Announcement

Collapse
No announcement yet.

Setup WS-2902-A

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    Setup WS-2902-A

    Is there a step by step instruction, I have the plugin installed and working and the station is connected to the internet/network. No devices are showing up. Any help would be appreciated.

    #2
    Did you enable the devices view in the Device Type dropdown list on the Device Management page?
    HS3PRO 3.0.0.500 as a Fire Daemon service, Windows 2016 Server Std Intel Core i5 PC HTPC Slim SFF 4GB, 120GB SSD drive, WLG800, RFXCom, TI103,NetCam, UltraNetcam3, BLBackup, CurrentCost 3P Rain8Net, MCsSprinker, HSTouch, Ademco Security plugin/AD2USB, JowiHue, various Oregon Scientific temp/humidity sensors, Z-Net, Zsmoke, Aeron Labs micro switches, Amazon Echo Dots, WS+, WD+ ... on and on.

    Comment


      #3
      What device am i looking for? I have them all checked on.

      Comment


        #4
        This is what I have... Obviously if you don't see this, then there's something wrong. I'm running 2.1.0.119 found in the beta section.


        Click image for larger version

Name:	AmbientWeather.jpg
Views:	110
Size:	78.7 KB
ID:	1283188
        HS3PRO 3.0.0.500 as a Fire Daemon service, Windows 2016 Server Std Intel Core i5 PC HTPC Slim SFF 4GB, 120GB SSD drive, WLG800, RFXCom, TI103,NetCam, UltraNetcam3, BLBackup, CurrentCost 3P Rain8Net, MCsSprinker, HSTouch, Ademco Security plugin/AD2USB, JowiHue, various Oregon Scientific temp/humidity sensors, Z-Net, Zsmoke, Aeron Labs micro switches, Amazon Echo Dots, WS+, WD+ ... on and on.

        Comment


          #5
          • Update to the beta there are known fixes
          • Are you running Windows or Linux?
            • If Linux what version of Mono?
          • What version of HS3 are you running?

          Comment

          Working...
          X