www.homeseer.com    
 

Go Back   HomeSeer Message Board > Analog & Digital IO Device Plug-ins > Analog & Digital IO Discussion > Arduino Plugin (3P)

Arduino Plugin (3P) Discussions related to the Arduion plugin for HS3 by enigmatheatre

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old April 7th, 2018, 05:08 PM
actibus actibus is offline
Seer
 
Join Date: May 2013
Location: Norway
Posts: 27
Output device not updating on board

I have a NodeMCU fetching currenttime from an output device, it works fine at the first fetch after connecting, but then it does not update unless I manually move the slider for the output in HS.
Device last change, string and value changes every minute when my event runs the script below.
But the FromHS[3] does not update unless i move the slider.

Anyone have an idea to why?

Code:
Sub Main(parm As String)
Dim thisDate1 As Date = now
   hs.SetDeviceString(708, thisDate1.ToString("HH:mm"), True)
   hs.SetDeviceValueByRef(708, Now.Hour * 100 + Now.Minute, true)
End Sub
Reply With Quote
  #2  
Old April 8th, 2018, 11:46 AM
enigmatheatre's Avatar
enigmatheatre enigmatheatre is offline
Super Seer
 
Join Date: Oct 2009
Location: Aberdeen Scotland UK
Posts: 1,815
I think you would need to use CAPI to get the plugin to trigger an update.

Is this an output device or for an LCD display?

Greig.
__________________
Zwave = Z-Stick, 3xHSM100™ 7xACT ZDM230, 1xEverspring SM103, 2xACT HomePro ZRP210.
X10 = CM12U, 2xAM12, 1xAW10, 1 x TM13U, 1xMS13, 2xHR10, 2xSS13
Other Hardware = ADI Ocelot + secu16, Global Cache GC100, RFXtrx433, 3 x Foscams.
Plugings = RFXcom, ActiveBackup, Applied Digital Ocelot, BLDeviceMatrix, BLGarbage, BLLAN, Current Cost, Global Cache GC100,HSTouch Android, HSTouch Server, HSTouch Server Unlimited, NetCAM, PowerTrigger, SageWebcamXP, SqueezeBox, X10 CM11A/CM12U.
Scripts =
Various
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Input and output buffering board source telewizard13 Arduino Plugin (3P) 0 November 17th, 2017 09:36 AM
How do I set an Output from the RFX IO Board via a script? Jakob.Sand RFXCOM Plug-In (3P) 4 April 8th, 2010 03:23 AM
I need an output board to HS Jakob.Sand HomeSeer General Discussion Area 5 November 24th, 2008 08:39 AM
Device Tester Board ehill99 Electronic Circuits and Hardware Modifications 0 January 4th, 2006 04:30 AM


All times are GMT -4. The time now is 11:18 PM.


Copyright HomeSeer Technologies, LLC