Announcement

Collapse
No announcement yet.

Device Mapping does not dim

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Device Mapping does not dim

    First, thank you for the great plugin! I just set it up with a MR26A and it's really doing a great job. I've run into a small problem with Device Mapping in that when I map a device, it will do On and Off but not Bright or Dim. If I create Bright and Dim events for the device it works fine. Note that all of my devices are X10.

    As a side note, I'm in the process of converting all of my devices to Z-Wave and your plugin will allow me to retain my RF remotes and Ir sensors saving me some dollars!

    Thanks,

    Wade

    HomeSeer Version: HS3 Standard Edition 3.0.0.312
    Operating System: Microsoft Windows 10 Home - Work Station
    System Uptime: 0 Days 5 Hours 49 Minutes 44 Seconds
    IP Address: 192.168.200.26
    Number of Devices: 42
    Number of Events: 91
    Available Threads: 400

    Enabled Plug-Ins
    3.0.0.75: HSTouch Server
    1.3.3.0: SimpleRF
    3.0.0.36: X10
    3.0.1.87: Z-Wave

  • #2
    Sorry for the delay in getting back to you. I'm in the process of moving across the country and unfortunately it will be a couple of months before I have everything setup again, however I will add this to my to do list to checkout after we get settled in. Hopefully this delay is not a problem. Thanks for letting me know.

    Comment


    • #3
      Originally posted by edgar1898 View Post
      Sorry for the delay in getting back to you. I'm in the process of moving across the country and unfortunately it will be a couple of months before I have everything setup again, however I will add this to my to do list to checkout after we get settled in. Hopefully this delay is not a problem. Thanks for letting me know.
      Please don't be sorry for living your life... Like I said, I have a easy work around and a free plugin...

      Cheers,

      Wade

      Comment

      Working...
      X