Announcement

Collapse
No announcement yet.

What is happening here?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • What is happening here?

    I have been seeing this for quite some time now:Click image for larger version

Name:	BLRadar.jpg
Views:	1
Size:	42.0 KB
ID:	1211365

    Note the white spaces. I can go in and edit the item and the white spaces will disappear. However, they return, randomly hitting other devices. The devices or active zones with the white spaces do not function properly within BLRadar.

    Elliott

  • #2
    Capture a debug log of you running that page and then attach it zipped so I can see it
    They do not have a type for them so I am assuming that might be the issue
    Cheers,
    Bob
    Web site | Help Desk | Feature Requests | Message Board

    Comment


    • #3
      Originally posted by Blade View Post
      Capture a debug log of you running that page and then attach it zipped so I can see it
      They do not have a type for them so I am assuming that might be the issue
      Thanks. I set the plugin to debug log. What's interesting is if one of the items is an active zone, when I edit it, it is set as a motion sensor. When I select "active zone," then all the motion sensors that I had previously included for that active zone, now are correctly selected in the right-hand window. Similarly, if the item is a motion sensor, when I edit it and set it to motion sensor, it immediately shows its association with an active zone. In other words, all the data are there somewhere for each item, when they are re-assigned to their correct type.

      Elliott

      Comment


      • #4
        Attach your hspi_BLRadar.ini zipped so I can see it
        Cheers,
        Bob
        Web site | Help Desk | Feature Requests | Message Board

        Comment


        • #5
          Originally posted by Blade View Post
          Attach your hspi_BLRadar.ini zipped so I can see it
          hspi_BLRadar.zip Here you go. Thanks.

          Comment


          • #6
            Take a backup of you hspi_BLRadar.ini file

            Disable the plugin
            Replace the hspi_BLRadar.ini file with this one
            Enable the plugin

            See if that helps
            Attached Files
            Cheers,
            Bob
            Web site | Help Desk | Feature Requests | Message Board

            Comment


            • #7
              Originally posted by Blade View Post
              Take a backup of you hspi_BLRadar.ini file

              Disable the plugin
              Replace the hspi_BLRadar.ini file with this one
              Enable the plugin

              See if that helps
              Thanks. So, before doing this, there were no items with white spaces. After doing this, several had white spaces. I repeated the process with my backup file, and had items with white spaces. I have fixed these. I am thinking the white spaces also come in after re-starting HS3. In other words, when fixed, it is stable, unless I disable and re-enable the plugin, or restart HS3.

              Comment


              • #8
                That is very odd that a restart of the plugin would cause those to go blank.
                Cheers,
                Bob
                Web site | Help Desk | Feature Requests | Message Board

                Comment

                Working...
                X