Announcement

Collapse
No announcement yet.

Problems with T-stats

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • zimmer62
    replied
    This is great news. I've seen errors like this pop up for me, but I've ignored them because everything was still working fine. I'll rerun a cable this weekend that's shielded and grounded and see what happens.

    Thanks for the info!

    Leave a comment:


  • Guest's Avatar
    Guest replied
    TR40 Serial comm errors

    This is a typical non grounded error

    Comm errors are common on TR40's Serial interface when not using a shielded and grounded cable between the 'control unit' and the RS485/232 converter.

    Anything RS485 must be grounded to work properly; This scenario was tested in our labs over a period of 5 months on 2 TR40, 1 with ground and the other without and the ungrounded TR40 gave us 18 errors on average per day.

    Yan.

    Leave a comment:


  • Guest's Avatar
    Guest replied
    Thanks Rupp.

    I checked all of the wiring, and I even changed the RS 485 chip in the hub. It still is doing the same thing.

    The last item is to change the RS 485 to serial adapter. I need to order one, so it will tak.e a few days for it to get here.

    I will let you know if that works.


    Thanks


    Steve

    Leave a comment:


  • Rupp
    replied
    I would recommend checking you cabling. This looks like some garbage is being transmitted on the serial stream.

    Leave a comment:


  • Guest's Avatar
    Guest started a topic Problems with T-stats

    Problems with T-stats

    RCS Serial Thermostats Error in Poll Thread, Argument 'Start' must be greater than zero.

    6/26/2008 12:51:50 AM RCS Serial Thermostats
Working...
X