Announcement

Collapse
No announcement yet.

New issue

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • New issue

    This started happening recently:
    BLBackup Error The backup process (One Zip File - Full) has failed at 8/12/2019 10:50:14 AM
    BackupFunctions.Do_Zip_Backup(): ERROR - Caught this exception processing directory: C:\Program Files (x86)\HomeSeer HS3\data - A device which does not exist was specified.

    I assume that the device that does not exist is the attached USB drive, which does exist. I thought it might relate to the update of the plugin. I went back to an old version and issue is the same. I have attached the detailed debug log. Thanks.
    Attached Files

  • #2
    Have you reported this on Blade's website too? He's more likely to see it there.
    Mike____________________________________________________________ __________________
    HS3 Pro Edition 3.0.0.548

    HW: Stargate | NX8e | CAV6.6 | Squeezebox | PCS | WGL 800RF, Rain8Net+ | RFXCOM | QSE100D | Vantage Pro | Green-Eye | X10: XTB-232, -IIR | Edgeport/8 | Way2Call | Ecobee3

    Comment


    • #3
      Make sure you have done the steps here for debug logging to work properly

      https://forums.homeseer.com/forum/3r...-debug-logging

      Capture a new debug log of the issue and post the entire log zipped
      Cheers,
      Bob
      Web site | Help Desk | Feature Requests | Message Board

      Comment


      • #4
        Originally posted by Blade View Post
        Make sure you have done the steps here for debug logging to work properly

        https://forums.homeseer.com/forum/3r...-debug-logging

        Capture a new debug log of the issue and post the entire log zipped
        Okay. Thanks. I will work on this. Elliott

        Comment

        Working...
        X