Announcement

Collapse
No announcement yet.

Easytrigger not trigerring on string change

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • spud
    replied
    Originally posted by mistersea1 View Post
    Can you let me know where I can find the EXE file so I can download to my HS root directory. I did find a post with
    "It's in the first post of the thread I linked to. It's a manual install, but all you have to do is copy the .exe file in the zip file to the root of the HS directory. The other file in the zip is the instructions in pdf format.",
    but cannot find the first post. Can you send me a link with the location for me to download.
    Thank You,
    -mistersea1
    You don't need to manually install anymore.
    Go to the PLUG-INS > Manage page, at the bottom of the page, click the yellow arrow on the left of "Additional Interfaces". Then go to the Utilities (or Beta) section and look for EasyTrigger, select it. Then scroll up until you see the "Download and Install" button under "Pending Updates/Installs". click that button.

    Leave a comment:


  • mistersea1
    replied
    Can you let me know where I can find the EXE file so I can download to my HS root directory. I did find a post with
    "It's in the first post of the thread I linked to. It's a manual install, but all you have to do is copy the .exe file in the zip file to the root of the HS directory. The other file in the zip is the instructions in pdf format.",
    but cannot find the first post. Can you send me a link with the location for me to download.
    Thank You,
    -mistersea1

    Leave a comment:


  • goldriver
    started a topic Easytrigger not trigerring on string change

    Easytrigger not trigerring on string change

    Just installed the plugin to monitor the change of a string on a virtual device but the event created never triggers.

    I have created a virtual device :Id:1170 named DEVICE TEST where the string is set via json to "empty"

    I created the following event:

    If DEVICE TEST has a string that just changed
    then send pushover message

    I then send the following Json command to modify the string of devie 1170:
    http://192.168.1.6/JSON?request=setd...ty=NewDevStrin g&value="aaaa"

    I looked in the device advanced tab and the string parameter was changed to "aaaa" BUT I never received the pushover message and looking in the event I see that the event was never trigger

    Can someone shed some light on what might be wrong ?

    thanks

    update: just activated the debug mode, I can see many string changes on the log but even if i run the JSON command descibed before ,I never see the device id used in the JSON appear in the log

    found this thread dating from 2017... can't belive Homeseer did not fixed the issue yet !!! https://forums.homeseer.com/forum/ho...86#post1052386
Working...
X