www.homeseer.com    
 

Go Back   HomeSeer Message Board > Legacy Software & Plug-ins > Legacy Plug-ins > Legacy HomeSeer Plug-ins > ADI Ocelot

ADI Ocelot Discussions about the Ocelot/CPU-XA plug-in interface for HomeSeer. Includes all Applied Digital hardware.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old February 9th, 2017, 06:37 PM
msch00ley msch00ley is offline
Viewer
 
Join Date: Feb 2017
Location: FLORIDA
Posts: 1
mag locks

so a mag lock release button simply cuts voltage to the lock. Is there a relay or some device that is supported that could be put inline so that i could release the mag lock using homeseer? I would also like to monitor status of the door, I'm thinking something like the ADIO?
Reply With Quote
  #2  
Old February 9th, 2017, 10:10 PM
BlairG's Avatar
BlairG BlairG is offline
Seer Deluxe
 
Join Date: Mar 2015
Location: Phx.Arizona
Posts: 305
I installed 12 mag locks in a building and used a combination of Global cache IP2CC dry contact and some I installed with Mimo Lite.

The locks I used were configured so that power unlocked the lock
__________________
Blair

HomeSeer: HS3 Pro 3.0.0.297
Hometroller S6 | Devices: 499 | Events: 161
Plug-Ins: Z-Wave .93 | HSTouch | RFXCOM | UltraRachio3 | BLLAN | NetCAM | Global Cache Pro
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How do you deal with locks? S-F HS3 / HS3PRO Discussion 7 May 12th, 2014 10:14 PM
PLM Locks up chadg Insteon Plug-in (Mark Sandler) 4 October 14th, 2007 10:19 AM
HS locks up with DM .89 and up Madcodger Motion Sensor Plug-In 23 June 3rd, 2007 02:36 PM
HS2 locks Up HomeTech RCS Serial (Archived) 12 April 4th, 2006 01:39 PM


All times are GMT -4. The time now is 03:13 PM.

Untitled Document
NEW!
New Products


Copyright HomeSeer Technologies, LLC