www.homeseer.com    
 

Go Back   HomeSeer Message Board > Media Plug-ins > Media Discussion > PI-SonosController (3P)

PI-SonosController (3P) Discussion of Sonos Controller Plug-in

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #41  
Old November 7th, 2010, 04:09 PM
dcorsus dcorsus is offline
OverSeer
 
Join Date: Mar 2010
Location: California
Posts: 3,737
Quote:
Originally Posted by Toby Lankester View Post
Dirk,

Many thanks for your earlier emails, we have now got the link all to work just as you described.

One minor niggle; every time we restart our HomeTroller (even with a save to C: drive) the Sonos plugin reverts to "trial" and we have to re-register with the password. This has become a bit annoying after about the 6th time!!

Anyway thank for this plugin which has allowed me to link my alarm system to Sonos.
I'm going to have to forward this question to the HS team. Plug-ins don't really do anything wrt licenses, but it could be that my installer is doing something wrong. Did you google for any other postings on similar problem?

Dirk
Reply With Quote
  #42  
Old November 7th, 2010, 08:14 PM
dcorsus dcorsus is offline
OverSeer
 
Join Date: Mar 2010
Location: California
Posts: 3,737
Quote:
Originally Posted by Toby Lankester View Post
One minor niggle; every time we restart our HomeTroller (even with a save to C: drive) the Sonos plugin reverts to "trial" and we have to re-register with the password. This has become a bit annoying after about the 6th time!!.
Toby, I received an email from Rich Helmke advising you to "Make sure he is using hsprotect to save changes after he enters the license"

Hope this helps

Dirk
Reply With Quote
  #43  
Old November 9th, 2010, 07:44 AM
Toby Lankester Toby Lankester is offline
Seer
 
Join Date: Feb 2001
Location: Reading, Berkshire, Great Britain
Posts: 15
Dirk,


Thanks for looking into this for me.

"Make sure he is using hsprotect to save changes after he enters the license" that is what I meant by "(even with a save to C: drive)" but I will check again just to be sure.

Whilst posting a quick question; can I use the plugin to trigger an X10 event based on a Sonos alarm? - That is, can I get my 06:00 Sonos alarm to be "seen" by my HomeTroller and then have the HomeTroller turn on a light via X10?

Thanks again for this plugin!
Reply With Quote
  #44  
Old November 9th, 2010, 08:18 AM
dcorsus dcorsus is offline
OverSeer
 
Join Date: Mar 2010
Location: California
Posts: 3,737
Quote:
Originally Posted by Toby Lankester View Post
can I use the plugin to trigger an X10 event based on a Sonos alarm? - That is, can I get my 06:00 Sonos alarm to be "seen" by my HomeTroller and then have the HomeTroller turn on a light via X10?
The plug-in support generating triggers on song change/play/pause/stop, I don't think the alarm would trigger anything, unless the Sonos player would generate an event through its "transport change" callback.

I was anticipating at one point questions about alarming capabilities so last weekend I began coding up the alarm callback function ...... I just quite couldn't convince myself what would be useful for using the alarming on the Sonos as you can use the HomeSeer system to create triggers and actions.

Your question about using the Sonos to set the alarm (rather than HS) but have the alarm do something answered my question. I'll have a look at it, probably over the weekend, might in fact be easy to just generate triggers that you can use to generate actions in HS such as turn a light on/off via z-wave or X10

I'm going to add the request to my feature request page and thanks for the suggestion

Dirk
Reply With Quote
  #45  
Old November 9th, 2010, 06:41 PM
Wingo
Guest
 
Posts: n/a
First off looking good have a few problems

1) error in my log and keep losing this zone player no problem in sonos control or desktop app but for some reason your plugin keeps reseting this zone and error shows

11/9/2010 5:21:24 PM SONOSCONTROLLER Disconnect: ERROR: Issue Disconnecting. ZonePlayer - Family Room Error = System.ArgumentException: Value does not fall within the expected range. at UPNPLib.IUPnPDeviceFinder.CancelAsyncFind(Int32 lFindData) at HSPI_SONOSCONTROLLER.ZonePlayerController.Disconnect()
11/9/2010 5:21:24 PM SONOSCONTROLLER Disconnect: ERROR: Issue Disconnecting. ZonePlayer - Family Room Error = System.ArgumentException: Value does not fall within the expected range. at UPNPLib.IUPnPDeviceFinder.CancelAsyncFind(Int32 lFindData) at HSPI_SONOSCONTROLLER.ZonePlayerController.Disconnect()

11/9/2010 5:34:38 PM SONOSCONTROLLER ERROR in myDeviceFinderCallback_SearchOperationCompleted for Family Room. Call back w/ wrong Device pointer. Expected = 519142016 <> 519204104

2) the asp page provided does not show the art for music playing for some reason have not had the time to look into the code but all that displays is a cd case info does display in the upper window and it is correct .

