Announcement

Collapse
No announcement yet.

Status indication from devices

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Status indication from devices

    Hi, after installing Ultraview/ultraStatus I see in the HS homepage that device A5 is Enabled. I made in UltraStatus a device string rule.
    After removing the rule I did not get the origin status indication back.
    When I change the status form A5 I do not see the ON/OFF status change on the homepage.
    You can see it in RED the attatchment.

    How can I get the original HS statusindication back?

    Thanks for help
    Theo Wieleman
    Last edited by Wiel; March 8th, 2009, 01:53 PM.

  • #2
    Originally posted by Wiel
    Hi, after installing Ultraview/ultraStatus I see in the HS homepage that device A5 is Enabled. I made in UltraStatus a device string rule.
    After removing the rule I did not get the origin status indication back.
    When I change the status form A5 I do not see the ON/OFF status change on the homepage.
    You can see it in RED the attatchment.

    How can I get the original HS statusindication back?

    Thanks for help
    Theo Wieleman
    Excellent question. From the HomeSeer web interface, select control, then under "Immediate Script Command" enter:

    &hs.SetDeviceString "A5", ""

    Regards,
    Ultrajones
    Plug-ins: UltraMon, UltraM1G, UltraCID, Ultra1Wire, UltraLog, UltraWeatherBug, UltraPioneerAVR, UltraGCIR

    Comment


    • #3
      Device indacator works again ! Yes, Yes, Yes !

      Excellent Answer Ultrajones !!

      It works !
      Thanks a lot !

      Theo Wieleman
      The Netherlands

      Comment

      Working...
      X