Announcement

Collapse
No announcement yet.

Myhs still ask for a user and password

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    Myhs still ask for a user and password

    I have configured this on my own install. All is working good with the token.

    But i tried to configure this on my mom’s hs3 install...when i put the json url in a browser it ask me for user and password.

    simplex said that hs was supposed to fix something... but I guess it is not?
    rjh


    sirmeili

    #2
    Originally posted by MattL0 View Post
    I have configured this on my own install. All is working good with the token.

    But i tried to configure this on my mom’s hs3 install...when i put the json url in a browser it ask me for user and password.

    simplex said that hs was supposed to fix something... but I guess it is not?
    rjh


    sirmeili
    MattL0 is this is new plugin install? If so it's very likely that my auth credentials were removed by HST so the plugin won't work. sirmeili will need to get his own set of auth credentials to update the plugin with.

    Comment


      #3
      simplextech thanks !!

      Yes this is a new plugin install. Will wait for Frank

      Comment


        #4
        ... Sorry....

        Comment


          #5
          Totally understand your situation. Hope one day you’ll come back as an hs4 plugin author.

          Comment


            #6
            Originally posted by MattL0 View Post
            Totally understand your situation. Hope one day you’ll come back as an hs4 plugin author.
            Thanks.

            Comment


              #7
              I will request new credentials from HS and update the plugin.
              MeiAutomtion Home

              Comment


                #8
                Thanks Frank !

                Comment

                Working...
                X