Announcement

Collapse
No announcement yet.

editing weatherinfo.ini didn't change /free/v2/weather.ashx? to /premuim/v1

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • editing weatherinfo.ini didn't change /free/v2/weather.ashx? to /premuim/v1

    For some reason even after edit weatherinfo.ini /Homeseer HS3/config/weatherxml/ from
    http://api.worldweatheronline.com/free/v2/weather.ashx?
    http://api.worldweatheronline.com/pr.../weather.ashx?
    I'm unable to get the download to work

    I did had the plugin disabled when making the edit then enabled the plugin then manually ran the schedule download and I'm getting the following error in the logfile
    ownloadFile: WWO Weather from: http://api.worldweatheronline.com/fr...d0bXXXXXXXXXXX. Error: System.Net.HttpWebResponse The remote server returned an error: (403) Forbidden.
    I then copy the link to my browser and changed it to /premium/v1 and this did work.

    Is there another file that I need to edit?

    weatherxml ver:
    3.0.0.88

    Thank you
    Mk

  • #2
    I don't have a premium World Weather Online account but based on the URL you posted above try using this.
    In the weatherinfo.ini add this:

    [wwoCommon]
    wwoDownloadURLCur1=http://api.worldweatheronline.com/premuim/v1/weather.ashx?q=


    If you already have a wwoCommon section then just edit the key wwoDownloadURLCur1 to be the above string.
    --
    Jeff Farmer
    HS 3, HSPhone
    My HS3 Plugins: CFHSExtras, Random, Restart, Tracker, WeatherXML, PanaBluRay
    Other Plugins In Use: APCUPSD, BLOnkyo, Device History, EasyTrigger, HSTouch Server, PHLocation2, Pushover, RFXCom, UltraGCIR3, UltraMon3, UltraPioneerAVR3, X10, Z-Wave

    Hardware: GoControl Irrigation Controler, Schlage Lever Lock, Schlage Deadbolt, Way2Call Hi-Phone, RFXCom RFXrec433 Receiver, WGL 800, TI-103, Z-Net, Pioneer 1120, Pioneer 1021, Pioneer LX302, Panasonic BDT-110, Panasonic BDT-210 x2

    Comment


    • #3
      Thank you, Sir

      Things are now working again.

      After looking over the line you sent for some reason ur was missing in (
      wwoDownloadURLC1)
      I think I saw this noted in another post and was sure I checked it twice.
      My bad
      Thank you, again for your support

      Comment

      Working...
      X