www.homeseer.com    
 

Go Back   HomeSeer Message Board > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 447
Search took 0.03 seconds.
Search: Posts Made By: jbbtex
Forum: Irrigation Discussion Yesterday, 11:25 PM
Replies: 15
Views: 6,241
Posted By jbbtex
OpenSprinkler plug-in still works on my...

OpenSprinkler plug-in still works on my controller, but since OS upgrades there hardware and api occasionally, there's no guarantee. However, prior to Matty writing the plug-in I was able to control...
Forum: Off Topic February 9th, 2018, 06:41 PM
Replies: 10
Views: 542
Posted By jbbtex
They test the engines about 15 miles from my...

They test the engines about 15 miles from my house. And they plan to do "pogo" flights there later this year.
Should be pretty cool.
Forum: HomeSeer Amazon Echo Connected Home API January 23rd, 2018, 07:53 PM
Replies: 246
Views: 9,758
Posted By jbbtex
I'm on .402 as well.

I'm on .402 as well.
Forum: HomeSeer Amazon Echo Connected Home API January 23rd, 2018, 07:09 PM
Replies: 246
Views: 9,758
Posted By jbbtex
This is my exact situation. v2=good, v3=no joy

This is my exact situation. v2=good, v3=no joy
Forum: HomeSeer Amazon Echo Skill January 21st, 2018, 07:37 PM
Replies: 180
Views: 7,964
Posted By jbbtex
I put HS in json debug mode. All devices are...

I put HS in json debug mode. All devices are discovered,
but they all show offline in browser (alexa.amazon.com).

Log attached.
Forum: HomeSeer Amazon Echo Skill January 21st, 2018, 01:20 PM
Replies: 180
Views: 7,964
Posted By jbbtex
I'm running the latest HS beta. I too cannot get...

I'm running the latest HS beta. I too cannot get the new skill to discover devices.

Don't know if this has anything to do with it, but usually if I disable a skill in Alexa, it's removed from my...
Forum: HomeSeer General Discussion Area December 17th, 2017, 01:11 PM
Replies: 38
Views: 969
Posted By jbbtex
I use a few events to set a virtual device...

I use a few events to set a virtual device "School" on/off.
Forum: HS3 / HS3PRO Discussion December 11th, 2017, 11:05 PM
Replies: 12
Views: 482
Posted By jbbtex
+1

+1
Forum: HomeSeer General Discussion Area December 9th, 2017, 08:14 PM
Replies: 57
Views: 3,303
Posted By jbbtex
Thanks

Thanks
Forum: HomeSeer General Discussion Area December 9th, 2017, 12:44 PM
Replies: 57
Views: 3,303
Posted By jbbtex
I've ordered a Tank Utility monitor. Would...

I've ordered a Tank Utility monitor.

Would you mind posting your script here?
Forum: HomeSeer Amazon Echo Skill December 4th, 2017, 11:27 PM
Replies: 180
Views: 7,964
Posted By jbbtex
Yes. This is the way I understood Amazon's...

Yes. This is the way I understood Amazon's update notes indicated.
That is to say, if you created a group of devices that are all in the same room and then included the echo in that room as well,...
Forum: HomeSeer General Discussion Area December 4th, 2017, 07:33 PM
Replies: 18
Views: 1,215
Posted By jbbtex
Interested in other's experience too.

Interested in other's experience too.
Forum: Z-NET July 25th, 2017, 09:07 PM
Replies: 6
Views: 614
Posted By jbbtex
Mwillis, A few years ago I had a problem...

Mwillis,

A few years ago I had a problem similar to what you describe. Switches would not respond/report, etc.

I turned out to be a bad lamp module. It was continuously transmitting garbage,...
Forum: PI-SonosController (3P) July 8th, 2017, 10:06 PM
Replies: 6
Views: 733
Posted By jbbtex
OK. Thanks

OK. Thanks
Forum: PI-SonosController (3P) July 8th, 2017, 08:01 PM
Replies: 6
Views: 733
Posted By jbbtex
I did have the Media API turned on. Turning it...

I did have the Media API turned on. Turning it off but didn't seem to help.

All of my players are connected to copper and I have the wifi in each unit turned off.

I haven't had any issues...
Forum: PI-SonosController (3P) July 8th, 2017, 06:55 PM
Replies: 6
Views: 733
Posted By jbbtex
Transport locked

I'm getting this error over and over in the HS log.
ERROR in GetQueueElement for zoneplayer = Emma with UPNP Error = Read only tag / Transport is locked / Access denied.
Error =...
Forum: WeatherXML June 30th, 2017, 07:09 PM
Replies: 8
Views: 376
Posted By jbbtex
This would be fantastic.

This would be fantastic.
Forum: WeatherXML June 25th, 2017, 01:10 PM
Replies: 4
Views: 229
Posted By jbbtex
My .ini file had a 2 where your example has 1. ...

My .ini file had a 2 where your example has 1.

I deleted the Trigger I had and recreated it. Everything works as expected now.

Thanks for a most useful plug-in.
Forum: WeatherXML June 24th, 2017, 09:33 PM
Replies: 4
Views: 229
Posted By jbbtex
That's interesting. I saw that post you're...

That's interesting.

I saw that post you're referring to. Since the last update I haven't had issue with Pushover not being available when weatherXML starts.

My issue is that the text I put in...
Forum: Harmony Hub June 24th, 2017, 04:22 PM
Replies: 0
Views: 239
Posted By jbbtex
Limit on Number of Device Commands?

Is the number of commands per device limited to 50?

My Samsung TV HS device has more than 50 commands in the drop-down. The first 50 commands all work fine. The remaining commands do not. This...
Forum: WeatherXML June 24th, 2017, 04:07 PM
Replies: 4
Views: 229
Posted By jbbtex
Pushover Message text no sticking

Whenever I have to restart HS, the message block for Pushover in the Alert Trigger Actions disappears.
Forum: HS3Touch™ June 23rd, 2017, 06:49 PM
Replies: 27
Views: 2,968
Posted By jbbtex
What HS needs is a good iOS app. I use...

What HS needs is a good iOS app.

I use HSTouch Windows clients and they are great. I have built what I consider great looking screens and they work the way I want them to.

The iOS client is,...
Forum: Irrigation Discussion May 5th, 2017, 07:52 AM
Replies: 433
Views: 81,262
Posted By jbbtex
Matt posted a link here....

Matt posted a link here. (https://forums.homeseer.com/showpost.php?p=1294248&postcount=389)
Forum: PHLocation Plug-in (3P) April 11th, 2017, 09:38 AM
Replies: 1,532
Views: 221,878
Posted By jbbtex
Anyone else experiencing issues with Geofency not...

Anyone else experiencing issues with Geofency not working in the background on iOS devices?
Forum: HomeSeer General Discussion Area April 7th, 2017, 10:33 PM
Replies: 11
Views: 2,005
Posted By jbbtex
It could be a bad node that is transmitting...

It could be a bad node that is transmitting randomly. I had that happen to my system some years back. Turned out to be a bad plug-in lamp module.

Recently, I had some GE switches stop working...
Showing results 1 to 25 of 447

 
Forum Jump

All times are GMT -4. The time now is 04:19 AM.


Copyright HomeSeer Technologies, LLC