Looking forward to see your updates looking like you have a new cust.

Regards

Robert
Reply With Quote
  #46  
Old November 9th, 2010, 08:29 PM
dcorsus dcorsus is offline
OverSeer
 
Join Date: Mar 2010
Location: California
Posts: 3,737
Quote:
Originally Posted by Wingo View Post
1) error in my log and keep losing this zone player no problem in sonos control or desktop app but for some reason your plugin keeps reseting this zone and error shows

11/9/2010 5:21:24 PM SONOSCONTROLLER Disconnect: ERROR: Issue Disconnecting. ZonePlayer - Family Room Error = System.ArgumentException: Value does not fall within the expected range. at UPNPLib.IUPnPDeviceFinder.CancelAsyncFind(Int32 lFindData) at HSPI_SONOSCONTROLLER.ZonePlayerController.Disconnect()
11/9/2010 5:21:24 PM SONOSCONTROLLER Disconnect: ERROR: Issue Disconnecting. ZonePlayer - Family Room Error = System.ArgumentException: Value does not fall within the expected range. at UPNPLib.IUPnPDeviceFinder.CancelAsyncFind(Int32 lFindData) at HSPI_SONOSCONTROLLER.ZonePlayerController.Disconnect()

11/9/2010 5:34:38 PM SONOSCONTROLLER ERROR in myDeviceFinderCallback_SearchOperationCompleted for Family Room. Call back w/ wrong Device pointer. Expected = 519142016 <> 519204104
Well we have at least two problems:

first problem is why we lose the zone. Let's go through the list. Which Plug-in version are you using? The official .30 or one of the more recent? What OS are you running on the PC that has the plug-in installed? Is it XP or perhaps Windows server (which seems the least robust of them all) and do you have at least .NET v2 latest SP installed? Is this a regular zone or a S5 or WD100? Is this zone wired or wireless? The plug-in sends pings to all the zones and will disconnect the zone if there are 3 missing pings (each 10 seconds). How frequent is this zone going in and out, continuous or on occasion? If continuous, the ping (or reply) might be suppressed by a firewall or router in-between.

The second problem is the errors you see when the plug-in disconnects. If we figure out what happens with item 1, I'm sure I can figure out why the plug-in barfs at trying to disconnect/reconnect.


Quote:
Originally Posted by Wingo View Post
2) the asp page provided does not show the art for music playing for some reason have not had the time to look into the code but all that displays is a cd case info does display in the upper window and it is correct .
The asp page is pretty much a re-use of what HS provides for their iTunes/Media player. The problem with the web page is that it isn't dynamic. It works OK to browse and select but the tittle/artist/albumart lags and sometimes it either doesn't show or it shows old info. I threw it in there to show folks what they can do and where they could built from hoping some expert would take it to the next level and share it with other users. iI tried for a whole week to introduce some dynamic behavior but it wouldn't work and I think my inexperience and the .NET v2 that HS uses is the cause. With .NET v4, there is better dynamic support ... at least from what I have read so far. Were you planning on doing something special with the ASP page? By the way, do you see album art when you pull up the status page? If not, that would mean you don't have album art or something else is not working. You should see exactly the same as you have on your controller except if there is no art on the controller you'll see that CD case in the HS pages.

If you want to help debug some of this stuff, what you can do is turn on the debug flag, capture the traces and email them to me at dirk@famcorsus.com

Thanks for your help and confidence in this plug-in

Dirk
Reply With Quote
  #47  
Old November 9th, 2010, 08:48 PM
pwhite8314
Guest
 
Posts: n/a
Any ideas on what these errors might be? I'm trying to call a TTS event from within another event triggered by the house alarm being disarmed. I get the same error just from a standard 'speak and wait' event.

