www.homeseer.com    
 

Go Back   HomeSeer Message Board > 3rd Party Plug-Ins/Scripts > Plug-ins by Author > Click Here for List of Author Forums > Spud Plug-Ins > Nest Devices (3P)

Nest Devices (3P) Discussions related to the Nest devices plugin for HS3 developed by SPUD.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old February 5th, 2018, 10:12 PM
anstosa anstosa is offline
Seer
 
Join Date: Jan 2018
Location: Washington
Posts: 12
2 plugin errors

Hi, almost everything is working with the nest plugin except that recently snapshots stopped working and my log is totally full of the same error over and over again: "ERROR Method 'NestSharp.NestThermostat.get_eco_temperature_high_f' not found."

Attached is the debug logging of enabling the plugin and then requesting a snapshot on one of the cameras. Turning on an off the cameras works fine, I just can't get snapshots.

Let me know if there is another other info I can get you. Thanks!
Attached Files
File Type: txt log.txt (142.1 KB, 2 views)
Reply With Quote
  #2  
Old February 6th, 2018, 09:08 AM
spud's Avatar
spud spud is offline
Moderator
 
Join Date: Jan 2012
Location: Canada
Posts: 5,154
You probably have an old version of the NestSharp.dll somewhere in your HS root directory, all dll dependencies should be in bin/Nest
Disable the plugin, then delete NestSharp.dll, as well as any other dll you would have installed manually in the HS root dir . Then reinstall the Nest plugin from the updater.
Reply With Quote
  #3  
Old February 6th, 2018, 12:54 PM
anstosa anstosa is offline
Seer
 
Join Date: Jan 2018
Location: Washington
Posts: 12
Thank you! That did it. Deactivated plugin, removed plugin, deleted /bin/Nest (which is the only place where there was a remaining NestSharp.dll) and reinstalled plugin. No more errors and snapshots are working again.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Nest Plugin Errors - cannot change temperature via plugin TimSRQ Nest Devices (3P) 2 August 15th, 2016 08:48 AM
Plugin Errors Jon Insteon Plug-in (Mark Sandler) 2 January 17th, 2015 10:20 AM
Elk M1 plugin errors Techie UltraM1G HSPI 3 June 3rd, 2008 08:25 PM
HS2 HAI plugin errors dnelson214 HAI/OnQ Panel (HS2) 1 September 7th, 2005 09:50 AM
HS2 HAI plugin errors dnelson214 HS2 / HSPRO 0 September 3rd, 2005 02:27 PM


All times are GMT -4. The time now is 03:24 PM.


Copyright HomeSeer Technologies, LLC