Announcement

Collapse
No announcement yet.

BLStat installation successful, but doesn't show up in Plugins

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • BLStat installation successful, but doesn't show up in Plugins

    HS3 reports that BLStat is successfully installed, but it doesn't show up in the Plugin listings. Is there something "special" needed to activate the plugin? I'm installing v2.0.44.0.


    Here's the installation log (I don't see any errors):

    Jul-06 5:33:02 PM Updater Install/Update of package BLStat was successful.
    Jul-06 5:33:02 PM Updater Copying file: C:\Program Files (x86)\HomeSeer HS3\bin\BLStat\sqlite3.dll
    Jul-06 5:33:02 PM Updater Copying file: C:\Program Files (x86)\HomeSeer HS3\bin\BLStat\netchartdir.dll
    Jul-06 5:33:02 PM Updater Copying file: C:\Program Files (x86)\HomeSeer HS3\bin\BLStat\SQLite.Interop.dll
    Jul-06 5:33:02 PM Updater Copying file: C:\Program Files (x86)\HomeSeer HS3\bin\BLStat\System.Data.SQLite.dll
    Jul-06 5:33:02 PM Updater Making dir: C:\Program Files (x86)\HomeSeer HS3\bin\BLStat\
    Jul-06 5:33:02 PM Updater Copying file: C:\Program Files (x86)\HomeSeer HS3\HSPI_BLStat.exe.config
    Jul-06 5:33:01 PM Updater Copying file: C:\Program Files (x86)\HomeSeer HS3\html\bin\HSPI_BLStat.exe
    Jul-06 5:33:01 PM Updater Copying file: C:\Program Files (x86)\HomeSeer HS3\HSPI_BLStat.exe
    Jul-06 5:33:01 PM Updater Copying file: C:\Program Files (x86)\HomeSeer HS3\html\bin\netchartdir.dll
    Jul-06 5:33:01 PM Updater Copying file: C:\Program Files (x86)\HomeSeer HS3\html\bin\Anthem.dll
    Jul-06 5:33:01 PM Updater Copying file: C:\Program Files (x86)\HomeSeer HS3\html\BLStat\web.config
    Jul-06 5:33:01 PM Updater Copying file: C:\Program Files (x86)\HomeSeer HS3\html\BLStat\BLStat_hrs_per_day.aspx
    Jul-06 5:33:01 PM Updater Copying file: C:\Program Files (x86)\HomeSeer HS3\html\BLStat\BLStat_activity.aspx.vb
    Jul-06 5:33:01 PM Updater Copying file: C:\Program Files (x86)\HomeSeer HS3\html\BLStat\BLStat_activity.aspx
    Jul-06 5:33:01 PM Updater Making dir: C:\Program Files (x86)\HomeSeer HS3\html\BLStat\
    Jul-06 5:33:01 PM Updater Copying file: C:\Program Files (x86)\HomeSeer HS3\Data\BLStat\BLStat.s3db
    Jul-06 5:33:01 PM Updater Making dir: C:\Program Files (x86)\HomeSeer HS3\Data\BLStat\
    Jul-06 5:33:01 PM Updater Copying file: C:\Program Files (x86)\HomeSeer HS3\html\Images\BLStat\operatingmode.gif
    Jul-06 5:33:01 PM Updater Copying file: C:\Program Files (x86)\HomeSeer HS3\html\Images\BLStat\fan.gif
    Jul-06 5:33:01 PM Updater Copying file: C:\Program Files (x86)\HomeSeer HS3\html\Images\BLStat\temperature.gif
    Jul-06 5:33:01 PM Updater Copying file: C:\Program Files (x86)\HomeSeer HS3\html\Images\BLStat\heating.gif
    Jul-06 5:33:01 PM Updater Copying file: C:\Program Files (x86)\HomeSeer HS3\html\Images\BLStat\cooling.gif
    Jul-06 5:33:01 PM Updater Making dir: C:\Program Files (x86)\HomeSeer HS3\html\Images\BLStat\
    Jul-06 5:33:01 PM Updater Copying file: C:\Program Files (x86)\HomeSeer HS3\html\BLHelp\BLStat\Images\optionsPage.jpg
    Jul-06 5:33:01 PM Updater Copying file: C:\Program Files (x86)\HomeSeer HS3\html\BLHelp\BLStat\Images\thermostatsPage.jpg
    Jul-06 5:33:01 PM Updater Making dir: C:\Program Files (x86)\HomeSeer HS3\html\BLHelp\BLStat\Images\
    Jul-06 5:33:01 PM Updater Copying file: C:\Program Files (x86)\HomeSeer HS3\html\BLHelp\BLStat\BLStat_Help.asp
    Jul-06 5:33:01 PM Updater Making dir: C:\Program Files (x86)\HomeSeer HS3\html\BLHelp\BLStat\
    Jul-06 5:33:01 PM Updater Installing package BLStat
    Jul-06 5:33:01 PM Updater Update HSPI_BLStat.exe downloaded successfully
    Jul-06 5:32:58 PM Updater Downloading update: BLStat
    Jul-06 5:32:58 PM Updater Starting download of updates

  • #2
    Not sure what to say on this one. I have never seen that. Did you restart and see if it shows up?
    Cheers,
    Bob
    Web site | Help Desk | Feature Requests | Message Board

    Comment


    • #3
      Yup. Restarted a number of times. Could this be an HS3 problem? I can install other plug-ins with no problem (hence why I thought it maybe plug-in specific).

      Comment


      • #4
        This is very odd.
        If you look in the HS root folder do you see HSPI_BLStat.exe?
        Cheers,
        Bob
        Web site | Help Desk | Feature Requests | Message Board

        Comment


        • #5
          I see HSPI_BLstat.exe.config only.

          Comment


          • #6
            OK do you see the file in the [HS root]\html\bin folder
            If so shutdown HS3 and copy it to the HS root folder, then restart
            Cheers,
            Bob
            Web site | Help Desk | Feature Requests | Message Board

            Comment


            • #7
              Will do. Give me a few hours to try it. I will get back to you.

              Comment


              • #8
                It was not in the bin directory. Just the dlls are in that directory.

                Comment


                • #9
                  HSPI_BLStat.exe should be in the following folders:

                  C:\Program Files (x86)\HomeSeer HS3\HSPI_BLStat.exe
                  C:\Program Files (x86)\HomeSeer HS3\html\bin\HSPI_BLStat.exe
                  Cheers,
                  Bob
                  Web site | Help Desk | Feature Requests | Message Board

                  Comment


                  • #10
                    Its interesting that neither .exe file was installed. So this time I was on the console during installation. My Antivirus blocked the .exe from being written to disk because it detected "Suspecious.Cloud.9" which apparently is a technology used to detect virus mutations.

                    Do you run Antivirus on your system? Can you check if the current version might have an infection??

                    Comment


                    • #11
                      I run Eset here and have for over 9 years

                      I have never had a virus.
                      Cheers,
                      Bob
                      Web site | Help Desk | Feature Requests | Message Board

                      Comment


                      • #12
                        Ok - Installed and working once I excluded the *.exe file. Thanks for the assistance.

                        Comment

                        Working...
                        X