Announcement

Collapse
No announcement yet.

Icons

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Icons

    Does anyone have any decent icons for Network Devices (computers)?

    The reason for asking is that I uploaded a new icon (attached) dropped it into the

    HomeSeer HS2\html\InControl\wp7\incontrol

    directory...selected it from the options in the device setup

    and nothing gets displayed?

    Thanks

    Darren
    Attached Files
    Last edited by darren-mc; March 14th, 2013, 05:54 AM.

  • #2
    Darren,

    Did you save it in the "HomeSeer HS2\html\InControl\wp7_custom\incontrol" directory? Also, what format did you save it as? Try saving it as a PNG. There should also be a template graphic in that directory to show the best sizing.

    Originally posted by darren-mc View Post
    Does anyone have any decent icons for Network Devices (computers)?

    The reason for asking is that I uploaded a new icon (attached) dropped it into the

    HomeSeer HS2\html\InControl\wp7\incontrol

    directory...selected it from the options in the device setup

    and nothing gets displayed?

    Thanks

    Darren

    Comment


    • #3
      Sorry dropped them in the wrong directory......you just can't trust users to do the simple things right!!

      Comment


      • #4
        I wanted the garage Off icon to be green, not just white. I edited the icon in both the wp7\incontrol and wp7\incontrol_tiles. Odd thing is that the icon still shows up white. This is true on my WP8 and my Windows8 clients.

        So, I copied the .png file to the custom folder. Now in my Windows 8 client I get no icon. In my WP8 client I get my icon with the green door. So, why do custom icons sometimes not show up?

        Very odd.....

        Comment


        • #5
          I just created another custom icon and it does not show up in Win8 client, but does show up on the WP8 client. I'm just using Windows 7 paint to create the .png files. Wonder if it is creating a strange format. Any specs to what we should create?

          Comment


          • #6
            Chadg,

            Sorry to hear you are having issues.....would you mind posting the icon that is not working to the form or sending it to me at support@lamansoft.com?

            Did you try the example one that should be included in the directory? I attached it below just in case you cannot find it.

            Let me know.

            Thanks!


            Originally posted by chadg View Post
            I just created another custom icon and it does not show up in Win8 client, but does show up on the WP8 client. I'm just using Windows 7 paint to create the .png files. Wonder if it is creating a strange format. Any specs to what we should create?
            Attached Files

            Comment

            Working...
            X