Announcement

Collapse
No announcement yet.

Lost Schedules/Settings

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    #16
    Originally posted by rprade View Post
    Your .ini file seems to be missing the thermostat(s) preferences and the schedule(s). This should start just below the filterLastChangeDate.
    rprade,

    Can you post a copy of your INI so I can see what the schedule entries look like.

    I will probably manually update my INI as I am getting tired of re-entering my schedules.

    Thanks,

    Comment


      #17
      Originally posted by jpape View Post
      rprade,

      Can you post a copy of your INI so I can see what the schedule entries look like.

      I will probably manually update my INI as I am getting tired of re-entering my schedules.

      Thanks,
      Mine is rather crowded, but here it is.
      Attached Files
      Randy Prade
      Aurora, CO
      Prades.net

      PHLocation - Pushover - EasyTrigger - UltraECM3 - Ultra1Wire3 - Arduino

      Comment


        #18
        Thanks rprade.

        Bob, what is the significance of the following?

        [StatSchedule=20150112T200334953]
        key=20150112T200334953

        If I need to manually add my schedules to my INI file, what would I use for those two entries?

        Comment


          #19
          That is the unique key for the schedule
          It is a date/time sequence
          Cheers,
          Bob
          Web site | Help Desk | Feature Requests | Message Board

          Comment


            #20
            Originally posted by Blade View Post
            That is the unique key for the schedule
            It is a date/time sequence
            So I can use the same ones that were in rprade's INI file?

            Comment


              #21
              Yes that will be fine as long as they are unique
              Cheers,
              Bob
              Web site | Help Desk | Feature Requests | Message Board

              Comment


                #22
                So I added my two schedules manually, restarted BLStat and then tried to edit the schedules and everything is fine. Its strange how the original schedules were not being saved in the INI file.

                Bob, did you ever figure out if there should be a field next to the "Set" button on the thermostat page?

                Judd

                Comment


                  #23
                  Originally posted by jpape View Post
                  So I added my two schedules manually, restarted BLStat and then tried to edit the schedules and everything is fine. Its strange how the original schedules were not being saved in the INI file.

                  Bob, did you ever figure out if there should be a field next to the "Set" button on the thermostat page?

                  Judd
                  Yes it is very strange that you could not add them but you can edit them. I cannot explain that one

                  Log a help desk ticket on my site for the field missing on the stats page and I will have a look at that
                  Capture a debug log of you running the thermostats page and attach the debug log zipped to the ticket you create on my site
                  That will help me figure out why it is not showing
                  Cheers,
                  Bob
                  Web site | Help Desk | Feature Requests | Message Board

                  Comment

                  Working...
                  X