Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ultra staus and Insteon

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Insteon still not working

    I'm not sure which version had the X10 check box. I just started using UltraView2 1.1.2843.24736 and none of my Insteon devices show up in the current homeseer device selection on the config page.

    I'm guessing the problem is that my Insteon devices use the & house code.

    Would they show up if I changed the house code? That may not be an easy thing to do.

    The plug-in looks very useful if it operates with the other 76 lighting devices that I can't place.

    Comment


    • #17
      I look into this and post what I find in a few hours. I may be able to get the & house code working ...
      Plug-ins: UltraMon, UltraM1G, UltraCID, Ultra1Wire, UltraLog, UltraWeatherBug, UltraPioneerAVR, UltraGCIR

      Comment


      • #18
        Try vesion 1.1.2870.32932 that is now available in the HomeSeer updater. Should work with the "&" HomeSeer housecode.

        Regards,
        Ultrajones
        Plug-ins: UltraMon, UltraM1G, UltraCID, Ultra1Wire, UltraLog, UltraWeatherBug, UltraPioneerAVR, UltraGCIR

        Comment


        • #19
          Originally posted by Ultrajones View Post
          Try vesion 1.1.2870.32932 that is now available in the HomeSeer updater. Should work with the "&" HomeSeer housecode.

          Regards,
          Ultrajones
          Success!!! Thanks for the quick response!

          Comment

          Working...
          X