Announcement

Collapse
No announcement yet.

Homeseer showing disconnected yet working fine

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • simonmason
    replied
    I do have the subscription but I have seen nothing. Not one plugin has been update in about 12 months

    Leave a comment:


  • Blade
    replied
    There are updates but only if you have a paid subscription
    I have chatted with Dave a few times so I know he has been working on things

    Leave a comment:


  • simonmason
    replied
    Hi - this works great now. Everything is in sync after an abnormal shutdown.

    As an aside - any idea what is going on with Allonis? There have been essentially no updates this year and the forum is very quiet.

    Leave a comment:


  • Blade
    replied
    There is a new option on the options web page
    You do need to turn it on

    Leave a comment:


  • simonmason
    replied
    Great. I installed it and forced a system restart and all variables were correct. I will play around with it a little more. I don't see an option to turn the refresh on so I am assuming it is doing it automatically? Thanks.

    Leave a comment:


  • Blade
    replied
    Try out 2.0.37 in the beta section of the updater

    Leave a comment:


  • Blade
    replied
    I could add some code so on a MyServer connect to the HS plugin, it could do a device refresh
    I may make that an option in the plugin

    Leave a comment:


  • simonmason
    replied
    Hi, did you every do anything on this? I have noticed that if MyServer crashes, or if is forced to restart through a restart of the machine (windows update for example), that it does not save the variable states correctly and consistently gets out of sync with a handful of variables. Weirdly it is the same variables every time. If I restart MyServer gracefully through the interface it is not a problem.

    Leave a comment:


  • Blade
    replied
    Ah I missed that - thanks

    Leave a comment:


  • simonmason
    replied
    Ticket logged yesterday. Thanks.

    Leave a comment:


  • Blade
    replied
    OK - can u log a help desk ticket on my web site so I can track this
    I will come up with a way to refresh devices on a restart

    Leave a comment:


  • simonmason
    replied
    I do run both. I use the homeseer driver to control lights etc. that are in homeseer. I use your plugin to do most of the other stuff - manage variables, etc.

    Leave a comment:


  • Blade
    replied
    Do you run both BLML2HS and the Homeseer driver?
    I have not seen my devices get out of sync here but perhaps I need to look more closely

    Leave a comment:


  • simonmason
    replied
    I am reasonably sure that the devices in question did not change status in the time that I waa rebooting the server, especially as homeseer was also being rebooted. So I think something else is happening here. I do know that it didn't always do this, that this is something that started happening recently. Although I can't be absolutely sure I think it was at the time that the homeseer driver was released from Allonis.

    Leave a comment:


  • Blade
    replied
    That could happen if the device changed in HomeSeer while mlserver was shutdown
    Can you put in a help desk ticket for this so I can track it
    Will need to give this some thought

    Leave a comment:

Working...
X