2010 6:04:14 PM SONOSCONTROLLER ERROR: In Seek Time for zoneplayer = Kitchen. Error=System.Runtime.InteropServices.COMException (0x8004036F): Exception from HRESULT: 0x8004036F at UPNPLib.IUPnPService.InvokeAction(String bstrActionName, Object vInActionArgs, Object& pvOutActionArgs) at HSPI_SONOSCONTROLLER.ZonePlayerController.SeekTime(String NewTime) 11/9/2010 6:04:15 PM SONOSCONTROLLER ERROR: In Seek Time for zoneplayer = Patio/Pool. Error=System.Runtime.InteropServices.COMException (0x8004036F): Exception from HRESULT: 0x8004036F at UPNPLib.IUPnPService.InvokeAction(String bstrActionName, Object vInActionArgs, Object& pvOutActionArgs) at HSPI_SONOSCONTROLLER.ZonePlayerController.SeekTime(String NewTime)

Last edited by pwhite8314; November 9th, 2010 at 08:55 PM. Reason: added details.
Reply With Quote
  #48  
Old November 9th, 2010, 08:56 PM
dcorsus dcorsus is offline
OverSeer
 
Join Date: Mar 2010
Location: California
Posts: 3,737
Quote:
Originally Posted by pwhite8314 View Post
Any ideas on what these errors might be? I'm trying to call a TTS event from within another event triggered by the house alarm being disarmed.

2010 6:04:14 PM SONOSCONTROLLER ERROR: In Seek Time for zoneplayer = Kitchen. Error=System.Runtime.InteropServices.COMException (0x8004036F): Exception from HRESULT: 0x8004036F at UPNPLib.IUPnPService.InvokeAction(String bstrActionName, Object vInActionArgs, Object& pvOutActionArgs) at HSPI_SONOSCONTROLLER.ZonePlayerController.SeekTime(String NewTime) 11/9/2010 6:04:15 PM SONOSCONTROLLER ERROR: In Seek Time for zoneplayer = Patio/Pool. Error=System.Runtime.InteropServices.COMException (0x8004036F): Exception from HRESULT: 0x8004036F at UPNPLib.IUPnPService.InvokeAction(String bstrActionName, Object vInActionArgs, Object& pvOutActionArgs) at HSPI_SONOSCONTROLLER.ZonePlayerController.SeekTime(String NewTime)
Yes, the plug-in trying to position to play from somewhere within what it was playing before the TTS interrupted. What service is on? Is it Radio, then the plug-in shouldn't be trying to position anything. Maybe by fixing the positioning in v1.0.0.38, a harmless error may occur on services that can't be positioned. Let's me know which service was on and I'm sure I can get rid of the error.

Update Nov 10. Error is removed from v1.0.0.39 onward

Dirk

Last edited by dcorsus; November 11th, 2010 at 12:00 AM.
Reply With Quote
  #49  
Old November 9th, 2010, 08:58 PM
pwhite8314
Guest
 
Posts: n/a
All zones are in a stopped state. The TTS never actually plays out.
Reply With Quote
  #50  
Old November 9th, 2010, 09:02 PM
dcorsus dcorsus is offline
OverSeer
 
Join Date: Mar 2010
Location: California
Posts: 3,737
Quote:
Originally Posted by pwhite8314 View Post
All zones are in a stopped state. The TTS never actually plays out.
If they are in stopped state before the TTS started then that would explain it. It would still be an error but harmless. Now, maybe you are saying the TTS leaves them messed up in a stopped state after the announcement? That would be a real problem

Dirk
Reply With Quote
  #51  
Old November 9th, 2010, 09:11 PM
pwhite8314
Guest
 
Posts: n/a
Correct, if it's playing something the error does not occur. Of course, HSSpeaker wasn't working right either, so that needed some encouragement to do it's job.
Reply With Quote
  #52  
Old November 10th, 2010, 08:58 AM
Wingo
Guest
 
Posts: n/a
Dirk[/QUOTE]


Ok here goes plugin is your 35 running xp sp3 and net is up to date unit is a zp80 hard wired sitting right next to a 100 hardwired i have rebooted the unit a few times just to be sure it works fine with old scripting stuff never drops also router a 655 seems fine ....
Reply With Quote
  #53  
Old November 10th, 2010, 09:13 AM
Wingo
Guest
 
