www.homeseer.com    
 

Go Back   HomeSeer Message Board > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 219
Search took 0.02 seconds.
Search: Posts Made By: CeeTee
Forum: HomeSeer Z-Wave Plug-in April 8th, 2018, 01:54 PM
Replies: 4
Views: 155
Posted By CeeTee
Thumbs up Solved...don't really know how or why, but solved

Thanks Rupp,

Tried it with Norton turned off, that didn't solve it.

Then I deleted both the Zwave2.db and the HS3.HSD files and restarted ...and promptly lost all of the Zwave devices :(

So...
Forum: HomeSeer Z-Wave Plug-in April 7th, 2018, 01:40 PM
Replies: 4
Views: 155
Posted By CeeTee
Thanks Rupp... well I did delete the Zwave2.DB...

Thanks Rupp... well I did delete the Zwave2.DB file several times ...but the "Journal" file only appears momentarily and disappears instantaneously...no way to delete it, unless its somewhere else?
...
Forum: HomeSeer Z-Wave Plug-in April 7th, 2018, 12:35 PM
Replies: 4
Views: 155
Posted By CeeTee
GetConnection error Access to...Z-Wave2.db-journal - Solved!

For about 2 months now I've noticed a series of errors on HS3 strartup:

Apr-07 12:01:31 PM Z-Wave Error ERROR, Z-Wave Data object 0 failed to be updated or added to the database.
Apr-07...
Forum: BLiTunes (3P) January 1st, 2018, 04:17 PM
Replies: 9
Views: 292
Posted By CeeTee
Well that's the same update scenario I had gone...

Well that's the same update scenario I had gone through in September...from a 12.6 to one of the first 12.7's. (I'm now at 12.7.2.60 on Win 7 32)

Maybe the fact I'm not using a playlist library...
Forum: BLiTunes (3P) January 1st, 2018, 02:18 PM
Replies: 9
Views: 292
Posted By CeeTee
Just as an update for Blade... I'm still getting...

Just as an update for Blade... I'm still getting the error I mentioned in September but iTunes is working fine just as before. The only times things get a little wonky is when iTunes has an update...
Forum: Audio / Video and Infra-red (IR) Discussion November 24th, 2017, 04:22 PM
Replies: 6
Views: 652
Posted By CeeTee
Dang...good thing you asked because I've been...

Dang...good thing you asked because I've been really busy and completely forgot about looking this up.
So, no, I haven't tried it, but will add it to my list.
Thanks!
Forum: HomeSeer Z-Wave Plug-in November 20th, 2017, 03:35 PM
Replies: 0
Views: 161
Posted By CeeTee
Convectair Adopting Z-Wave!

Convectair is adopting the Z-Wave standard for their convection heaters.

Convectair (https://www.convectair.ca/en/) make and sell really good convection, and other types of heating panels for...
Forum: BLiTunes (3P) September 27th, 2017, 02:59 PM
Replies: 9
Views: 292
Posted By CeeTee
BLiTunes - new startup error

A couple of day ago:
- I updated iTunes to the latest version 12.7;
- Next, on Win 7 Pro restart, HS3 was updated to current version 0.368

I now get the following error on HS3 startup:
This...
Forum: Blue Iris Plug-In September 27th, 2017, 02:48 PM
Replies: 6
Views: 220
Posted By CeeTee
Your diagnostic makes perfect sense. I forgot to...

Your diagnostic makes perfect sense. I forgot to mention that a few moments before updating the BI PI I had updated HS3 to the current version and it has happened before that it "forgets" all...
Forum: Blue Iris Plug-In September 27th, 2017, 11:16 AM
Replies: 6
Views: 220
Posted By CeeTee
Yes, HSPI_BI.EXE (date 9/20/17) is there but not...

Yes, HSPI_BI.EXE (date 9/20/17) is there but not running. If I try to start it I get a DOS dialogue box error saying "Object reference not set to an instance of an object" and shuts down.

No, no...
Forum: Blue Iris Plug-In September 27th, 2017, 11:01 AM
Replies: 6
Views: 220
Posted By CeeTee
I cannot disable (or enable) the BI PI because it...

I cannot disable (or enable) the BI PI because it no longer appears as an installed PI ...even though subsequent reinstalls confirm success. I don't think the problem is really related to the...
Forum: Blue Iris Plug-In September 27th, 2017, 10:23 AM
Replies: 6
Views: 220
Posted By CeeTee
Question BI PI Disappeared on update to 3.1.1.24385

A couple of days ago I triggered the update to 3.1.1.24385 from a previous (recent) version and after confirming a successful install the BI PI no longer appears in the Manage PI list, nor does it...
Forum: Audio / Video and Infra-red (IR) Discussion July 19th, 2017, 07:36 AM
Replies: 6
Views: 652
Posted By CeeTee
Thanks S-F ...will check it out!

