Announcement

Collapse
No announcement yet.

Anybody getting data in there run time chart?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Anybody getting data in there run time chart?

    With lastest rev. Has anyone got any data in there chart?
    Hector
    ____________________________________
    Win.2003 OS, HS3
    BLDSC,BLstat,BLRadar,BLRamdom,BLOccupied
    BLups,BLrain8,HSTouch,Ultrajones Weatherbug,
    MyTrigger,ACRF2,W800,Zwave
    AP800,Honeywell Stat

  • #2
    Originally posted by Rotech View Post
    With lastest rev. Has anyone got any data in there chart?
    Nope. Running 2.0.54.0 and still getting the same error as you were. I just haven't had time to follow the entire thread. I did copy the Sqlite file from the /bin/Blstat directory to /html/bin, the one in /html/bin was different. Now they are both 246kb and 7/24/13. The one in /html/bin was smaller and newer.
    Attached Files
    Randy Prade
    Aurora, CO
    Prades.net

    PHLocation - Pushover - EasyTrigger - UltraECM3 - Ultra1Wire3 - Arduino

    Comment


    • #3
      I am not getting any data to the graphs at all. I can see the web page but it's not populating I have rev.52. I will try rev. 54 and see
      Hector
      ____________________________________
      Win.2003 OS, HS3
      BLDSC,BLstat,BLRadar,BLRamdom,BLOccupied
      BLups,BLrain8,HSTouch,Ultrajones Weatherbug,
      MyTrigger,ACRF2,W800,Zwave
      AP800,Honeywell Stat

      Comment


      • #4
        I tried downloading rev 54 but it comes out saying that it cannot load because application is being used in other something.... Even do I disable the PI.
        Hector
        ____________________________________
        Win.2003 OS, HS3
        BLDSC,BLstat,BLRadar,BLRamdom,BLOccupied
        BLups,BLrain8,HSTouch,Ultrajones Weatherbug,
        MyTrigger,ACRF2,W800,Zwave
        AP800,Honeywell Stat

        Comment


        • #5
          Originally posted by rprade View Post
          Nope. Running 2.0.54.0 and still getting the same error as you were. I just haven't had time to follow the entire thread. I did copy the Sqlite file from the /bin/Blstat directory to /html/bin, the one in /html/bin was different. Now they are both 246kb and 7/24/13. The one in /html/bin was smaller and newer.
          Randy, are you getting data in your run time charts?
          Hector
          ____________________________________
          Win.2003 OS, HS3
          BLDSC,BLstat,BLRadar,BLRamdom,BLOccupied
          BLups,BLrain8,HSTouch,Ultrajones Weatherbug,
          MyTrigger,ACRF2,W800,Zwave
          AP800,Honeywell Stat

          Comment


          • #6
            Nope. Still the same error as above.
            Randy Prade
            Aurora, CO
            Prades.net

            PHLocation - Pushover - EasyTrigger - UltraECM3 - Ultra1Wire3 - Arduino

            Comment


            • #7
              I am looking into it. Have a lot of things going on at once so please be patient
              Cheers,
              Bob
              Web site | Help Desk | Feature Requests | Message Board

              Comment


              • #8
                Bob;

                I wasn't worried about it. I figured you would get it sorted.
                Randy Prade
                Aurora, CO
                Prades.net

                PHLocation - Pushover - EasyTrigger - UltraECM3 - Ultra1Wire3 - Arduino

                Comment

                Working...
                X