Announcement

Collapse
No announcement yet.

Can't get it to work ... again.

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Can't get it to work ... again.

    So, I'm not getting an popup for reauthenticating the API, no matter which browser I try.

    I have popups allowed, and I click the 'reauth' button in your plugin.
    I have also tried readding the user as well (google apps).

    The plugin just spins, when clicking on the users calendar or other items.

  • #2
    Look in the following folder:

    [HS3 root]\Data\BLGData

    You should see a folder with BLGData-[user]
    Go into that folder and delete the files in there
    Then restart the plugin

    I just did that here and it prompted me for the approval again

    I will have to take a look at the Reauth button on the options page
    Cheers,
    Bob
    Web site | Help Desk | Feature Requests | Message Board

    Comment


    • #3
      That didn't work for me. I then disabled the plugin and deleted the plugin, made sure no residual traces were left, reinstalled the plugin, added my user, and I still have no popup auth box?

      No errors in the debug log either....

      Comment


      • #4
        Well that is odd - I just did it a few more times here and got prompted every time
        The pop up will only show on your HS3 machine because that is where the plugin is running

        Install 3.0.6 I just put in the updater - I fixed the Reauth button on the options page
        I ran the reauth button a few times and it reset things and prompted me the next time I went into the calendar

        If it does not work then capture me a debug log of it
        Cheers,
        Bob
        Web site | Help Desk | Feature Requests | Message Board

        Comment


        • #5
          I didn't realize I needed to run HS3 web gui from the same server it runs on...that is probably most of the reauth issue.

          Comment


          • #6
            Yea I tried to get it to pop up on the machine you were on but it insists on popping up on the HS3 machine
            Cheers,
            Bob
            Web site | Help Desk | Feature Requests | Message Board

            Comment


            • #7
              Nope none of your suggestions worked.

              The plugin just recreated the auth file as soon as I restart the plugin...it never pops up and asks for auth permissions from google?

              Comment


              • #8
                I am at a loss as you are the only one reporting this.
                How many files are in the BLGData-[user] folder

                Capture me a debug log so I can see what is happening
                Do a reauth first and then access the calendar
                Cheers,
                Bob
                Web site | Help Desk | Feature Requests | Message Board

                Comment


                • #9
                  Their was 1 file.

                  I just stopped the plugin, deleted the plugin, deleted ANY BLGData from the HS3 folder / sub-folders, reinstalled, started the plugin, added a user (me), and it still didn't ask me to authorize.

                  Comment


                  • #10
                    I just tried the re-auth in Chrome and IE with no popup?

                    Comment


                    • #11
                      I just emailed you the latest debug log.

                      Comment


                      • #12
                        OK, it's working now.

                        It was all because I run HS3 using AlwaysUp.

                        I shutdown the service, started HS3 from the Windows shortcut, and it immediately asked me for Google Authentication.

                        I tested the plugin and it was working great.

                        Thank you for checking into my issue.

                        Too bad running HS3 as a service has so many little quirks.

                        Comment

                        Working...
                        X