Announcement

Collapse
No announcement yet.

Lyric T6 no longer works in HS3

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    Lyric T6 no longer works in HS3

    HS Version HS3 Pro Edition 3.0.0.548
    Plugin version 1.4.1.0: Honeywell Lyric
    HS3 Server OS Microsoft Windows 10 Pro - Work Station
    Lyric device & model Lyric T6
    Description of the problem

    I recently found out that my Liryc T6 no longer switched to homeSeer.
    events no longer work and the setpoints no longer work.
    The hold type is set to permanent and it is not adjustable.
    I've already reset the lyric's configuration, checked my event for errors, reinstalled plugin but nothing helps.
    Sorry for my bad English

    #2
    Thanks for the log and details - I'll check it out!

    Comment


      #3
      The log shows this:

      24-11-2020 19:10:41.780 Error SubmitRequest - Authorization not valid, please reauthorize your plugin connection.

      Have you tried taking the recommended action?

      Comment


        #4
        By this you mean that I have to reset the Lyric Thermostat Account so that I get a new activation code at honeywell.
        I have already done this a few times but it has not solved the problem

        Comment


          #5
          Recently? Or multiple times in the past? I think there may be a limit to how long that authorization lasts, which is why I ask. If you tried that recently and it didn't help, that's obviously different.

          Comment


            #6
            Looking at it again (on my pc, not a phone... more productive!) it looks like it's successfully getting status updates:

            24-11-2020 19:45:47.110 Trace SubmitRequest - >>>> HWConnection.SubmitRequest(<HttpRequestMessage>, devices/thermostats/LCC-B82CA013D37A, False)
            24-11-2020 19:45:47.642 Debug SubmitRequest - Received response 200 OK

            But attempts to send changes fail:

            24-11-2020 19:39:12.184 Trace SubmitRequest - >>>> HWConnection.SubmitRequest(<HttpRequestMessage>, devices/thermostats/LCC-B82CA013D37A, False)
            24-11-2020 19:39:12.186 Trace SetIOMulti - <<<< PluginLogic.SetIOMulti
            24-11-2020 19:39:12.188 Trace SetIOMulti - <<<< HSPI.SetIOMulti
            24-11-2020 19:39:13.070 Error SubmitRequest - Received response 400 Bad Request:
            {"code":400, "message":"Device Not Found"}


            And furthermore: it's doing the same thing on my system, I just hadn't noticed!

            Maybe they've changed their API - investigating now...

            Comment


              #7
              I reset my token and things started working again, so please try that again now if you haven't recently.

              Comment


                #8
                I have refreshed my token but this has no effect
                I see this after processing in my log
                nov-25 06:32:38 Honeywell Lyric Failed to retrieve thermostat data - error occurred, will retry
                nov-25 06:32:38 Honeywell Lyric Error retrieving data for device LCC-B82CA013D37A: De objectverwijzing is niet op een exemplaar van een object ingesteld.
                nov-25 06:32:38 Honeywell Lyric Authorization not valid, please reauthorize your plugin connection.
                nov-25 06:32:38 Honeywell Lyric Received response 400 Bad request: {"code":400, "message":"Missing refresh_token"}

                Comment


                  #9
                  I have checked and tried a number of things in the past few days, but nothing helps.
                  I even have the same problem on the HS3 system at my mother's where the Honeywell Lyric plugin is also installed, here I also reset the token, but here too I have the same problem.
                  The strange thing is when I change the temperature on my thermostat, this is adjusted in the plugin, but I cannot contact my thermostat from the plugin.
                  All events are executed but cannot connect to honeywell account.
                  I even turned off the complete virus scanner, reset my token several times, but none of this changes anything.
                  do you have any idea how I can get this working again?

                  Comment


                    #10
                    It's very hard if I can't recreate it. I'll do some more digging and see if I can find a way to make it behave like yours.

                    Comment

                    Working...
                    X