Thanks S-F ...will check it out!
Forum: Audio / Video and Infra-red (IR) Discussion July 18th, 2017, 04:55 PM
Replies: 6
Views: 652
Posted By CeeTee
Epson projector control

I'd really like to see an PI that can control my (networked) Epson PowerLite 5040UB. I.e., at least turn it on/off, maybe select source?

Anything out there that would do the trick? (I don't want...
Forum: PHLocation Plug-in (3P) June 23rd, 2017, 07:55 PM
Replies: 34
Views: 1,836
Posted By CeeTee
Cool Problem Gone

Not sure whether it was an Apple problem that's now fixed or whether some testing I did with Sooty, aka Paul, solved the issue but (knock on wood) it's gone.

Paul had me do the following (copy of...
Forum: Lighting & Primary Technology Discussion June 23rd, 2017, 05:16 PM
Replies: 64
Views: 21,371
Posted By CeeTee
Talking Wow! This "Stop" Value = "MY" Actually works!

I was really disappointed when a discussion with the Somfy tech people concluded that since the RTS blind system does not communicate back to the ZRTSI there is no way for it, nor the Z-Wave system,...
Forum: PHLocation Plug-in (3P) June 21st, 2017, 03:02 PM
Replies: 34
Views: 1,836
Posted By CeeTee
Thanks

Glad I'm not alone...I'm exchanging emails directly with Paul, the author, and have left him a bunch of observations to support my conclusion that Apple upped its security again.
Forum: HomeSeer Z-Wave Plug-in June 17th, 2017, 04:18 PM
Replies: 0
Views: 586
Posted By CeeTee
Somfy ZRTSI RTS blind tilter?

I originally posted some comments on the above and then discovered this thread https://forums.homeseer.com/showthread.php?p=1312247#post1312247

...so please continue there if interested.
Forum: PHLocation Plug-in (3P) June 13th, 2017, 08:32 PM
Replies: 34
Views: 1,836
Posted By CeeTee
Unhappy Apple Now Continuously Asking for Permission

I've been running PHL for several months and haven't had any issues until last week. I'm polling 2 devices on each of 2 separate iCloud accounts.

Since about a week now, every time there's an...
Forum: HomeSeer General Discussion Area May 23rd, 2017, 07:27 PM
Replies: 26
Views: 3,050
Posted By CeeTee
Talking You Don't Need Much at All

Two years ago I set out to build my HS3 system and selected a Shuttle, Atom based XS36VL:

FORM FACTOR 1.1L slim form factor
PROCESSOR Intel Atom D2550 dual core processor
CHIPSET Intel® NM10...
Forum: HomeSeer Z-Wave Plug-in May 21st, 2017, 06:31 PM
Replies: 6
Views: 765
Posted By CeeTee
Prego Massimo! This forum is what makes the...

Prego Massimo!

This forum is what makes the HS3 system so great. I think its especially important to those who try to help, like Randy and Sparkman, to get feedback when their suggestions work.
...
Forum: HomeSeer Z-Wave Plug-in May 20th, 2017, 12:50 PM
Replies: 6
Views: 765
Posted By CeeTee
Thumbs up Appears to be resolved

Thanks guys!
I hadn't thought of going forward to a beta version. So I loaded .116.

At first the Multisensor5 didn't include properly...some security issues...I then removed and retried, this...
Forum: HomeSeer Z-Wave Plug-in May 20th, 2017, 10:37 AM
Replies: 6
Views: 765
Posted By CeeTee
Question Found Error to Child Problem - Now How to Solve?

Played around with removing and adding one of the multisensors this morning and discovered the following error in the log:

May-20 10:25:57 AM Z-Wave Error (2) Sensor Multilevel Report for type...
Forum: HomeSeer Z-Wave Plug-in May 19th, 2017, 09:24 PM
Replies: 23
Views: 6,512
Posted By CeeTee
See my thread about Aeotec missing child devices

Suspect the child device issue may be the PI. I have the same issue with Aeotec multisensors.

Please see my thread: https://forums.homeseer.com/showthread.php?t=189064 ...
Forum: HomeSeer Z-Wave Plug-in May 19th, 2017, 07:30 PM
Replies: 6
Views: 765
Posted By CeeTee
Angry Child Devices Not Being Created - Aeotec

About 2 months ago I decided to reinstall an Aeotec Gen5 Multisensor and although it added the sensor, the inclusion only added 4 out 5 child devices and instead of Battery, Motion, Temperature,...
Showing results 1 to 25 of 219

 
Forum Jump

All times are GMT -4. The time now is 04:24 AM.


Copyright HomeSeer Technologies, LLC