Posts: n/a
Ok here is some more funny stuff:

your plugin is picking up on my weather script info

11/10/2010 8:11:36 AM SONOSCONTROLLER Event EV_TYPE_STRING_CHANGE was received. Hcuc = W17 Txt = 0 degrees fahrenheit
11/10/2010 8:11:36 AM SONOSCONTROLLER Event EV_TYPE_STRING_CHANGE was received. Hcuc = W15 Txt = 54 degrees fahrenheit
11/10/2010 8:11:36 AM SONOSCONTROLLER Event EV_TYPE_STRING_CHANGE was received. Hcuc = W13 Txt = 08:10
11/10/2010 8:11:36 AM SONOSCONTROLLER Event EV_TYPE_STRING_CHANGE was received. Hcuc = W14 Txt = 68 degrees fahrenheit
11/10/2010 8:11:36 AM SONOSCONTROLLER Event EV_TYPE_STRING_CHANGE was received. Hcuc = W10 Txt = -999 inches
11/10/2010 8:11:36 AM SONOSCONTROLLER Event EV_TYPE_STRING_CHANGE was received. Hcuc = W8 Txt = -999 inches
11/10/2010 8:11:36 AM SONOSCONTROLLER Event EV_TYPE_STRING_CHANGE was received. Hcuc = W7 Txt = 0.01 inches
11/10/2010 8:11:36 AM SONOSCONTROLLER Event EV_TYPE_STRING_CHANGE was received. Hcuc = W6 Txt = 315 degrees
11/10/2010 8:11:36 AM SONOSCONTROLLER Event EV_TYPE_STRING_CHANGE was received. Hcuc = W5 Txt = 0 miles per hour
11/10/2010 8:11:36 AM SONOSCONTROLLER Event EV_TYPE_STRING_CHANGE was received. Hcuc = W4 Txt = 0 miles per hour
11/10/2010 8:11:36 AM SONOSCONTROLLER Event EV_TYPE_STRING_CHANGE was received. Hcuc = W3 Txt = 30.01 inches
11/10/2010 8:11:36 AM SONOSCONTROLLER Event EV_TYPE_STRING_CHANGE was received. Hcuc = W2 Txt = 67 %
11/10/2010 8:11:36 AM SONOSCONTROLLER Event EV_TYPE_STRING_CHANGE was received. Hcuc = W1 Txt = 65 degrees fahrenheit
Reply With Quote
  #54  
Old November 10th, 2010, 06:41 PM
dcorsus dcorsus is offline
OverSeer
 
Join Date: Mar 2010
Location: California
Posts: 3,737
Quote:
Originally Posted by Wingo View Post
Ok here is some more funny stuff:

your plugin is picking up on my weather script info

11/10/2010 8:11:36 AM SONOSCONTROLLER Event EV_TYPE_STRING_CHANGE was received. Hcuc = W17 Txt = 0 degrees fahrenheit
11/10/2010 8:11:36 AM SONOSCONTROLLER Event EV_TYPE_STRING_CHANGE was received. Hcuc = W15 Txt = 54 degrees fahrenheit
11/10/2010 8:11:36 AM SONOSCONTROLLER Event EV_TYPE_STRING_CHANGE was received. Hcuc = W13 Txt = 08:10
11/10/2010 8:11:36 AM SONOSCONTROLLER Event EV_TYPE_STRING_CHANGE was received. Hcuc = W14 Txt = 68 degrees fahrenheit
11/10/2010 8:11:36 AM SONOSCONTROLLER Event EV_TYPE_STRING_CHANGE was received. Hcuc = W10 Txt = -999 inches
11/10/2010 8:11:36 AM SONOSCONTROLLER Event EV_TYPE_STRING_CHANGE was received. Hcuc = W8 Txt = -999 inches
11/10/2010 8:11:36 AM SONOSCONTROLLER Event EV_TYPE_STRING_CHANGE was received. Hcuc = W7 Txt = 0.01 inches
11/10/2010 8:11:36 AM SONOSCONTROLLER Event EV_TYPE_STRING_CHANGE was received. Hcuc = W6 Txt = 315 degrees
11/10/2010 8:11:36 AM SONOSCONTROLLER Event EV_TYPE_STRING_CHANGE was received. Hcuc = W5 Txt = 0 miles per hour
11/10/2010 8:11:36 AM SONOSCONTROLLER Event EV_TYPE_STRING_CHANGE was received. Hcuc = W4 Txt = 0 miles per hour
11/10/2010 8:11:36 AM SONOSCONTROLLER Event EV_TYPE_STRING_CHANGE was received. Hcuc = W3 Txt = 30.01 inches
11/10/2010 8:11:36 AM SONOSCONTROLLER Event EV_TYPE_STRING_CHANGE was received. Hcuc = W2 Txt = 67 %
11/10/2010 8:11:36 AM SONOSCONTROLLER Event EV_TYPE_STRING_CHANGE was received. Hcuc = W1 Txt = 65 degrees fahrenheit
It does, that's how HS works but you should only see this when debug is on.

