Announcement

Collapse
No announcement yet.

Is anyone using event Disable / Enable

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Is anyone using event Disable / Enable

    Hi All,
    I just wondered is anyone using Disable/Enable event in Easytrigger?
    I tried using it but events do not seem to show up as disabled in the Events page.when an event is run to disable another event.
    Currently using a different approach but this not really satisfactory, so would like to know if anyone is using Disable/Enable event succesfully.

    HomeSeer Version: HS3 Pro Edition 3.0.0.435
    Operating System: Microsoft Windows 7 Home Premium - Work Station

    Enabled Plug-Ins
    3.3.0.0: APCUPSD
    1.0.0.147: Arduino Plugin
    2.0.59.0: BLBackup
    3.0.29.0: BLGData
    3.0.0.51: EasyTrigger
    0.0.0.44: Pushover 3P
    30.0.0.36: RFXCOM
    2.6.2.0: SCSIP
    3.0.6629.22233: Ultra1Wire3
    3.0.6644.26753: UltraLog3
    3.0.0.88: weatherXML
    3.0.0.36: X10
    3.0.1.243: Z-Wave

  • #2
    Originally posted by Pervez2602 View Post
    Hi All,
    I just wondered is anyone using Disable/Enable event in Easytrigger?
    I tried using it but events do not seem to show up as disabled in the Events page.when an event is run to disable another event.
    Currently using a different approach but this not really satisfactory, so would like to know if anyone is using Disable/Enable event succesfully.

    HomeSeer Version: HS3 Pro Edition 3.0.0.435
    Operating System: Microsoft Windows 7 Home Premium - Work Station

    Enabled Plug-Ins
    3.3.0.0: APCUPSD
    1.0.0.147: Arduino Plugin
    2.0.59.0: BLBackup
    3.0.29.0: BLGData
    3.0.0.51: EasyTrigger
    0.0.0.44: Pushover 3P
    30.0.0.36: RFXCOM
    2.6.2.0: SCSIP
    3.0.6629.22233: Ultra1Wire3
    3.0.6644.26753: UltraLog3
    3.0.0.88: weatherXML
    3.0.0.36: X10
    3.0.1.243: Z-Wave
    I'm using disble/enable without any issues and using the same HomeSeer version

    --

    John

    Comment


    • #3
      Me too.

      Comment


      • #4
        It has always worked for me. I just tested again to make sure. You need to be aware that the Event Management page is not dynamic or self refreshing. When you disable an event, even though it may be disabled, it will not show as disabled until you reload the Event Mangement page.
        Randy Prade
        Aurora, CO
        Prades.net

        PHLocation - Pushover - EasyTrigger - UltraECM3 - Ultra1Wire3 - Arduino

        Comment


        • #5
          Hi All,
          Thanks for the posts.
          I will make a point of setting up the events and testing them, will also make that I refresh the events page. Sure I would have done it but maybe not. Perhaps another senior moment.
          Will post to let everyone know but possibly a while as do not know when the event will run.


          Peter

          Comment


          • #6
            Hi All,
            Once again thanks for the post, not at all sure why I could not get it to work before!
            Possibly tried to Disable wrong event but now looks to be working fine with initial event testing, waiting on the heating to see more.
            Thanks

            Peter

            Comment

            Working...
            X