Announcement

Collapse
No announcement yet.

Error in logs

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Error in logs

    I am getting this error in the logs. what is weird are the user pages seem to be updating ok. I wonder if this is a TLS version issue for the HTTPS site? I recall something like this before a year or so ago but I cannot find the history on it. If I open the alert site below from HS server, it opens the page from the browser. I also get other errors too.
    weatherXML Error downloadFile: NOAA Weather Alerts from: http://alerts.weather.gov/cap/pa.php?x=0. Error: The underlying connection was closed: An unexpected error occurred on a receive.
    weatherXML Error downloadFile: NOAA Weather Condition from: http://w1.weather.gov/xml/current_obs/KLBE.xml. Error: The underlying connection was closed: An unexpected error occurred on a receive.
    Feb-17 8:01:00 AM weatherXML Error File: C:\Program Files (x86)\HomeSeer HS3\Data\weatherXML\NOForecast1.xml does not exist. Unable to continue import.
    Feb-17 8:01:00 AM weatherXML Error downloadFile: NOAA Weather Forecast from: http://forecast.weather.gov/MapClick...&FcstType=dwml. Error: The underlying connection was closed: An unexpected error occurred on a receive.
    Feb-17 8:00:00 AM weatherXML Error downloadFile: NOAA Weather Condition from: http://w1.weather.gov/xml/current_obs/KLBE.xml. Error: The underlying connection was closed: An unexpected error occurred on a receive.

  • #2
    Is this a one-time thing or do you get these errors if you go into schedules and tell it to run now.
    HS3 SEL running Pro Edition 3.0.0.531 on Ubuntu 18.04, mono 5.20, 656 devices, 209 events.
    Plug-Ins: Chromecast, Device History, EasyTrigger, Ecobee, JowiHue, LutronCaseta, MeiUnifi, PHLocation2, Pushover 3P, SDJ-Health, Sonos, WeatherFlow, weatherXML
    Scripts: SparkMan's Lock Event, 5 of Jon00 scripts.

    Comment


    • #3
      Originally posted by drparker151 View Post
      Is this a one-time thing or do you get these errors if you go into schedules and tell it to run now.
      Reoccurring. If I do a manual trigger of the schedule I will see the error as well.




      Chuck

      Sent from my iPhone using Tapatalk

      Comment


      • #4
        If I stop and restart the plugin then run the schedule it works for a bit. Then eventually fails.


        Chuck

        Sent from my iPhone using Tapatalk

        Comment


        • #5
          I found the https issue i was referring to from last year: https://forums.homeseer.com/forum/we...topped-working

          I tried the curl fix to see if that was it. Still troubleshooting. Curious if the recent .93 update changed something with that fix from last year.

          Comment


          • #6
            What OS are you running? The addition of curl was just for windows xp machines as they are no longer updated by Microsoft and a security certificate is no longer valid.
            --
            Jeff Farmer
            HS 3, HSPhone
            My HS3 Plugins: CFHSExtras, Random, Restart, Tracker, WeatherXML, PanaBluRay
            Other Plugins In Use: APCUPSD, BLOnkyo, Device History, EasyTrigger, HSTouch Server, PHLocation2, Pushover, RFXCom, UltraGCIR3, UltraMon3, UltraPioneerAVR3, X10, Z-Wave

            Hardware: GoControl Irrigation Controler, Schlage Lever Lock, Schlage Deadbolt, Way2Call Hi-Phone, RFXCom RFXrec433 Receiver, WGL 800, TI-103, Z-Net, Pioneer 1120, Pioneer 1021, Pioneer LX302, Panasonic BDT-110, Panasonic BDT-210 x2

            Comment


            • #7
              Originally posted by CFGuy View Post
              What OS are you running? The addition of curl was just for windows xp machines as they are no longer updated by Microsoft and a security certificate is no longer valid.
              Vista home premium


              Chuck

              Sent from my iPhone using Tapatalk

              Comment


              • #8
                Just to circle back on this. I upgraded my hardware due to a bad power supply and restored HS on windows 10 and the errors went away. My guess was a vista issue.


                Chuck

                Sent from my iPhone using Tapatalk

                Comment

                Working...
                X