Announcement

Collapse
No announcement yet.

new questin with ultraview/status

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Ultrajones
    replied
    At this time, all images must be in the /images/HomeSeer directory.

    You can change the image path based on the HomeSeer device type by editing the ProcessDevice() function within the ultraview2_common.txt file and the PlaceImages() subroutine in the ultraview2.txt file.

    You'll need to make sure the image path is set correctly before this part of ultraview2.txt, PlaceImages() code executes:
    PHP Code:
    '
    Adjust image properties based on XML node data
    '
    objImage.src = strImagePath & strIcon
    objImage.Style.Left = iX
    objImage.Style.Top = iY
    objImage.Title = strToolTip 
    Note: If you edit these files, make sure you make a backup before attempting to install HSPI UltraStatus updates via the HomeSeer2 updater.

    Regards,
    Ultrajones

    Leave a comment:


  • unibits
    replied
    Ultrajones:

    I did as you asked. It can't display the the page or at least that is the error it displays.

    I looked at the url and i see what the problem is I think.

    This icon http://localhost/images/HomeSeer/TonyStewart-142.gif does not actually exist on the path that ultraview displays.

    It actually exists in :localhost/images/TonyStewart-142.gif

    I did some checking nd in the old ultraview I set the case for all the nascar images as well as all icons and then they would properly display.

    Is there a way to set the case for personal user icons other than the ones that are imbedded within homeseer?

    thanks again for you time

    David

    Leave a comment:


  • Ultrajones
    replied
    Click the icon, then select properties. Copy the address (URL), then paste it into the Address line of the browser. Does it image display?

    Leave a comment:


  • unibits
    started a topic new questin with ultraview/status

    new questin with ultraview/status

    Ultrajones:

    Thanks for the recent updates to the ultrastatus package. I have been able to get all the devices to populate as they should.

    I can't seem to figure out how to get devices to show up where they may contain data such as the case with my WANIP

    The icon is not displayed however when I hover over it it says the location of where it should be. I then check to see if the ican is there and it is however, the log says it is unable to display icon .....

    I cant seem to figure it out???

    Can you help

    thanks

    David
Working...
X