Announcement

Collapse
No announcement yet.

Tasker Setup for HS3 not working

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • tonlof
    replied
    Originally posted by thierryp44 View Post
    Hi, I also have the same problem. Can you send me the files?
    Hi, you can download the file from this post. https://forums.homeseer.com/showpost...41&postcount=7

    Leave a comment:


  • thierryp44
    replied
    InstalTasker HS3 problem

    Hi, I also have the same problem. Can you send me the files?

    Leave a comment:


  • jryanishere
    replied
    Sent. It's the same as my name here with @gmail.com

    Leave a comment:


  • tonlof
    replied
    It seems to be something wrong with the dyndns service I'm using.
    Send me an PM with your emailaddress if you want me to send the tasker files.

    Leave a comment:


  • tonlof
    replied
    Originally posted by jryanishere View Post
    I am following the directions here: https://docs.google.com/document/d/1...Ro96vbdGc/edit

    And after I download and run the Setup Tasker for HS3, it says it's running and to please wait. Nothing happens. It's been a half hour and nothing happened. Nothing showed up in my projects folder and I ran a search in ES File Explorer and none of the file noted in the guide were installed.

    It looks like the server it's looking for is down.

    Can I just get the zip file from somewhere and install it manually?
    Hi, I will check the server if there is any issue.

    Leave a comment:


  • jryanishere
    started a topic Tasker Setup for HS3 not working

    Tasker Setup for HS3 not working

    I am following the directions here: https://docs.google.com/document/d/1...Ro96vbdGc/edit

    And after I download and run the Setup Tasker for HS3, it says it's running and to please wait. Nothing happens. It's been a half hour and nothing happened. Nothing showed up in my projects folder and I ran a search in ES File Explorer and none of the file noted in the guide were installed.

    It looks like the server it's looking for is down.

    Can I just get the zip file from somewhere and install it manually?
Working...
X