Dirk
Reply With Quote
  #55  
Old November 10th, 2010, 07:03 PM
dcorsus dcorsus is offline
OverSeer
 
Join Date: Mar 2010
Location: California
Posts: 3,737
Quote:
Originally Posted by Wingo View Post


Ok here goes plugin is your 35 running xp sp3 and net is up to date unit is a zp80 hard wired sitting right next to a 100 hardwired i have rebooted the unit a few times just to be sure it works fine with old scripting stuff never drops also router a 655 seems fine ....
Thanks. So I gather the ZP100 is never failing and the ZP80 is, correct? How frequently does this happen? Does it coincide when some action like start play or perhaps something you do with the plug-in like TTS or select music. I think the scripting doesn't use pings to check if players are on-line, I think they rely on UPNP to tell it something is off and then they ping to see if the player is gone or not. Of course the fact that two players are sitting next to each other makes it hard(er) to believe this is a network issue but I've seen my zone players creating a network loop between the wired and wireless network, never figured out why, there are some posting out there talking about bridging problems, ended up taking one of the two players (who also sit on top of each other connected to the same switch) off hardwire and let it communicate wireless with the other player. You can of course run some ping commands from the dos prompt of the HS PC and see if there are replies lost or they come in slower or irregularly. Suggest you turn debug on, let it sit and email me in private the log when the player goes off-line again. How frequently does it happen?
Sorry for being a pain but when you write .NET is up to date, did you check the install/uninstall SW systems screen? HS needs .NET v2 so V3, v3.5 or V4 are not what it needs. Also typically, updates to .NET are optional and you need to specify them. Sorry if this is a redundant question, just making sure and get you to enjoy the plug-in as it is supposed to be.

Just thought of something else. Do you use DHCP to assign private IP addresses or are they static (to be honest, I'm not sure you can assign static IP addresses to players)? If they are dynamic; what is the aging-out time? Did you ever see the players change IP addresses, might be hard to see if you are not paying attention to it. Check in your router what the aging-out time is and whether you have "sticky" IP addresses. The plug-in has a mechanism to check whether a player's IP address has changed but maybe it isn't functioning under all circumstances.

Dirk
Reply With Quote
  #56  
Old November 10th, 2010, 10:43 PM
dcorsus dcorsus is offline
OverSeer
 
Join Date: Mar 2010
Location: California
Posts: 3,737
Quote:
Originally Posted by Toby Lankester View Post
can I get my 06:00 Sonos alarm to be "seen" by my HomeTroller and then have the HomeTroller turn on a light via X10?
Toby,

had a quick look at it today, not as promising as I had hoped. I see an event when the alarm goes off, but it is generated on every zone and I haven't figured out which zone actually has the alarm. However I don't see any special event when the alarm is either paused or stopped. The zone player just reports a pause in what it was playing. What I do see is that the plug-in already generates play and pause triggers that you can use to link to the light. However, you won't be able to distinguish between regular play and alarm. Do you use the Chime or do you play some music for the alarm. The Chime is recognizable though and in the next version you'll see it appearing in the status (rather then "track" or "radio", you'll see "Chime"). You could write your own scripts to pick out the "Chime" state to do something with it.

I'll keep looking and let you know if I can come up with something (really) useful.
Update 7:58. Found a way to identify the zone the alarm is on. Added trigger "Player Alarm Start". Will be available in next beta V1.0.0.39 or higher. There won't be an off event, you will have to use player pause for that or script it somehow.

