Announcement

Collapse
No announcement yet.

Last change

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    Last change

    In my ultra_view2_status_lights.xsl, I can't get the last change info display correctly in my quickview. Right now I have "@TIME", as you see below, but I can only see it is in minutes format of my last change, ie 2 hours ago will be 120 instead of 12:00PM 08/11/2004 that I want. What is the value suppose to be there that I can get a last change info in the time and date format? I try @LASTCHANGE, CHANGE.... but I get blank there.

    <td class="tablerowodd" width="30%" valign="top" align="center">
    <xsl:apply-templates select="@TIME" />

    Thanks for your help in advance,
    hlkc

    #2
    Try the following...

    Get rid of:
    <pre class="ip-ubbcode-code-pre">
    &lt;xsl:apply-templates select="@TIME" /&gt;
    </pre>
    And replace it with:
    <pre class="ip-ubbcode-code-pre">
    &lt;xsl:value-of select="@CHANGE" /&gt;
    </pre>
    Plug-ins: UltraMon, UltraM1G, UltraCID, Ultra1Wire, UltraLog, UltraWeatherBug, UltraPioneerAVR, UltraGCIR

    Comment


      #3
      Ultrajones,

      Thanks for your suggestion. But I just try but no luck. Any other suggestion that I can try?

      Thanks,
      hlkc

      Comment


        #4
        Ultrajones,

        Do you think there is anything I can try?

        Thanks,
        hlkc

        Comment


          #5
          Point your browser to http://&lt;yourhomeseersystem&gt;/ultra_view2_xml.vbs

          Do you see a CHANGE attribute (like this one)?

          <pre class="ip-ubbcode-code-pre">
          &lt;DEVICE ID="deva70558" CODE="O4" STATUS="3" VALUE="0" TIME="527" CHANGE="4/30/2004 6:27:00 AM" CTL="2"&gt;
          &lt;ICON X="39" Y="186" Z="0" FLOOR="1"&gt;&lt;![CDATA[off.gif]]&gt;&lt;/ICON&gt;
          &lt;NAME&gt;Side Light&lt;/NAME&gt;
          &lt;STRING&gt;&lt;![CDATA[Off]]&gt;&lt;/STRING&gt;
          &lt;LOCATION&gt;Outside&lt;/LOCATION&gt;
          &lt;TYPE&gt;Light Switch&lt;/TYPE&gt;
          &lt;/DEVICE&gt;
          </pre>
          Plug-ins: UltraMon, UltraM1G, UltraCID, Ultra1Wire, UltraLog, UltraWeatherBug, UltraPioneerAVR, UltraGCIR

          Comment


            #6
            Yes, as below.

            &lt;?xml version="1.0" standalone="yes" ?&gt;
            &lt;!DOCTYPE DEVICEDATA (View Source for full doctype...)&gt;
            - &lt;DEVICEDATA&gt;
            &lt;SYSTEM LAST_UPDATE="8/22/2004 1:01:25 PM" UPTIME="0 Days 1 Hour 8 Minutes 18 Seconds" SUNRISE="6:29 AM" SUNSET="7:50 PM" /&gt;
            - &lt;DEVICE ID="deva46718" CODE="H12" STATUS="3" VALUE="0" TIME="69" CTL="2"&gt;
            - &lt;ICON X="-100" Y="-100" Z="0" FLOOR="1"&gt;
            - &lt;![CDATA[ off.gif
            ]]&gt;
            &lt;/ICON&gt;
            &lt;NAME&gt;Dinner Room Light&lt;/NAME&gt;
            - &lt;STRING&gt;
            - &lt;![CDATA[ Light OFF
            ]]&gt;
            &lt;/STRING&gt;
            &lt;LOCATION&gt;Light - Kitchen&lt;/LOCATION&gt;
            &lt;TYPE&gt;Light Switch&lt;/TYPE&gt;
            &lt;/DEVICE&gt;
            - &lt;DEVICE ID="deva70396" CODE="H11" STATUS="2" VALUE="100" TIME="9" CTL="3"&gt;
            - &lt;ICON X="-100" Y="-100" Z="0" FLOOR="1"&gt;
            - &lt;![CDATA[ garagedoorclose.gif
            ]]&gt;
            &lt;/ICON&gt;
            &lt;NAME&gt;Garage Door&lt;/NAME&gt;
            - &lt;STRING&gt;
            - &lt;![CDATA[ Garage Door CLOSE
            ]]&gt;
            &lt;/STRING&gt;
            &lt;LOCATION&gt;Garage&lt;/LOCATION&gt;
            &lt;TYPE&gt;Flash Module&lt;/TYPE&gt;
            &lt;/DEVICE&gt;

            Thanks,
            hlkc

            Comment


              #7
              Your running an older version that doesn't have the "CHANGE" attribute.
              Plug-ins: UltraMon, UltraM1G, UltraCID, Ultra1Wire, UltraLog, UltraWeatherBug, UltraPioneerAVR, UltraGCIR

              Comment


                #8
                Oops... I have your UV2 version 1.2.1 as ultra_view2_status. I look everywhere and I can't find the latest one. Can you point me to the right place to get your lastest? Do I just simply replace the ultra_view2_status.asp? if not what else do I need to do?

                Thanks,
                hlkc

                Comment

                Working...
                X