Announcement

Collapse
No announcement yet.

Somebody's been BUSY (Lots of Blade PI Updates)

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • wadesready
    replied
    Originally posted by Blade View Post
    Yes I added debug log limit to each plugin
    Make sure you follow the instructions in that post that SF posted. I screwed up with the values in the BLDebug.ini file and it was too late before I noticed it
    The fix for it is on the post



    Hey Blade...I updated my BLLan PI and it wiped out all the configuration and now shows no computers configured for the plugin.... except in the devices they are still all there and still answering to pings it looks like.... ummm nope I take that back...they are hosed...

    Leave a comment:


  • Blade
    replied
    Yes I added debug log limit to each plugin
    Make sure you follow the instructions in that post that SF posted. I screwed up with the values in the BLDebug.ini file and it was too late before I noticed it
    The fix for it is on the post

    Leave a comment:


  • Mr_Resistor
    replied
    Well.....that explains it.

    Leave a comment:


  • S-F
    replied
    https://forums.homeseer.com/showthread.php?t=196104

    Leave a comment:


  • Mr_Resistor
    started a topic Somebody's been BUSY (Lots of Blade PI Updates)

    Somebody's been BUSY (Lots of Blade PI Updates)

    I went to sleep last night and everything was up to date. I wake up in the morning and saw the below on the PI Update screen

    Someone's been busy.

    Bob...anything we should know? Same or similar update across all Plug-ins?


    Not complaining by any means....just curious....don't often see a mass update.
    Attached Files
Working...
X