Announcement

Collapse
No announcement yet.

ultraweatherbug errors

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • ultraweatherbug errors

    Its really stragne i get random errors in ultraweatherbug3

    i already have an api , Paid Pro Package free ....

    when i try to go to stations and find a location nothing comes up... i reiinstalled everything .... still no luck , but the api is vailid ,

    what do i need to do ? first everything worked well...


    Stations: 1
    Alerts: 0
    WeatherBug Pulse API
    Valid Key: True
    Success: 13
    Failure: 87
    Preferred -> Jon's Plugins, Pushover, Phlocation, Easy-trigger,
    Rfxcom, Blade Plugins, Pushbullet, homekit, Malosa Scripts




    HS3Pro 4.0.8.0 on windows 10 enterprise X64 on hp quadcore laptop 8 GB.

  • #2
    Originally posted by Malosa View Post
    Its really stragne i get random errors in ultraweatherbug3

    i already have an api , Paid Pro Package free ....

    when i try to go to stations and find a location nothing comes up... i reiinstalled everything .... still no luck , but the api is vailid ,

    what do i need to do ? first everything worked well...


    Stations: 1
    Alerts: 0
    WeatherBug Pulse API
    Valid Key: True
    Success: 13
    Failure: 87
    Please send your HSPI_ULTRAWEATHERBUG3.ini file located in the \HomeSeer HS3\Config directory to ultrajones@hotmail.com so I can attempt to duplicate the issue you are experiencing.

    Regards,
    Ultrajones
    Plug-ins: UltraMon, UltraM1G, UltraCID, Ultra1Wire, UltraLog, UltraWeatherBug, UltraPioneerAVR, UltraGCIR

    Comment


    • #3
      going to send you my ini file, mine is doing the same. I get the forecast ok but no value in any of the devices. looks like it stop updating on 8/24

      Comment

      Working...
      X