Announcement

Collapse
No announcement yet.

Is imperihome going to see ecobee and tuya?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    Is imperihome going to see ecobee and tuya?

    In hs4, imperihome isn't seeing Ecobee or Tuya, will this be possible in the future?

    #2
    In case you didn't see it, Imperihome's parent company declared bankruptcy. Don't log out or you likely won't get back in. I don't use it but I've seen the threads about it.

    Comment


      #3
      Kevin is correct. That said, if you are running the Ecobee plugin, then Imperihome will see it ...works fine.

      Comment


        #4
        This is very sad, been using IH for many many years. I'm not seeing any Ecobee devices in the IH thermostat page. did you guys have to do anything special?

        Comment


          #5
          Originally posted by dannieboiz View Post
          This is very sad, been using IH for many many years. I'm not seeing any Ecobee devices in the IH thermostat page. did you guys have to do anything special?
          Per my point above, are you running the Homeseer ecobee plugin?

          Comment


            #6
            Originally posted by Kevb View Post
            In case you didn't see it, Imperihome's parent company declared bankruptcy. Don't log out or you likely won't get back in. I don't use it but I've seen the threads about it.
            How do you know... You in contact with them? Would be great if they open sourced the code. The app is 95% fantastic... a little work and it would be stellar.

            Comment


              #7
              Originally posted by Tomgru View Post

              Per my point above, are you running the Homeseer ecobee plugin?
              Yes I am, or I wouldn't be posting the question in the Homeseer forum.

              Comment


                #8
                Not sure about the Ecobee plugin in HS4, but in HS3 you installed spud' s ecobee plugin..once that is working you go into config settings for the Imperihome plugin and you should be able to enable it on the thermostat tab.

                then don't forget to rebuild the cache on the settings tab as well. Then refresh your Imperihome client and it should show up.

                Comment


                  #9
                  tried that many times and just now, unfortunately not rebuilding and adding Ecobee in Hs4

                  Comment

                  Working...
                  X