Announcement

Collapse
No announcement yet.

New Error _ Confused

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • New Error _ Confused

    HS3 Pro Edition 3.0.0.435 (Windows 10 vmware)
    BLOccupied:,UltraNetCam3:,weatherXML:,RFXCOM:,Current Cost 3P:,UltraGCIR3:
    DMMQTT:,Kodi:,Z-Wave:,BLRadar:,EasyTrigger:,MySensors:,BLBackup:

  • #2
    That is strange - have u tried rolling back HS3 to see if that is the issue

    I am also running .368 but I do not have BLRadar running yet. I am having major memory issues with .368. Mine crashes at least once a day.

    Turn on debug logging and then run some UDMC code, then turn off debug logging and attach the debug log so I can see what is going on
    Cheers,
    Bob
    Web site | Help Desk | Feature Requests | Message Board

    Comment


    • #3
      Originally posted by Blade View Post
      That is strange - have u tried rolling back HS3 to see if that is the issue

      I am also running .368 but I do not have BLRadar running yet. I am having major memory issues with .368. Mine crashes at least once a day.

      Turn on debug logging and then run some UDMC code, then turn off debug logging and attach the debug log so I can see what is going on
      not yet on the rollback, today

      attached is debug log.....

      code is.....

      hs.PluginFunction("BLRadar", "", "ControlDevice", New Object(){"q54","on",0})

      thanks.

      D
      Attached Files
      HS3 Pro Edition 3.0.0.435 (Windows 10 vmware)
      BLOccupied:,UltraNetCam3:,weatherXML:,RFXCOM:,Current Cost 3P:,UltraGCIR3:
      DMMQTT:,Kodi:,Z-Wave:,BLRadar:,EasyTrigger:,MySensors:,BLBackup:

      Comment


      • #4
        According to the log it ran the UDMC code
        I will test it tonight on my system
        Cheers,
        Bob
        Web site | Help Desk | Feature Requests | Message Board

        Comment


        • #5
          Originally posted by Blade View Post
          According to the log it ran the UDMC code
          I will test it tonight on my system

          Houston......

          So i looked more closely at the log and the code....then the devices....All the udmc code says switch on/off device code e.g. c15 ...but all my device codes have been reset to null.

          Blradar silently fails, but more importantly where did my device codes go.....
          HS3 Pro Edition 3.0.0.435 (Windows 10 vmware)
          BLOccupied:,UltraNetCam3:,weatherXML:,RFXCOM:,Current Cost 3P:,UltraGCIR3:
          DMMQTT:,Kodi:,Z-Wave:,BLRadar:,EasyTrigger:,MySensors:,BLBackup:

          Comment


          • #6
            Just the device codes for the sensors are missing? That is very strange.
            Cheers,
            Bob
            Web site | Help Desk | Feature Requests | Message Board

            Comment


            • #7
              Yes indeed just the device codes, everything else behaving normally
              HS3 Pro Edition 3.0.0.435 (Windows 10 vmware)
              BLOccupied:,UltraNetCam3:,weatherXML:,RFXCOM:,Current Cost 3P:,UltraGCIR3:
              DMMQTT:,Kodi:,Z-Wave:,BLRadar:,EasyTrigger:,MySensors:,BLBackup:

              Comment


              • #8
                The device codes in HS3 itself or just in BLRadar?
                Can you attach your hspi_BLRadar.ini file zipped
                Cheers,
                Bob
                Web site | Help Desk | Feature Requests | Message Board

                Comment


                • #9
                  Device codes in hs3, onceI reenter them, it works fine.....
                  HS3 Pro Edition 3.0.0.435 (Windows 10 vmware)
                  BLOccupied:,UltraNetCam3:,weatherXML:,RFXCOM:,Current Cost 3P:,UltraGCIR3:
                  DMMQTT:,Kodi:,Z-Wave:,BLRadar:,EasyTrigger:,MySensors:,BLBackup:

                  Comment

                  Working...
                  X