Announcement

Collapse
No announcement yet.

DOT Files

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • DOT Files

    Here is something I am working on for the plug-in

    I need to figure out why pictures are not always working
    Attached Files
    Cheers,
    Bob
    Web site | Help Desk | Feature Requests | Message Board

  • #2
    I love the idea Blade that really simplifies things.

    Awesome Idea

    Cheers Ken
    HSPRO,HS3PRO, BLsecurity, , MCSxap, HSTouch Android, UltraGCIR, CM15a, USBUIRT, BLUSBUIRT, WIFIRGB, BLAB8SS, BLcontrol, BLGData, BLLAN,BLOccupied, BLRadar, BLVolume, iTunesDAAP, UltraGCIR3, Airplayspeak, BLalarm, BLbackup, BLLED, BLrandom, BLReminders, BLRF, BL Speech, Hyperion, IFTTT, KINECT, XBMC, MCSprinkers PRO, PHLocation, ULtrapioneer, Ultralog, ultraweatherbug, Z,troller, GC-100, GC WIFICC, GC-WIFI SERIAL, Nitrogen logic depth camera controllers,

    Comment


    • #3
      Cool!

      Hopefully the picture thing gets resolved. Let me know if you need me to capture any debug logs.

      Cheers
      Al
      HS 3.0.0.548: 1990 Devices 1172 Events
      Z-Wave 3.0.1.262: 126 Nodes on one Z-Net

      Comment


      • #4
        Yea I just had it working 5 minutes ago again. I have not nailed down what is causing it yet
        Cheers,
        Bob
        Web site | Help Desk | Feature Requests | Message Board

        Comment


        • #5
          This will be an amazing addition! Can't wait to start playing with mine.
          Bryan
          Software/Hardware: Win10 Pro, HS 3 Pro, HS Touch, Echo, Edgeport/4, Z-Net w/88 Devices, Insteon PLM w/19 Devices, Nest, GC-100-6, W800RF32A, WS-2080 Weather Station (KMADRACU10)
          Plug-in/Scripts: Alexa API, BLBackup, BLGData, BLLED, BLLock, BLRF, BLTVGuide, Blue Iris, BLUPS, Current Cost 3P, DirectTV, FitbitSeer, Insteon, Nest, Pushover 3P, Random, Restart, Tasker, UltraGCIR3, UltraWeatherWU, Z-Wave

          Comment


          • #6
            I have found that if I do a hard reset and then run the 2 test commands it seems to work.
            I am not sure why that is yet
            Cheers,
            Bob
            Web site | Help Desk | Feature Requests | Message Board

            Comment


            • #7
              Originally posted by Blade View Post
              I have found that if I do a hard reset and then run the 2 test commands it seems to work.
              I am not sure why that is yet
              ok, that works for me as well.

              Cheers
              Al
              HS 3.0.0.548: 1990 Devices 1172 Events
              Z-Wave 3.0.1.262: 126 Nodes on one Z-Net

              Comment


              • #8
                Originally posted by sparkman View Post
                ok, that works for me as well.

                Cheers
                Al
                No idea why that is yet
                Cheers,
                Bob
                Web site | Help Desk | Feature Requests | Message Board

                Comment


                • #9
                  Not yet. I am sure I will find it
                  Cheers,
                  Bob
                  Web site | Help Desk | Feature Requests | Message Board

                  Comment


                  • #10
                    Blade can you give some sample scripts or direction on how to get the new DOT images to show on the signs

                    Cheers Ken
                    HSPRO,HS3PRO, BLsecurity, , MCSxap, HSTouch Android, UltraGCIR, CM15a, USBUIRT, BLUSBUIRT, WIFIRGB, BLAB8SS, BLcontrol, BLGData, BLLAN,BLOccupied, BLRadar, BLVolume, iTunesDAAP, UltraGCIR3, Airplayspeak, BLalarm, BLbackup, BLLED, BLrandom, BLReminders, BLRF, BL Speech, Hyperion, IFTTT, KINECT, XBMC, MCSprinkers PRO, PHLocation, ULtrapioneer, Ultralog, ultraweatherbug, Z,troller, GC-100, GC WIFICC, GC-WIFI SERIAL, Nitrogen logic depth camera controllers,

                    Comment


                    • #11
                      There are examples in the help web page for the plugin
                      On any page in the plugin there is a button menu at the top. Click the help. Scroll down to the scripting methods
                      Cheers,
                      Bob
                      Web site | Help Desk | Feature Requests | Message Board

                      Comment


                      • #12
                        The dot files seem to be stubborn in that they will sometimes work and sometimes will not work. I am trying to figure out what the right combination is to get them going.
                        Cheers,
                        Bob
                        Web site | Help Desk | Feature Requests | Message Board

                        Comment


                        • #13
                          Hi Bob,

                          I'm running plugin version .26. I had created a DOT file and ensured the "enabled" check box was checked, but when I saved it, it showed as disabled in the main DOT screen. I then clicked on Edit, checked the checkbox to re-enable and clicked on save. However, rather than enabling the original DOT entry, it then created a duplicate one that was enabled. Problem is, when you then delete one of the duplicates, it also deletes the .bmp file from the hard drive. I can duplicate this behavior. Do you see it as well?

                          Thanks
                          Al
                          Attached Files
                          HS 3.0.0.548: 1990 Devices 1172 Events
                          Z-Wave 3.0.1.262: 126 Nodes on one Z-Net

                          Comment


                          • #14
                            Yes I saw this one too yesterday but cannot duplicate it now.
                            If you can capture it in a debug log please let me know
                            Cheers,
                            Bob
                            Web site | Help Desk | Feature Requests | Message Board

                            Comment


                            • #15
                              Here you go (now running .27)

                              Cheers
                              Al
                              Last edited by sparkman; June 21st, 2014, 03:03 PM.
                              HS 3.0.0.548: 1990 Devices 1172 Events
                              Z-Wave 3.0.1.262: 126 Nodes on one Z-Net

                              Comment

                              Working...
                              X