Announcement

Collapse
No announcement yet.

ImperiHome Plug-in - Feature Requests

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • How to hide events in Imperihome

    Hi

    I'm thinking of migrating my HSTouch creeens to Imperihome, while doing my test I found out that in the list view eventough I unclicked all events in the event tab of thye plugin they all appears as a blanck page in the app, anyone have any ideas how I could get rid of those empty pages ?

    Thanks
    Attached Files

    Comment


    • Originally posted by goldriver View Post
      Hi

      I'm thinking of migrating my HSTouch creeens to Imperihome, while doing my test I found out that in the list view eventough I unclicked all events in the event tab of thye plugin they all appears as a blanck page in the app, anyone have any ideas how I could get rid of those empty pages ?

      Thanks
      Could you try to click the "Cache Rebuild" button in the config page, and then do a "Reload" from the IH app.

      Comment


      • Comment


        • Hi Spud,

          Thanks for the plugin - Im a happy user.

          I have setup lots of sensors that utilise the graphing capability of the app, temperatures and luminance. Would it be possible to get the same functionality for motion sensors. Of course these are on/off devices, but it would be great to be able to graph status change over time in Imperihome. I did try setting up "generic sensor" in HS imperihome config but did not get usable data in the graph.

          Thanks,
          Tim

          Sent from my Lenovo YT3-X90F using Tapatalk

          Comment


          • @spud
            Any plan to have the plugin automatically add sensors... Motion, Temperature, Lux, Humidity?

            These are standard sensors these days and a major PITA to add to the plugin. I just installed 3 new sensors which means updating your plugin takes much longer than adding them to HS3.

            thx

            Comment


            • Any plans on adding Energy value to the devices that support it?

              Has been requested a few times in this thread already.

              Can see from the API that DevDimmer, DevRGBLight and DevSwitch support this. Not a problem for me to select the energy device that goes with the switch or dimmer manually.

              Comment


              • Hey spud , would you be able to add support for Multilevel shades (shutters). Imperihome supports that (see first icon below) and so do the z-wave Bali shades that I just installed. Any questions, let me know.

                Thanks
                Al

                HS 3.0.0.548: 1976 Devices 1156 Events
                Z-Wave 3.0.1.262: 123 Nodes on one Z-Net

                Comment


                • Originally posted by sparkman View Post
                  Hey spud , would you be able to add support for Multilevel shades (shutters). Imperihome supports that (see first icon below) and so do the z-wave Bali shades that I just installed. Any questions, let me know.

                  Thanks
                  Al


                  {"data-align":"none","data-size":"full","title":"IMG_4666.png","data-attachmentid":1283443}
                  What's not already supported?

                  If you select a control range in the shutter tab you should be able to use that widget slider from IH

                  Comment


                  • Originally posted by spud View Post

                    What's not already supported?

                    If you select a control range in the shutter tab you should be able to use that widget slider from IH
                    Sorry, just looked at it again and I had picked the on-off device instead of the mutlilevel device so the control range drop down was blank. All good.
                    HS 3.0.0.548: 1976 Devices 1156 Events
                    Z-Wave 3.0.1.262: 123 Nodes on one Z-Net

                    Comment


                    • Looks like I spoke to soon. The app now shows me options for dimmers and switches, not the shade options:

                      Click image for larger version

Name:	Image-1.jpg
Views:	23
Size:	65.0 KB
ID:	1284110
                      HS 3.0.0.548: 1976 Devices 1156 Events
                      Z-Wave 3.0.1.262: 123 Nodes on one Z-Net

                      Comment


                      • Originally posted by sparkman View Post
                        Looks like I spoke to soon. The app now shows me options for dimmers and switches, not the shade options:

                        Click image for larger version

Name:	Image-1.jpg
Views:	23
Size:	65.0 KB
ID:	1284110
                        Not sure I follow.
                        Have you configured your shade in the shutter tab of the config page of the plugin?

                        Comment


                        • Originally posted by spud View Post

                          Not sure I follow.
                          Have you configured your shade in the shutter tab of the config page of the plugin?
                          Yes. But in the app it only gives me the option for the dimmer and switch widgets, not the shade ones. When I had picked the on/off (open/closed) device in HS, the app did recognize it as a shade, but now that I have the multilevel device picked, it only gives me the switch/dimmer option.

                          Click image for larger version

Name:	Capture.PNG
Views:	24
Size:	104.1 KB
ID:	1284130

                          HS 3.0.0.548: 1976 Devices 1156 Events
                          Z-Wave 3.0.1.262: 123 Nodes on one Z-Net

                          Comment


                          • Originally posted by sparkman View Post

                            Yes. But in the app it only gives me the option for the dimmer and switch widgets, not the shade ones. When I had picked the on/off (open/closed) device in HS, the app did recognize it as a shade, but now that I have the multilevel device picked, it only gives me the switch/dimmer option.
                            You may have the same device configured as a dimmer. Go to the dimmer tab and disable it, or rename your device in the Shutter tab

                            Comment


                            • Originally posted by spud View Post

                              You may have the same device configured as a dimmer. Go to the dimmer tab and disable it, or rename your device in the Shutter tab
                              Thanks, yes, that was it. It was discovered as a dimmer and auto-enabled. Disabling it there resolved the issue.
                              HS 3.0.0.548: 1976 Devices 1156 Events
                              Z-Wave 3.0.1.262: 123 Nodes on one Z-Net

                              Comment

                              Working...
                              X