Announcement

Collapse
No announcement yet.

UntraView2 error generating config

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • UntraView2 error generating config

    Hi - hope someone can help...

    I am getting an error when pushing the "generate configuratioN" button within ultraview2_config.aspx.

    The error is an IE box, stating...

    Error:: Object doesnt support this property or method "Err.parseError"

    Line 616, Char 2.

    The config screen lets me select the floorplan gif plus place devices on it, next works fine too, but no config generation when the "generate configuration" button is pressed.

    I can confirm that the green "tick" is showing on the foot, confirming its a trusted site.

    Thanks in advice.... must be something stupid I am doing...

    DJ
    Last edited by Bestgear; July 1st, 2006, 03:23 PM.
    ---------------------------------------------------http://weather.penicuik.org

  • #2
    If you do not have the latest version download it from the Updater. Also make sure that http://localhost is in your trusted sights.

    Yesterday I re-installed Ultraview into HS2 using a download and had the same problem, I solved it by getting the version on the updater.
    sigpic
    A founder member of "The HA Pioneer Group" otherwise known as the "Old farts club!"
    HomeSeer 3 V 3.0.0.318 with ALEXA (AKA Amazon Echo)
    BL Radar V2.0.217; BLRF V2.0.85.0; HS Touch V3.0.0.1034 X10 V3.0.0.42; PHLocation V3.0.0.38; Zwave V3.0.1.110; X10 V3.0.0.42
    BLBackup V2.0.39;ImperiHome3.0.0.20 All on Windows XP Pro

    Comment


    • #3
      Thanks Gogs... will try that tonight...

      Thought any more about getting an informal Scottish HA meeting together!?!??

      DJ
      ---------------------------------------------------http://weather.penicuik.org

      Comment


      • #4
        Originally posted by djblack
        .............. Thought any more about getting an informal Scottish HA meeting together!?!??

        DJ
        Not sure there would be enough interest in Scotland alone, and if you go for the UK we are pretty spread out.
        sigpic
        A founder member of "The HA Pioneer Group" otherwise known as the "Old farts club!"
        HomeSeer 3 V 3.0.0.318 with ALEXA (AKA Amazon Echo)
        BL Radar V2.0.217; BLRF V2.0.85.0; HS Touch V3.0.0.1034 X10 V3.0.0.42; PHLocation V3.0.0.38; Zwave V3.0.1.110; X10 V3.0.0.42
        BLBackup V2.0.39;ImperiHome3.0.0.20 All on Windows XP Pro

        Comment


        • #5
          What version of Windows are you running?

          If you're not running windows XP:
          - Do you have IE 6 or greater installed?

          You may also need to install MSXML 3 or 4.

          Regards,
          Ultrajones
          Plug-ins: UltraMon, UltraM1G, UltraCID, Ultra1Wire, UltraLog, UltraWeatherBug, UltraPioneerAVR, UltraGCIR

          Comment


          • #6
            Hi Ultrajones...


            I am running 2k3 server - will go install msxml 3 and 4 and report back...

            DJ
            ---------------------------------------------------http://weather.penicuik.org

            Comment


            • #7
              Well...downloaded both MSXML 3 and 4 from the M$ site and it has not made any difference...

              That damn Generate button does nothing...

              Any other ideas?

              As a thought... I am not going through all devices..just picking one or two then hitting generate... I assume that is ok?

              DJ
              ---------------------------------------------------http://weather.penicuik.org

              Comment

              Working...
              X