Announcement

Collapse
No announcement yet.

HS3 updated to version 239 or later to use this feature???

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Originally posted by Paul.Giles View Post
    Your hs3 system needs to be updated to version 239 or later
    I noticed this happening to me too this evening.

    Comment


    • #17
      January 3, 2019 "Me Too" on this post. Really wish HS could modify their Amazon skill so that it would state a connectivity issue version an erroneous message that HS3 needs to be upgraded. Running version 3.0.0.478 here as well.

      Comment


      • #18
        Originally posted by LeeIII View Post
        January 3, 2019 "Me Too" on this post. Really wish HS could modify their Amazon skill so that it would state a connectivity issue version an erroneous message that HS3 needs to be upgraded. Running version 3.0.0.478 here as well.
        Same here!!!

        Comment


        • #19
          Originally posted by pcourt View Post

          Same here!!!
          and me. It started last night 21:30 UK time. I'm running version 435
          Last edited by SgtBilko; January 3rd, 2019, 08:12 AM. Reason: spelling

          Comment


          • #20
            Started happening to me last night (1/2/2019) and is still happening this morning. Is this forum monitored by HomeSeer? Would be nice to get an official response from them even if it is Amazon's problem.

            Comment


            • #21
              I'm back up as about an hour ago.
              tenholde

              Comment


              • #22
                I was running OK at the time this thread came back alive, and tested last night in western US before others on this post said they were still having problems. I had no problems.

                I don't know HS cloud architecture, but Amazon Echo works over AWS. Since this appears in some regions and not others I suspect this could be tied to problems communicating between certain regional availability zones for AWS and HS.

                There were some routing issues going on yesterday that affected business systems unrelated to HS3 and Echo, so maybe they hit us, too.

                Sent from my SAMSUNG-SM-N910A using Tapatalk

                Comment


                • #23
                  Originally posted by eFusion View Post
                  Started happening to me last night (1/2/2019) and is still happening this morning. Is this forum monitored by HomeSeer? Would be nice to get an official response from them even if it is Amazon's problem.
                  I agree. This isn't the 1st time it has happened. BTW back up and running now 21:51 UK time.

                  Comment

                  Working...
                  X