www.homeseer.com    
 

Go Back   HomeSeer Message Board > 3rd Party Plug-Ins/Scripts > Plug-ins by Author > Click Here for List of Author Forums > Eric Fetty Plug-Ins > RadioThermostat Plug-in (3P)

RadioThermostat Plug-in (3P) Discussion of RadioThermostat plug-in

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old January 19th, 2018, 11:04 AM
MStan MStan is online now
Seer Deluxe
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 376
New Error in Log

Exception in UpdateThermostats: System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object. at HSPI_RadioThermostat.Thermostat.Update() at HSPI_RadioThermostat.Thermostat..ctor(String IP, HttpClient WebClient) at HSPI_RadioThermostat.Util.UpdateThermostats()

Any ideas ?
__________________
HomeTroller: HS 2.5.0.23: Plugins: ActiveBackup| DooMenuBar | DooMotion | DooNetwork Monitor | Smarthome PowerLinc USB | Power Monitor | iAutomate RFID | Router Traffic Monitor | SmartLinc TempLinc | Touchpad | Media Player | Global Cache GC100 | VWS | MHLSPlugin | WS800 | ROC Randomizer | UPB | iTunes | Maestro | ZWAVE
Reply With Quote
  #2  
Old January 19th, 2018, 04:33 PM
kingfetty's Avatar
kingfetty kingfetty is offline
Seer Master
 
Join Date: Apr 2015
Location: Texas
Posts: 702
Looks like it cant find the IP of your thermostat. You restart the plugin yet? If not give it a restart and let me know if it helps.
Reply With Quote
  #3  
Old January 19th, 2018, 04:40 PM
MStan MStan is online now
Seer Deluxe
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 376
Quote:
Originally Posted by kingfetty View Post
Looks like it cant find the IP of your thermostat. You restart the plugin yet? If not give it a restart and let me know if it helps.
Yes shut down and restarted, the stat is at 192.168.1.95 not sure why its not finding it...I tried putting it in the plugin setup screen as well still not finding the stat.
Reply With Quote
  #4  
Old January 19th, 2018, 04:42 PM
kingfetty's Avatar
kingfetty kingfetty is offline
Seer Master
 
Join Date: Apr 2015
Location: Texas
Posts: 702
I'm out of town right now, but will be back tomorrow and I can help look deeper then.
Reply With Quote
  #5  
Old January 19th, 2018, 04:43 PM
MStan MStan is online now
Seer Deluxe
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 376
Quote:
Originally Posted by kingfetty View Post
I'm out of town right now, but will be back tomorrow and I can help look deeper then.
Ok
Reply With Quote
  #6  
Old January 21st, 2018, 11:46 AM
MStan MStan is online now
Seer Deluxe
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 376
Still looking for help with this error...

Thanks
Reply With Quote
  #7  
Old January 22nd, 2018, 09:04 AM
kingfetty's Avatar
kingfetty kingfetty is offline
Seer Master
 
Join Date: Apr 2015
Location: Texas
Posts: 702
Quote:
Originally Posted by MStan View Post
Still looking for help with this error...

Thanks
Yep, I'm looking into it.

From the error you gave me, it indicates a new thermostat object is being created with no IP address. There are 7 locations that call that, I'm tracking back each one of them to see why it would not pass the correct IP to the constructor of the thermostat object.
Reply With Quote
  #8  
Old January 22nd, 2018, 09:49 AM
kingfetty's Avatar
kingfetty kingfetty is offline
Seer Master
 
Join Date: Apr 2015
Location: Texas
Posts: 702
From what I can tell, it looks like the homeseer object may have lost it's extra plugin data that allows the plugin to find the correct devices.

Have you tried deleting the existing thermostat devices in homseer yet and letting the plugin do a brand new discovery?

Also, have you tried a reboot?
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
US Robotics modem error "Error in command AT+CPMS? : ERROR" jan.vanbezouw@gmail.com SMS Gateway (3P) 5 December 22nd, 2016 06:00 AM
Error Initializint Voice Recognition, Maybe Not Installed .. 800703e7 Error-Pro100 S1 hans850 Audio / Video and Infra-red (IR) Discussion 6 March 17th, 2010 08:27 PM
Getting Error 8021 (Internal error retrieving device control block for the port) MasterMog WAF-AB8SS (3P) 6 September 16th, 2006 05:44 AM
8/15/2005 5:37:40 PM Error Error Sending email: 502 Error: command not implemented paul@thekaufs.com HS2 / HSPRO 0 August 15th, 2005 06:27 PM


All times are GMT -4. The time now is 09:41 AM.


Copyright HomeSeer Technologies, LLC