Announcement

Collapse
No announcement yet.

Only doing a partial backup

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Only doing a partial backup

    BL back up has recently been only backing up part of the HS folder, skipping thing like html and scripts among others

    Current Date/Time: 20/11/2017 21:12:26
    HomeSeer Version: HS3 Pro Edition 3.0.0.362
    Operating System: Microsoft Windows XP Professional - Work Station
    System Uptime: 0 Days 0 Hours 22 Minutes 9 Seconds
    Number of Devices: 607
    Number of Events: 243
    Available Threads: 399

    Enabled Plug-Ins
    2.0.47.0: BLBackup
    2.0.8.0: BLCpuAdvisor
    2.0.5.0: BLGarbage
    2.0.6.0: BLPlugins
    2.0.131.0: BLRadar
    2.0.93.0: BLRF
    1.0.3.0: BLShutdown
    3.0.0.40: EasyTrigger
    3.0.0.25: ImperiHome
    3.0.1.109: PHLocation
    3.3.5.17921: SMS-Gateway
    3.0.6377.20892: UltraWeatherWU3
    3.0.0.42: X10
    3.0.1.162: Z-Wave

    Any help apprecieated, thanks.
    sigpic
    A founder member of "The HA Pioneer Group" otherwise known as the "Old farts club!"
    HomeSeer 3 V 3.0.0.318 with ALEXA (AKA Amazon Echo)
    BL Radar V2.0.217; BLRF V2.0.85.0; HS Touch V3.0.0.1034 X10 V3.0.0.42; PHLocation V3.0.0.38; Zwave V3.0.1.110; X10 V3.0.0.42
    BLBackup V2.0.39;ImperiHome3.0.0.20 All on Windows XP Pro

  • #2
    Bump
    sigpic
    A founder member of "The HA Pioneer Group" otherwise known as the "Old farts club!"
    HomeSeer 3 V 3.0.0.318 with ALEXA (AKA Amazon Echo)
    BL Radar V2.0.217; BLRF V2.0.85.0; HS Touch V3.0.0.1034 X10 V3.0.0.42; PHLocation V3.0.0.38; Zwave V3.0.1.110; X10 V3.0.0.42
    BLBackup V2.0.39;ImperiHome3.0.0.20 All on Windows XP Pro

    Comment


    • #3
      Originally posted by Gogs View Post
      Bump
      I think Blade is out from this month until new year.

      Comment


      • #4
        Cogs,

        Just saw your thread and checked my backups. Just to confirm, all my scripts and html files are there. I'm running 2.0.49.0 and do a full folder tree backup each night.
        I'm also running on Windows Server 2016.

        I notice you're running 2.0.47.0 of the plugin. Have you considered upgrading?

        Robert
        HS3PRO 3.0.0.500 as a Fire Daemon service, Windows 2016 Server Std Intel Core i5 PC HTPC Slim SFF 4GB, 120GB SSD drive, WLG800, RFXCom, TI103,NetCam, UltraNetcam3, BLBackup, CurrentCost 3P Rain8Net, MCsSprinker, HSTouch, Ademco Security plugin/AD2USB, JowiHue, various Oregon Scientific temp/humidity sensors, Z-Net, Zsmoke, Aeron Labs micro switches, Amazon Echo Dots, WS+, WD+ ... on and on.

        Comment

        Working...
        X