Announcement

Collapse
No announcement yet.

Anybody getting data in there run time chart?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • randy
    replied
    Bob;

    I wasn't worried about it. I figured you would get it sorted.

    Leave a comment:


  • Blade
    replied
    I am looking into it. Have a lot of things going on at once so please be patient

    Leave a comment:


  • randy
    replied
    Nope. Still the same error as above.

    Leave a comment:


  • Rotech
    replied
    Originally posted by rprade View Post
    Nope. Running 2.0.54.0 and still getting the same error as you were. I just haven't had time to follow the entire thread. I did copy the Sqlite file from the /bin/Blstat directory to /html/bin, the one in /html/bin was different. Now they are both 246kb and 7/24/13. The one in /html/bin was smaller and newer.
    Randy, are you getting data in your run time charts?

    Leave a comment:


  • Rotech
    replied
    I tried downloading rev 54 but it comes out saying that it cannot load because application is being used in other something.... Even do I disable the PI.

    Leave a comment:


  • Rotech
    replied
    I am not getting any data to the graphs at all. I can see the web page but it's not populating I have rev.52. I will try rev. 54 and see

    Leave a comment:


  • randy
    replied
    Originally posted by Rotech View Post
    With lastest rev. Has anyone got any data in there chart?
    Nope. Running 2.0.54.0 and still getting the same error as you were. I just haven't had time to follow the entire thread. I did copy the Sqlite file from the /bin/Blstat directory to /html/bin, the one in /html/bin was different. Now they are both 246kb and 7/24/13. The one in /html/bin was smaller and newer.
    Attached Files

    Leave a comment:


  • Rotech
    started a topic Anybody getting data in there run time chart?

    Anybody getting data in there run time chart?

    With lastest rev. Has anyone got any data in there chart?
Working...
X