www.homeseer.com    
 

Go Back   HomeSeer Message Board > HomeSeer Products & Services > HomeSeer Hardware > HomeTroller Zee

HomeTroller Zee Discussions related to the HomeTroller Zee automation controller based on Linux.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old January 22nd, 2017, 11:20 AM
pi1 pi1 is offline
Seer
 
Join Date: Apr 2016
Location: Nova Scotia
Posts: 5
Remote access stopped working

My HS3 ZEE was working fine until this morning when I added three new devices. Now remote access does not work, I get a connection failure message.

Assuming it's not simply the case that the server is down...

If I try to connect through myhs.homeseer.com with a browser on my PC, then I get an error that the it cannot create a connection to 127.0.0.1, which is obviously not the address for the device.

When I try to connect from my android phone I just get Connection Failed with Server.

I have restarted the HS3 Zee. It is running HS3 ZEE S2 Edition 3.0.0.297 (Linux).

Thanks in advance

Chris

Last edited by pi1; January 22nd, 2017 at 11:54 AM.
Reply With Quote
  #2  
Old January 22nd, 2017, 07:22 PM
rmasonjr's Avatar
rmasonjr rmasonjr is online now
OverSeer
 
Join Date: May 2001
Location: Brookhaven, MS USA
Posts: 6,489
You might need to plug in an hdmi monitor and watch it boot up to spot any errors.

Sent from my SM-G935U using Tapatalk
__________________

HS3Pro Running on a Raspberry Pi2 (Raspbian)
64 Z-Wave Nodes, 162 Events, 293 Devices
UPB modules via OMNI plugin/panel
Plugins: Z-Wave, BLRF, OMNI, HSTouch, weatherXML, EasyTrigger
HSTouch Clients: 3 Android, 1 Joggler
Reply With Quote
  #3  
Old January 22nd, 2017, 09:43 PM
zwolfpack zwolfpack is online now
Seer Master
 
Join Date: Sep 2015
Location: Orange County, California, USA
Posts: 946
Sounds like the same issue discussed here:
https://forums.homeseer.com/showthread.php?t=184885
Unfortunately, doesn't seem it was solved...
Reply With Quote
  #4  
Old January 23rd, 2017, 05:04 AM
SJ Miller SJ Miller is offline
Seer
 
Join Date: Dec 2016
Location: NC
Posts: 61
Quote:
Originally Posted by pi1 View Post
My HS3 ZEE was working fine until this morning when I added three new devices. Now remote access does not work, I get a connection failure message.

Assuming it's not simply the case that the server is down...

If I try to connect through myhs.homeseer.com with a browser on my PC, then I get an error that the it cannot create a connection to 127.0.0.1, which is obviously not the address for the device.

When I try to connect from my android phone I just get Connection Failed with Server.

I have restarted the HS3 Zee. It is running HS3 ZEE S2 Edition 3.0.0.297 (Linux).

Thanks in advance

Chris
My remote access has stopped too. Wondered if it was linked to the "Denial of Service..." post:
https://board.homeseer.com/showthrea...51#post1270451
Reply With Quote
  #5  
Old January 23rd, 2017, 12:06 PM
pi1 pi1 is offline
Seer
 
Join Date: Apr 2016
Location: Nova Scotia
Posts: 5
Thanks for the responses. In the end the fix was simple, cycle the power. I had used the web interface to restart the system which had not fixed anything but cycling the power did.

Another symptom I had noticed was that the clock was off by 3 hours.

Thanks to all.

Chris
Reply With Quote
  #6  
Old January 23rd, 2017, 12:12 PM
pi1 pi1 is offline
Seer
 
Join Date: Apr 2016
Location: Nova Scotia
Posts: 5
I found the solution. Cycle the power. I had been restarting the device from the web page but that didn't fix it. Cycling the power did. Another symptom I saw was that the clock was off by 3 hours.

There had been a 2hr power cut the night before and perhaps that was long enough for the UPS to expire or perhaps some transients during power recovery.

Thanks for all the input.

Chris
Reply With Quote
  #7  
Old December 7th, 2017, 09:48 PM
Bert Bert is offline
Viewer
 
Join Date: Jan 2017
Location: Ontario, Canada
Posts: 3
Web Server fails after a few days

Hi, I have a Zee S2 with HS3 that's been rock solid for over a year. In the last couple of months it appears the web server stops responding. The automation scripts are still running (lights going off / on at the right times), but can't connect to HS. A reboot fixes the problem for 3 - 7 days, but then it drops again. Any ideas on how I can start troubleshooting?

Bert
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
4 scene remote stopped working ez1976 Insteon Plug-in (Mark Sandler) 1 August 15th, 2016 04:08 PM
ARC remote stopped working on 15.0.0.21 JimBob RFXCOM Plug-In (3P) 6 April 29th, 2014 03:12 AM
Remote access stopped working on my HomeTroller 3 Smiley HomeTroller™ 3 February 13th, 2011 01:48 PM
CID Stopped Working chadg HomeSeer General Discussion Area 0 August 3rd, 2005 08:36 PM
Log stopped working Stuart HomeSeer General Discussion Area 1 April 7th, 2005 03:37 PM


All times are GMT -4. The time now is 03:19 PM.


Copyright HomeSeer Technologies, LLC