Announcement

Collapse
No announcement yet.

special characters in custom text

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    special characters in custom text



    Visit zee e-maison : http://www.e-maison.com

    #2
    Please log a help desk ticket on my site for this (see my signature)
    Attach your hspi_BLIcon.ini file to the ticket once you create it and let me know which device it is you are having an issue with.
    Thx
    Cheers,
    Bob
    Web site | Help Desk | Feature Requests | Message Board

    Comment


      #3
      were you guys able to solved this special character issu?. does it have any negative affect on hs?

      i have a couple users requesting the same thing, but not sure how to fix it or if it will cause other problems.
      Mark

      HS3 Pro 3.0.0.534
      Hardware: Insteon Serial PLM | AD2USB for Vista Alarm | HAI Omnistat2 | 1-Wire HA7E | RFXrec433 | Dahua Cameras | LiftMaster Internet Gateway
      Plugins: Insteon (mine) | Vista Alarm (mine) | Omnistat 3 (by Kirby) | Ultra1Wire3 | RFXCOM | NetCAM | MyQ | BLRadar | BLDenon | Jon00 Charting
      Platform: HP h8-1360t, Windows Server 2012 R2, i7-3.4GHz, 16GB memory

      Comment


        #4
        I'm currently on trial and discoverd that the version in the updater is still having this problem.
        For me this issue is a show stoppper as I use french strings in statuses.
        This used to be a problem in the past but, today, most plugin's and scripts have taken car of that.

        Is there any progress, beta version, or even ETA on a fix ?

        Comment


          #5
          Nothing yet
          Cheers,
          Bob
          Web site | Help Desk | Feature Requests | Message Board

          Comment

          Working...
          X