Announcement

Collapse
No announcement yet.

Unable to load to HS3

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Unable to load to HS3

    I am on version 3.0.0.152 of HS3 pro. I am trying to load the BLgarbage plugin and it wont load. I have placed a check mark next to the plugin and nothing happens. Any ideas?

  • #2
    Did you click the "Download and Install" button that appeared below the list of installed plugins? If the button doesn't appear, make sure you are using Chrome as it doesn't work well under IE.
    Click image for larger version

Name:	Capture.PNG
Views:	1
Size:	50.5 KB
ID:	1176689
    Cheers
    Al
    HS 3.0.0.548: 1990 Devices 1172 Events
    Z-Wave 3.0.1.262: 126 Nodes on one Z-Net

    Comment


    • #3
      Originally posted by wolfe4656 View Post
      I am on version 3.0.0.152 of HS3 pro. I am trying to load the BLgarbage plugin and it wont load. I have placed a check mark next to the plugin and nothing happens. Any ideas?
      Diid you click on Download and Install? See my response in the other thread you started.
      Randy Prade
      Aurora, CO
      Prades.net

      PHLocation - Pushover - EasyTrigger - UltraECM3 - Ultra1Wire3 - Arduino

      Comment


      • #4
        That might be it. I am using IE I will open in chrome and see. Thanks
        I dont see the download and install. I am using IE, I will try chrome. Thanks...
        That was it, sorry to bother. I need IE for some video I try to stream and didnt even think of another browser.
        Last edited by wolfe4656; March 11th, 2015, 09:07 PM.

        Comment

        Working...
        X