Announcement

Collapse
No announcement yet.

no images shown on floorplan

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • no images shown on floorplan

    I can load my floorplan, select my first device and position it on the floorplan, press 'generate configuration', and "config file ultraview2.xml has been writen!" shows up.

    When i go to http://localhost:81/ultraview2/ultraview2.aspx , i see my floorplan, but no images are shown.

    Also, using ultrastatus, i set a lamp B2 rule: on string = on and off string = off


    How do i get the icons to show up on the floorplan at http://localhost:81/ultraview2/ultraview2.aspx ????

  • #2
    I don't get any errors from the stat, device, position pages

    Comment


    • #3
      The status page gives me this:


      <?xml version="1.0" encoding="utf-8" standalone="yes" ?>
      <!DOCTYPE HOMESEER (View Source for full doctype...)>
      - <HOMESEER>
      <SYSTEM LAST_UPDATE="1/5/2007 7:09:35 PM" />

      </HOMESEER>


      The locations page says:

      <?xml version="1.0" encoding="windows-1252" standalone="yes" ?>- <devices>
      <device ref="deva9961" x="572" y="233" f="-2" z="0" />

      <device ref="deva8052" x="-100" y="-100" f="-2" z="0" />

      <device ref="deva3498" x="-100" y="-100" f="-2" z="0" />

      <device ref="deva744" x="-100" y="-100" f="-2" z="0" />

      <device ref="deva3038" x="-100" y="-100" f="-2" z="0" />

      <device ref="deva5045" x="-100" y="-100" f="-2" z="0" />

      <device ref="deva4304" x="374" y="236" f="-2" z="0" />

      <device ref="deva2402" x="-100" y="-100" f="-2" z="0" />

      <device ref="deva8194" x="-100" y="-100" f="-2" z="0" />

      <device ref="deva2317" x="-100" y="-100" f="-2" z="0" />

      <device ref="deva787" x="-100" y="-100" f="-2" z="0" />

      <device ref="deva9612" x="-100" y="-100" f="-2" z="0" />

      <device ref="deva9766" x="-100" y="-100" f="-2" z="0" />

      <device ref="deva9808" x="-100" y="-100" f="-2" z="0" />

      <device ref="deva5106" x="-100" y="-100" f="-2" z="0" />

      <device ref="deva4433" x="528" y="191" f="-2" z="0" />

      <device ref="deva4667" x="526" y="427" f="-2" z="0" />

      <device ref="deva7603" x="71" y="181" f="-2" z="0" />

      <device ref="deva8464" x="319" y="191" f="-2" z="0" />

      <device ref="deva4595" x="505" y="146" f="-2" z="0" />

      <device ref="deva3405" x="-100" y="-100" f="-2" z="0" />

      <device ref="deva8354" x="-100" y="-100" f="-2" z="0" />

      <device ref="deva2410" x="-100" y="-100" f="-2" z="0" />

      <device ref="deva8837" x="-100" y="-100" f="-2" z="0" />

      </devices>



      Comment


      • #4
        Based on that data, all the devices are "hidden" (f="-2"). Open the config tool again and make sure you select the floor.

        I see the confusion here... The first floor is displayed by default. When you dragged the icon to the floor plan, you forgot to set the icon to "floor 1". I'll update the program so it automatically updates the floor to "floor 1" when you drag the icon to the floor plan.
        Last edited by Ultrajones; January 5th, 2007, 09:30 PM.
        Plug-ins: UltraMon, UltraM1G, UltraCID, Ultra1Wire, UltraLog, UltraWeatherBug, UltraPioneerAVR, UltraGCIR

        Comment


        • #5
          Originally posted by Ultrajones View Post
          Based on that data, all the devices are "hidden" (f="-2). Open the config tool again and make sure you select the floor.

          I see the confusion here... The first floor is displayed by default. When you dragged the icon to the floor plan, you forgot to set the icon to "floor 1". I'll update the program so it automatically updates the floor to "floor 1" when you drag the icon to the floor plan.

          Yep! That's what it was. The animated documentation says:

          "Change the floor associated with the homeseer device. The default is the first floor."

          I took this as: It will default to the first floor, and didn't even look at it to confirm. It actually defaults to "Hide"


          Thanks for your help Ultra!!
          Last edited by ant7797; January 5th, 2007, 10:23 PM.

          Comment

          Working...
          X