Dirk

Last edited by dcorsus; November 10th, 2010 at 11:59 PM. Reason: found a way ...
Reply With Quote
  #57  
Old November 11th, 2010, 07:25 AM
Toby Lankester Toby Lankester is offline
Seer
 
Join Date: Feb 2001
Location: Reading, Berkshire, Great Britain
Posts: 15
Dirk,

Great work (and so fast!).

We use Sonos (on a radio station not chime) as our morning alarm and would like HomeSeer to turn on the landing light at the same time and the bedroom lights about 5 minutes later. We do not need anything else such as turning off the lights when the alarm is turn off or put into snooze mode (although others might?).

Regarding the issue of the licence reverting to "trail mode" after each update I can confirm that we did indeed "use hsprotect to save changes after we entered the license". I will check again after we download the next update and report back.
Reply With Quote
  #58  
Old November 11th, 2010, 10:45 AM
dcorsus dcorsus is offline
OverSeer
 
Join Date: Mar 2010
Location: California
Posts: 3,737
Quote:
Originally Posted by Toby Lankester View Post
We use Sonos (on a radio station not chime) as our morning alarm and would like HomeSeer to turn on the landing light at the same time and the bedroom lights about 5 minutes later. We do not need anything else such as turning off the lights when the alarm is turn off or put into snooze mode (although others might?).
When version v1.0.0.39 (or higher) will be posted, you will be able to select as a trigger "player alarm start" and link that to 2 actions. One to turn Landing light on immediately and one to turn bedroom lights on with 5 min delay.

Quote:
Originally Posted by Toby Lankester View Post
Regarding the issue of the licence reverting to "trail mode" after each update I can confirm that we did indeed "use hsprotect to save changes after we entered the license". I will check again after we download the next update and report back.
I did make a little change to the installer config to prevent the license file from being overwritten when it is already there, see whether that takes care of business.

Dirk
Reply With Quote
  #59  
Old November 15th, 2010, 04:31 AM
dcorsus dcorsus is offline
OverSeer
 
Join Date: Mar 2010
Location: California
Posts: 3,737
Quote:
Originally Posted by Wingo View Post
1) error in my log and keep losing this zone player no problem in sonos control or desktop app but for some reason your plugin keeps reseting this zone and error shows

11/9/2010 5:21:24 PM SONOSCONTROLLER Disconnect: ERROR: Issue Disconnecting. ZonePlayer - Family Room Error = System.ArgumentException: Value does not fall within the expected range. at UPNPLib.IUPnPDeviceFinder.CancelAsyncFind(Int32 lFindData) at HSPI_SONOSCONTROLLER.ZonePlayerController.Disconnect()
11/9/2010 5:21:24 PM SONOSCONTROLLER Disconnect: ERROR: Issue Disconnecting. ZonePlayer - Family Room Error = System.ArgumentException: Value does not fall within the expected range. at UPNPLib.IUPnPDeviceFinder.CancelAsyncFind(Int32 lFindData) at HSPI_SONOSCONTROLLER.ZonePlayerController.Disconnect()

11/9/2010 5:34:38 PM SONOSCONTROLLER ERROR in myDeviceFinderCallback_SearchOperationCompleted for Family Room. Call back w/ wrong Device pointer. Expected = 519142016 <> 519204104
Hi Robert,

did you make any progress on the zone that was dropping out? I just posted v1.0.0.41 and one of the items you could use it some settings in the .ini file to:

  1. show missing ping errors by setting ShowFailedPings=1
  2. do more retries before assuming the zone is dead by raising the value for NbrOfPingRetries=3
Let me know if I can help any further or whether you figured it out by now and perhaps you can share it with the rest of the community.

If it is not the ping, the zone discovery changes I made, although a long-shot, may have something to do with this ... you never know

Thanks

Dirk
Reply With Quote
  #60  
Old November 15th, 2010, 04:48 PM
Wingo
Guest
 
Posts: n/a
Wink

Hi and thank you for your timely response the prob was not yours but mine but really sonos the zp 80 was linked to the zp100 with a cat 5 cable and then to a switch when the update 3.3 from 3.2 went into the system it corrupted the internal tables somehow and caused a whole bunch of problems. One being the dropping out and a total slow down of the sonons net a factory rest on the zp100 and the zp80 seems to have fixed the problem so far (24 hours and counting) will keep u posted.....


Many Thanks and you have another plugin happy person good work and good luck on a job well done!
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 12:46 PM.


Copyright HomeSeer Technologies, LLC