.0.32

    I think I found the problem, I believe your "Hold Action" setting got corrupted and is set to -1 in the ini file. To fix your problem, from the config page, change this setting to something else then change it back to "2 hours". Let me know if that works

    I will fix the source of the problem.

    Leave a comment:


  • mdavison
    replied
    Plugin is 3.0.0.2; Hold action is set for 2 hours in Config. I have two Events: one at 10:30pm to set the Ecobee Fan Mode to On, and one at 7:30am to set the Ecobee Fan Mode to Auto.

    Leave a comment:


  • spud
    replied
    what's wrong is this:

    Code:
      "functions": [
        {
          "type": "setHold",
          "params": {
            "holdType": "holdHours",
            "holdHours": 0,
            "coolHoldTemp": 760,
            "heatHoldTemp": 760,
            "fan": "on",
            "isTemperatureAbsolute": false
          }
        }
      ],
    if holdType = holdHours, then holdHours should be equal to 2 or 4
    I don't understand how it is possible you have this field set to 0

    What is "Hold action For" set to in your Config page?

    What version of the plugin do you run?

    Do you change the Hold setting from an action?

    Leave a comment:


  • mdavison
    replied
    Here is the log. Thanks.
    Attached Files

    Leave a comment:


  • spud
    replied
    Could you set the log level to Debug and capture the problem again?
    thanks

    Leave a comment:


  • mdavison
    started a topic Fan Error

    Fan Error

    I've got a simple HS3 event to turn the fan "on" at night, and turn back to "auto" in the morning. However, I get this error, and would appreciate your help in determining what is wrong.
    Apr-29 10:45:09 AM Ecobee ERROR System.AggregateException: One or more errors occurred. ---> Ecobee.Net.FunctionError: An error occured processing a function. Ensure required properties are provided. at Ecobee.Net.ApiResult.ThrowException() at Ecobee.Net.Thermostat.d__64.MoveNext() --- End of inner exception stack trace --- at System.Threading.Tasks.Task.ThrowIfExceptional(Boolean includeTaskCanceledExceptions) at System.Threading.Tasks.Task`1.GetResultCore(Boolean waitCompletionNotification) at System.Threading.Tasks.Task`1.get_Result() at HSPI_Ecobee.EcobeeApp.SetFanMode(Thermostat thermostat, FanSetMode mode) ---> (Inner Exception #0) Ecobee.Net.FunctionError: An error occured processing a function. Ensure required properties are provided. at Ecobee.Net.ApiResult.ThrowException() at Ecobee.Net.Thermostat.d__64.MoveNext()<---
Working...
X