Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ultraweather stopped updating

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Thanks for the follow up!
    -Tim

    HSPro - 3.XXX - Dell mini W7 x32
    Way2 Call
    Elk M1 Gold
    UPB HAI switches
    HAI RC2000 Thermostat

    Comment


    • #17
      Ultraweather stopped updating again.

      Now it shows an invalid key. I didn't change anything.

      So to fix it, I asked for a new key and entered it. Still says invalid.

      Any ideas?
      -Tim

      HSPro - 3.XXX - Dell mini W7 x32
      Way2 Call
      Elk M1 Gold
      UPB HAI switches
      HAI RC2000 Thermostat

      Comment


      • #18
        If you enable debug, you'll see the URL being used to access the WeatherBug Pulse API. Have you tried to copy/paste the URL into your browser to see if your getting output from their system?

        Regards,
        Ultrajones
        Plug-ins: UltraMon, UltraM1G, UltraCID, Ultra1Wire, UltraLog, UltraWeatherBug, UltraPioneerAVR, UltraGCIR

        Comment


        • #19
          This is all I'm getting.

          Code:
          7/23/2014 1:05:55 PM 	UltraWeatherBug Debug 	Entered GetSetting() function.
          7/23/2014 1:05:55 PM 	UltraWeatherBug Debug 	Section: API, Key: ConsumerKey, Value: xxxxxxxxx
          7/23/2014 1:05:55 PM 	UltraWeatherBug Debug 	Entered GetSetting() function.
          7/23/2014 1:05:55 PM 	UltraWeatherBug Debug 	Section: API, Key: SecretKey, Value: xxxxxxxxx
          7/23/2014 1:05:55 PM 	UltraWeatherBug Debug 	Entered GetSetting() function.
          7/23/2014 1:05:55 PM 	UltraWeatherBug Debug 	Section: Options, Key: UnitType, Value: 0
          7/23/2014 1:05:55 PM 	UltraWeatherBug Debug 	Entered GetSetting() function.
          7/23/2014 1:05:55 PM 	UltraWeatherBug Debug 	Section: Options, Key: LiveWeatherUpdate, Value: 15
          7/23/2014 1:05:55 PM 	UltraWeatherBug Debug 	Entered GetSetting() function.
          7/23/2014 1:05:55 PM 	UltraWeatherBug Debug 	Section: Options, Key: ForecastUpdate, Value: 30
          7/23/2014 1:05:55 PM 	UltraWeatherBug Debug 	Entered GetSetting() function.
          7/23/2014 1:05:55 PM 	UltraWeatherBug Debug 	Section: Options, Key: AlertsUpdate, Value: 30
          7/23/2014 1:05:55 PM 	UltraWeatherBug Debug 	Entered GetSetting() function.
          7/23/2014 1:05:55 PM 	UltraWeatherBug Debug 	Section: Options, Key: DeviceValueType, Value: 1
          7/23/2014 1:05:55 PM 	UltraWeatherBug Debug 	Entered GetSetting() function.
          7/23/2014 1:05:55 PM 	UltraWeatherBug Debug 	Section: Options, Key: DeviceImage, Value: True
          7/23/2014 1:05:55 PM 	UltraWeatherBug Debug 	Entered GetSetting() function.
          7/23/2014 1:05:55 PM 	UltraWeatherBug Debug 	Section: EmailNotification, Key: EmailRcptTo, Value: xxxxxxxxx
          7/23/2014 1:05:55 PM 	UltraWeatherBug Debug 	Entered GetSetting() function.
          7/23/2014 1:05:55 PM 	UltraWeatherBug Debug 	Section: EmailNotification, Key: EmailFrom, Value: xxxxxxxx
          7/23/2014 1:05:55 PM 	UltraWeatherBug Debug 	Entered GetSetting() function.
          7/23/2014 1:05:55 PM 	UltraWeatherBug Debug 	Section: EmailNotification, Key: EmailSubject, Value: UltraWeatherBug $notification-type For $stationname
          7/23/2014 1:05:55 PM 	UltraWeatherBug Debug 	Entered GetSetting() function.
          7/23/2014 1:05:55 PM 	UltraWeatherBug Debug 	Section: EmailNotification, Key: WeatherCurrent, Value: Current weather conditions for $stationcity:~Temperature is $temp and $current-condition.~Humidity is $humidity (feels like $feels-like).~Winds $wind-direction at $wind-speed~Wind Gusts $gust-direction at $gust-speed.
          7/23/2014 1:05:55 PM 	UltraWeatherBug Debug 	Entered GetSetting() function.
          7/23/2014 1:05:55 PM 	UltraWeatherBug Debug 	Section: EmailNotification, Key: WeatherForecast, Value: Weather forecast for $stationcity:~~$forecast2
          7/23/2014 1:05:55 PM 	UltraWeatherBug Debug 	Entered GetSetting() function.
          7/23/2014 1:05:55 PM 	UltraWeatherBug Debug 	Section: EmailNotification, Key: WeatherAlert, Value: Weather alert for $stationname:~Posted on: $posted-date~Expires on: $expires-date~Type: $type~Title: $title~$msg-summary
          7/23/2014 1:05:55 PM 	UltraWeatherBug Debug 	Entered GetSetting() function.
          7/23/2014 1:05:55 PM 	UltraWeatherBug Debug 	Section: Options, Key: RegisterLink, Value: True
          7/23/2014 1:05:55 PM 	UltraWeatherBug Debug 	Entered GetSetting() function.
          7/23/2014 1:05:55 PM 	UltraWeatherBug Debug 	Section: Options, Key: Debug, Value: True
          7/23/2014 1:05:56 PM 	Debug 	options page took 0.373021400002472 seconds
          7/23/2014 1:06:41 PM 	UltraWeatherBug Debug 	Verification of base IO code '+' for device class 'BaseClass' complete. Code currently in use.
          7/23/2014 1:06:41 PM 	UltraWeatherBug Debug 	Verification of base IO code '-' for device class 'UWB1' complete. Code currently in use.
          7/23/2014 1:07:47 PM 	UltraWeatherBug Debug 	Verification of base IO code '+' for device class 'BaseClass' complete. Code currently in use.
          7/23/2014 1:07:47 PM 	UltraWeatherBug Debug 	Verification of base IO code '-' for device class 'UWB1' complete. Code currently in use.
          -Tim

