www.homeseer.com    
 

Go Back   HomeSeer Message Board > 3rd Party Plug-Ins/Scripts > Plug-ins by Author > Click Here for List of Author Forums > Blade Plug-Ins > BLSecurity (3P)

BLSecurity (3P) Discussion of BLSecurity plug-in

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old July 8th, 2015, 08:39 AM
JasonCreager JasonCreager is offline
Seer
 
Join Date: Mar 2001
Location: Las Vegas, NV
Posts: 61
Hardware Interface Options

Is there a good hardware interface option (that is just short of a "real" security system) that would work with BLSecurity?
Reply With Quote
  #2  
Old August 14th, 2015, 10:26 PM
jetkit jetkit is offline
Seer Deluxe
 
Join Date: Nov 2013
Location: Parkland, FL
Posts: 236
I would be interested on this too.
Reply With Quote
  #3  
Old January 13th, 2016, 07:37 AM
petez69's Avatar
petez69 petez69 is offline
Seer Master
 
Join Date: Oct 2005
Location: Alice Springs, Australia
Posts: 882
What are you guys thinking ?

I'm planning on using the "Arduino" Mega boards for I/O and will connect PIRs to the inputs. I'm going to give this plugin a try and see if it does what I need.

Pete
Reply With Quote
  #4  
Old January 13th, 2016, 09:37 AM
Vincenttor Vincenttor is offline
Seer Deluxe
 
Join Date: Jan 2014
Location: Netherlands
Posts: 198
This will work, i am using arduino as well and the plugin does a great job.
Allot of sensors are now connectable, i do not use blsec anymore but the rfxcom build in "alarm" system.
With this you have to use virtual devices but it works.

With blsec you do not need this, it works out of the box as far as i can recall.
Reply With Quote
  #5  
Old January 13th, 2016, 09:39 AM
petez69's Avatar
petez69 petez69 is offline
Seer Master
 
Join Date: Oct 2005
Location: Alice Springs, Australia
Posts: 882
Hi There

What do you think of the RFXcom alarm setup ? I was thinking of having a look at it myself

Pete
Reply With Quote
  #6  
Old January 13th, 2016, 09:53 AM
petez69's Avatar
petez69 petez69 is offline
Seer Master
 
Join Date: Oct 2005
Location: Alice Springs, Australia
Posts: 882
Hi There

So I re-installed RFXcom...how do I add an arduino input as a virtual device ? Cant see where thats done :-) ANy pointers ?

Thankyou
Reply With Quote
  #7  
Old November 19th, 2016, 06:13 PM
JasonCreager JasonCreager is offline
Seer
 
Join Date: Mar 2001
Location: Las Vegas, NV
Posts: 61
Many months later...

I was thinking along the lines of a hardware keyboard, but it looks like you could do it with any scene controller, right? The Remotec ZRC-90 looks cool.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Hardware Options gmitch64 RFXCOM Plug-In (3P) 6 January 2nd, 2015 04:11 PM
Seeking opinions on Z-wave interface options.... ewkearns Z-Troller™ 6 September 11th, 2014 04:56 AM
USB interface board options ? fran_joel General Home Automation Hardware Discussion 3 July 13th, 2010 01:45 PM
Calling all installers/integrators - Interface Options? jatracy General Home Automation Hardware Discussion 0 January 22nd, 2008 11:48 AM
Rain8Net New Interface Options? gbdesai mcsSprinklers 6 May 5th, 2006 12:29 AM


All times are GMT -4. The time now is 08:47 PM.


Copyright HomeSeer Technologies, LLC