          HSPro - 3.XXX - Dell mini W7 x32
          Way2 Call
          Elk M1 Gold
          UPB HAI switches
          HAI RC2000 Thermostat

          Comment


          • #20
            Scratch that. Just got this:

            7/23/2014 1:09:02 PM UltraWeatherBug Debug https://thepulseapi.earthnetworks.co...&access_token=
            7/23/2014 1:09:02 PM UltraWeatherBug Debug https://thepulseapi.earthnetworks.co...&access_token=
            7/23/2014 1:09:02 PM UltraWeatherBug Debug The remote server returned an error: (400) Bad Request.
            7/23/2014 1:09:02 PM UltraWeatherBug Debug The remote server returned an error: (500) Internal Server Error.
            7/23/2014 1:09:49 PM UltraWeatherBug Debug https://thepulseapi.earthnetworks.co...&access_token=
            7/23/2014 1:09:50 PM UltraWeatherBug Debug The remote server returned an error: (400) Bad Request.
            -Tim

            HSPro - 3.XXX - Dell mini W7 x32
            Way2 Call
            Elk M1 Gold
            UPB HAI switches
            HAI RC2000 Thermostat

            Comment


            • #21
              Originally posted by email68 View Post
              Scratch that. Just got this:

              7/23/2014 1:09:02 PM UltraWeatherBug Debug https://thepulseapi.earthnetworks.co...&access_token=
              7/23/2014 1:09:02 PM UltraWeatherBug Debug https://thepulseapi.earthnetworks.co...&access_token=
              7/23/2014 1:09:02 PM UltraWeatherBug Debug The remote server returned an error: (400) Bad Request.
              7/23/2014 1:09:02 PM UltraWeatherBug Debug The remote server returned an error: (500) Internal Server Error.
              7/23/2014 1:09:49 PM UltraWeatherBug Debug https://thepulseapi.earthnetworks.co...&access_token=
              7/23/2014 1:09:50 PM UltraWeatherBug Debug The remote server returned an error: (400) Bad Request.
              Did you remove the value after token= or is that how it is in your logs?
              Plug-ins: UltraMon, UltraM1G, UltraCID, Ultra1Wire, UltraLog, UltraWeatherBug, UltraPioneerAVR, UltraGCIR

              Comment


              • #22
                That is how it appears in the logs.

                The plugin basically shows not connected to the service. What I mean is when I go to stations or current conditions, I get the instructions on how to setup service for the first time.

                This had been working since you updated it.

                Thanks for the help. I'm going to try a reboot next.
                -Tim

                HSPro - 3.XXX - Dell mini W7 x32
                Way2 Call
                Elk M1 Gold
                UPB HAI switches
                HAI RC2000 Thermostat

                Comment


                • #23
                  Hello Tim. For troubleshooting purposes, please put the following URL into your browser and substitute {1} with your Consumer Key and {2} with your Secret Key.

                  PHP Code:
                  https://thepulseapi.earthnetworks.com/oauth20/token?grant_type=client_credentials&client_id={1}&client_secret={2} 
                  It should return JSON output. Please confirm.

                  Regards,
                  Ultrajones
                  Plug-ins: UltraMon, UltraM1G, UltraCID, Ultra1Wire, UltraLog, UltraWeatherBug, UltraPioneerAVR, UltraGCIR

                  Comment


                  • #24
                    That actually showed invalid request.

                    However, after the reboot it's working now.

                    Here is what I found.

                    I turned on the logging after you suggested it and found the secret key was wrong, despite my having cut and pasted it. It seems my Safari browser, kept replacing it with a saved, incorrect key.

                    Even when the key was right, it didn't work until after I rebooted.

                    I am still seeing these type of red log errors. This one just popped up.

                    7/23/2014 6:16:06 PM UltraWeatherBug Error An unexpected error occured in the ActionUIFormat() function/subroutine: [System.IndexOutOfRangeException: Index was outside the bounds of the array. at HSPI_ULTRAWEATHERBUG.HSPI.ActionUIFormat(String Action)]
                    -Tim

                    HSPro - 3.XXX - Dell mini W7 x32
                    Way2 Call
                    Elk M1 Gold
                    UPB HAI switches
                    HAI RC2000 Thermostat

                    Comment

                    Working...
                    X